ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    Kremlin palace antalya - קרמלין

    פורום נופש ביוון, קפריסין ובולגריה‎
    3
    3
    4606
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rotem a rotem
      rotem a rotem נערך לאחרונה על ידי

      אני ובן זוגי חזרנו מקלאב קרמלין ביום ראשון בלילה 12.7.09 ומכיוון שהשתמשנו בחוות הדעת שמצאנו באתר הזה כדי להחליט באיזה קלאב לבחור, הרגשנו מחוייבות לרשום גם אנחנו.
      הנסיעה משדה התעופה קצרה יחסית, כ20 דקות. משם הגענו לקלאב בשעה מוקדמת מאוד ונאלצנו לחכות עד 12 בצהריים לקבלת חדרים. עד אז הסתובבנו בקלאב בעוד ששומרים לנו על החפצים.
      היחס בקבלה לא היה אדיב למדי, אך סביר.
      בזמן שחיכינו לקבלת החדרים העברנו את הזמן בחוף הים הפרטי והמדהים בהחלט של הקלאב. בחוף יש גם המון ערסלים וזולות פרטיות להעביר את הזמן בכיף.
      בריכות: ישנן 3 בריכות בקלאב, אחת ממש ענקית, אחת מקורה ואחת לילדים.
      ישנם מגלשות כייפיות בהחלט ואבובים. חשוב לציין שבסמוך לקלאב קרמלין שוכן קלאב טופקפי, אשר לשני הקלאבים הללו ישנם אותם בעלים ולכן המעבר בין שני הקלאבים חופשי, בדגש על פארק המיים.
      אוכל: האוכל דווקא טוב יחסית לתגובות שקראנו באינטרנט. ארוחת הבוקר מפוארת ולא חסר דבר. בארוחת הצהריים ישנו מבחר ענקי בחדר האוכל המרכזי, אך אם זה לא מספיק, ישנן מסעדות חינם ברחבי הקלאב שמציעות אוכל בסגנונות שונים בנוסף לחדר המרכזי.
      את ארוחת הערב ניתן להזמין מראש גם במסעדות שונות הכלולות גם הן. מסעדת דגים - מומלצת, סושי, מקסיקני, טורקי ואיטלקי. אם לא הזמנתם תמיד ישנו את חדר האוכל שבו אוכל טוב לא פחות אך ללא שירות מלצרים וכו'... ישנה גם ארוחת לילה אך מאוד מינימלית.בקיצור, לא חסר.
      החדר סטנדרטי ולא מרשים כלל. במקום מיטה זוגית, חיברו לנו שתי מיטות וחצי. מרפסת קטנה, כספת ושירותים ומקלחת. סה"כ בסדר אבל ראינו טובים יותר.
      הקלאב ענקי ומלא באטרקציות, סאונה, בריכות, ים, משחקייה (ממש כיף), ועוד ועוד וכל אלה ללא תשלום נוסף. ישנם גם מסיבות בלילה בכמה מקומות שונים בקלאב וברים רבים שפתוחים כל היום כמעט. אגב, אין להם בירה "אפס" למי שאוהב, רק בירה "טאפס" - לא לטעמנו. מעבר לזה, אלכוהול תוצרת טורקיה בלבד.
      לנו היה מעולה, למרות ובזכות כל הדברים שרשמנו. זה די תלוי עם מי אתם הולכים. במחיר ששילמנו קיבלנו הרבה יותר ממה שציפינו וממה שאפשר לקבל בכל מקום אחר.

      תעשו חיים Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayakad
        mayakad נערך לאחרונה על ידי

        kremlin palace antalya - קרמלין
        איך היה מבחינת ישראלים? האם היו הרבה ישראלים במלון? האם התייחסו אליכם יפה?
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • dalolo
          dalolo נערך לאחרונה על ידי

          kremlin palace antalya - קרמלין
          וואי כמה חיכיתי לתגובה עדכנית על המלון. אני בעלי ו2 ילדים עומדים לסגור ממש היום אבל עד עכשיו התלבטנו בעיקר בין הקרמלין לטופקאפי. רציתי לשאול רק כמה דברים אחרונים בתקווה לתשובה מהירה. הקרמלין באמת בנוי שחדרי המלון בבנין מרכזי אחד? איך החדרי משפחות מרווחים מספיק? זה חשוב כי הבנו שבטופקאפי החדרים מפוזרים בהמון חלקים של הקלאב והבן שלי בן 6 נוהג להעלם לחדר מידי פעם בכל חופשה שההינו. האם הקרמלין באמת יותר אינטימי ופחות עמוס מהטופקאפי? אודה על תשובה מהירה אנחנו נוסעים שבוע הבא.
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×