ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיליפינים אזור האיים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    10
    3197
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופר.מ
      נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

היי,

את חלקו השני של הטיול שלי בפיליפינים , אני מתחילה ב12.10.17 עם טיסה ממנילה לכיוון פוארטו פרינססה. משם אני עושה את הנהר התת קרקעי, ממשיכה לפורט בארטון , אל נידו וחזרה לפוארטו פרינססה וטיסה למנילה הביתה ב- 17.10.17 הטיסה חזרה הביתה ב 17.10.17 בשעה 22:00 בלילה 

יוצא שיש לי להיות באזורים הנ”ל שישה ימים , 

איך אני יכולה לחלק את הזמן בכל מקום עם הימים שיש לי?? 

כמה רחוק בורקאי מכל הסיפור הזה?

האם שווה לי לעשות שינוי במסלול ולהגיע לפוארטו פרינססה, הנהר התת קרקעי לחתוך לבורקאי ולהיות שם בזמן הנותר ? אומרים וכך הבנתי שבורקאי זה חלום עלי אדמות..ואי אפשר שלא להיות שם… למרות שכל אחד והחוויה האישית שלו..

תודה על העזרה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יוסי ל
        יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

משך הזמן שהקצבתן לפלאוואן מצויין וגולת הכותרת היא אל נידו. דווקא הנהר התת קרקעי לא הלהיב אותי. תארי לעצמך שייט בתעלה חשוכה שאת מאירה על הדפנות שלה בפנס. ממש מאכזב.

בורקאי שונה לגמרי מאל נידו. מקום מפותח (יחסית) ומלוקק (בורקאי) למול מקום זרוק עם נופים מהממים (אל נידו).

אגב, יש אפשרות לטיסה מאל נידו למנילה, במקום לשרוף יום על נסיעה חזרה. אמנם יותר יקר אבל חוסך יום טיול.

• נופר.מ

אוקי.. אז מה אתה ממליץ לי? אם הנהר התת קרקעי הוא חושך עם תאורה קטנה.. באמת לא מלהיב אותי ואני מבינה שהוא נמצא בפוארטו פרינססה וזה בערך מה שעושים שם?!.נגיד שאני מוותרת עליו אז זה אומר שאין לי מה להגיע לפוארטו פרינססה?

במקום זה אתה ממליץ לי לקחת טיסה ממנילה לאל נידו ואז פורט ברטון ואז בוקראי? וחזרה למנילה והביתה.

מה המרחק בערך בין פורט ברטון ובורקאי? 

יש לי להיות שם שישה ימים בערך ואני לא רוצה לבזבז את הזמן על טיסות, נסיעות ארוכות וכאלה..

הכיוון היה לעשות שם את פוארטו פריננסה אל נידו ופורט ברטון,  עכשיו עלה העניין של בורקאי ואין לי בעיה קצת לשנות רק לאיזה מקום אני אמורה להגיע ראשון? כמה ימים להיות בכל מקום ומאיפה חזרה למנילה ?

תודה 

• leucistic9724
            leucistic9724 נערך לאחרונה על ידי

ההצעה שלי-

קחי טיסה ישריה ממנילה לאל נידו (מבוצע רק על ידי חברת התעופה AIR SWIFT).

תהי שם בין התאריכים 12-14 (מגיעה כבר בבוקר של ה-12).

ב-14 קחי טיסה של אותה חברת תעופה מאל נידו ל-CATICLAN שהוא שדה התעופה שמשרת את האי בורקאי (גם במקרה זה, זוהי החברה היחידה שמשרתת את המסלול הזה).

ב-17 לחודש בשעות הבוקר המאוחרות תצאו בטיסה חזרה למנילה.  

AIR SWIFT היא לא חברה זולה כל כך, אך זו האופציה הכי טובה מבחינת זמנים.

• נופר.מ

קונה… Smile

תודה רבה 

• נופר.מ

אם אני לוקחת ב- 17.10 טיסה חזרה מבורקאי למנילה, אנחנו נוחתים בשדה התעופה הגדול שלהם?

זאת אומרת שאני כבר נמצאת בשדה ורק והולכת לכיוון הטיסה חזרה לישראל? 

