חופשה בלונדון
-
שלום לכולם,
עתידים (זוג) להגיע ללונדון בחודש נובמבר.
נוחתים ביום ד’ בשעה 08:00 בלוטון.
כמה שאלות שאשמח לתשובה לגביהן:
1.) אנחנו לנים במלון City Continental Kensington London Hotel
מה היא הדרך המומלץ ביותר להגיע אל המלון (באיזור HYDE PARK) .הבנתי שיש אוטובוסים למרכז (עלויות ? , האם כדאי להזמין מראש? ואיפה לרדת בשביל לקחת מטרו למלון earl's court זו התחנה הקרובה ביותר).
2.) בנוגע לכרטיסי נסיעות – הבנתי שיש 2 אופציות עיקריות והן האוייסטר והTRAVEL CARD (צריך פספורט ואין עם זה בעיה) . השאלה היא מה יותר משתלם כיוון שאנחנו נהיה בלונדון במשך 4 ימים מלאים ולפי האתר אני רואה שזה או יומי או שבועי (תקנו אותי אם אני טועה) . האוייסטר הוא עבור נסיעות ומעט הנחות על אטרקציות בלונדון (לפי מה שהבנתי) ואילו הTRAVEL CARD הוא גם נסיעות(כמובן לפי איזורים – המרכז) וגם 1+1 על המון אטרקציות בעיר.
3.) האם מישהו מכיר מסעדות טבעוניות מומלצות בלונדון או מסעדה טובה שמשלבת בה אוכל טבעוני טוב.
4.) מה האטרקציות שMUST לעשות בלונדון לדעתכם.
תודה רבה לכל העונים!
-
יש בטוח חכמים ממני בענייני תחבורה
אבל בנושא אוכל טבעוני תבדוק את האתר הזה:
https://www.happycow.net/europe/england/london/
נסיעה טובה
-
תודה .. עוד מגיבים?
-
מלוטון לעיר רצוי לקחת מונית, הבנתי שקצת מסובך בתחבורה ציבורית. לנו עלה בערך 30 פאונד לשנינו (הערכה גסה, אני לא זוכרת)
לגבי אטרקציות- יש פה בפורום מלא סיפורי טיול והמלצות
לגבי הכרטיסים- אנחנו קנינו אוייסטר, נשארה לנו איזו יתרה שולית בסוף הארבעה ימים וניצלנו אותו מלא
-
שלום ענבר,
טראבל קארד הינו כרטיס נסיעה שבועי .
בנוסף – הוא מאפשר גם כניסות 1 +1 למספר אטרקציות פופולריות בלונדון.
כגון: לונדון איי, מאדאם טוסו, דאנג’ן וכו’. בעיני מרבית האטרקציות פחות אטרקטיביות ומיועדות לקהל צעיר יותר.
אויסטר הוא כמו רב קו – את מטעינה אותו בסכום והוא יורד בכל נסיעה. בסיום ניתן לפדות את הכסף שנשאר בו.
לכן
אם אתם מתכוונים להיכנס למספר אטרקציות הללו – הרי שסביר להניח שהטרבלקארד, אעפ”י שאתם משלמים על 3 ימים “לחינם” יכול להיות שיהיה זול יותר.
אחרת – לכו על אויסטר.
לגבי מה לעשות – יש בלונדון כל כך הרבה מה לעשות. אפשר להיות גם חודש מבלי שישעמם. מה שהוא MUST לאחד הוא לא מאסט לאחר , ויתרה מכך – רבים דווקא לא מחפשים את המאסט אלא את מה שתכלס מעניין אותם.
כשתהיו מגובשים יותר על תחומי העניין שלכם – נוכל להתחיל ולשבץ ימים
-
לפני כחודש הגענו מלוטון לעיר עם הסעה שהזמנו מ BA Transfer
-
היי ,
יש לך בצד שמאל של המסך חיפוש מהיר ביחס ללונדון ותוכל לדלות שם את ה MUST
-
בתור קוריוז, שווה לדעת שניתן להגיע מלוטון למרכז העיר באוטובוס, בעלות החל מ- 2 פאונד לאדם: חפש easybus