הטיסה חזרה לישראל בשעה 22:00בערב 

• leucistic9724

למנילה יש רק שדה אחד מרכזי (“נינוי אקינו אינטרנשנל”), כלומר, הטיסה שלך מקטיקלאן למנילה והטיסה ממנילה לארץ (אמרת אתיופיאן אם אני זוכר נכון..) יוצאות מאותו השדה. אבל, מכיוון שהטיסה מקטיקלאן היא טיסת פנים, ומכיוון שאין כל קשר בין חברות התעופה, את בכל מקרה תצטרכי לאסוף את המזוודות שלך, לצאת מאזור הטיסות הנכנסות, להיכנס מחדש לאזור הטיסות היוצאות, להחתים דרכונים ולעשות את כל הפרוצדורה הכרוכה בטיסה בינלאומית.  

• נופר.מ

הבנתי.. שוחחתי עכשיו עם סוכן נסיעות ורציתי להזמין טיסה ממנילה לאל נידו ומסתבר שאין בכלל טיסות 😞  וגם אין טיסות ממנילה לבורקאי

לטענתו, רוב הסיכויים שגם לא יהיה ניתן למצוא טיסה במנילה לכיוון אל נידו, וגם לא יפתחו טיסות בזמן הקרוב.

הטיסה היחידה שנשארה לו זה טיסה ממנילה לפוארטו פרינססה

אם אל נידו ובורקאי יורד מהפרק, נשאר לי להיות בפוארטו פרינססה ופורט ברטון !? כמה זמן מומלץ להיות בכל מקום? בהתחשב בעובדה שהטיסה לפוארטו פרינססה יוצאת ממנילה ב- 12.10.17 בשעה 12:10 ואני צריכה להיות חזרה במנילה ב- 17.10 טיסה הביתה 

אשמח לעזרה 

• yushon
                      yushon נערך לאחרונה על ידי

הי,

יש טיסות, לא עשיתי אישית אבל יש הרבה שעשו פפה ויכולים לתת לך את שם החברה. זו חברה מקומית קטנה וצריך להזמין ישירות, סוכן ישראלי לא ידע לעזור לך.

לגבי המסלול:

אל נידו ופורט ברטון הם כפרים עם חוף גרוע, ולכן יוצאים משם עם סירות קטנות לחופים/איים ליד עם חופים מאוד יפים ונופים מרשימים. בפורט ברטון יש גם שנירקול מאוד מוצלח, באל נידו הרבה פחות מוצלח לטעמי אבל גם שם יש.

בורקאי זה כפר עם חוף מדהים וזהו. הסיבה שהוא כל כך פופולארי כי החוף עצמו אכן מדהים וכי יש הרבה מאוד מלונות/מסעדות/פאבים על הרצועת חוף מה שמאפשר גם פעילות בערב למעוניינים.

מה לעשות זה שיקול אישי, אבל צריך להבין שהאופי הוא אחר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • leucistic9724

צריך לעשות סדר בדברים-

1. כמובן שהסוכן לא מצא טיסות, זאת מכיוון ש-AIR SWIFT מוכרים רק דרך אתר האינטרנט שלהם (או דרך סוכנים בתוך הפיליפינים). אני לא אתפלא אם הסוכן שלך מעולם אפילו לא שמע על חברת התעופה הזאת… בכל מקרה, כדאי שתרכשי ישירות דרכם:

http://air-swift.com/

1. אם אין טיסה לאל נידו, אבל יש לפוארטו פרינססה, זה ממש לא אומר שאת צריכה לוותר על אל נידו (לא הבנתי למה רשמת את זה???). במקרה הכי גרוע נוסעים בוואן מפוארטה פרינססה לאל נידו. לוותר על אל נידו זה לוותר על כל פלאוואן, זו האטרקציה המרכזית.

נשמע לי שאת מאט מבולבלת לגבי המיקום של כל אחד מהמקומות, ממליץ לך להסתכל על כל היעדים במפה ולראות היכן כל אחד מהם ממוקם, זה יעשה לך סדר 🙂 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון