סרטי קולנוע
-
איזה סרטי קולנוע שווה לראות לפני הטיול?
יש את הברור מאליו: שר הטבעות!
או למשל את אוסטרליה של בז לרמן (שנראה לי מתיש במיוחד כראוי לסרט של בז לרמן... אבל אולי אצליח להגיע אליו חמר) ופריסליה מלכת המדבר (פסקול מעולה עליו אני חורשת בימים האחרונים).
גם לרכב על לוויתן, שאישית גרם לי לנסוע לטייל בצפוני אחרי שתכננתי להשתקע בדרומי...
היה בחודש מרץ האחרון פסטיבל קולנוע ניו זילנדי בסינמטק (הייתי בהיי רציני... והייתי כמעט בכל הסרטים והגרילו כרטיס טיסה זוגי אז לפני כל סרט היה סרטון תיירות שהרג אותי... באמת... זה היה סיוט מזוכיסטי) והיו שם שני סרטים מאד טובים: "גשם" ו"מחיר החלב". אבל זה לקולנוענים "רציניים" כי אפשר להשיג רק באוזן השלישית... -
סרטי קולנועיש לי את הגירסה המורחבת של שר הטבעות. מי שרוצה לחוות עינוי מה הוא - מוזמן להצטרף להקרנה לפני ניו זילנד
-
סרטי קולנועflight of the conchords ההמלצה הכי טובה שלי :)- אחת הסדרות הקומיות הכי מצחיקות שאני מכיר. זוג ניו זילנדים שחוץ מזה שהם מצחיקים, הם מוזיקאים די מוכשרים.
out of the blue- סרט קטן ויפה מאוד על עיירה בחוף של האי הצפוני של נ"ז והתושבים בה- דרך מצויינת ללמוד על המנטליות הקיווית.
once were heroes- סרט מאוד ידוע על אלימות במשפחה מאורית- מהפנט ויחד עם זה קשה לצפייה.
ata whenua- סרט תיעודי שמצולם ממטוס בפיורדלנד בחורף- נופים לא מהעולם הזה. הוא מוצג בקולנוע בטה אנאו אבל אפשר למצוא אותו גם במקומות נוספים
Dying Breed- סרט אימה שמתרחש בטזמניה, למרות שבכלל לפי IMDB, צלמו את הסרט בויקטוריה.. דווקא הנופים בו מאוד הזכירו לי את טזי.
fat pizza- סרט סטלנים אוסטרלי גמור לגמריי..
-
אני חושבת שאתה מתכוון לסרטOnce Were Warriors שבעיברית נקרא "פעם היו גיבורים".
יש סרט מקסים בשם River Queen עם נופים מהממים מניו זילנד.
אני אהבתי מאד את הסרט "הפסנתר".
ואהבתי גם את הסרט Rabbit-Proof Fence על אוסטרליה -
Flight of the Conchordsחחחחח
הנה שילוב שלהם שם שר הטבעות
http://www.youtube.com/watch?v=SWf3iJjqYCM
הם צוחקים גם על המבטא הניו זילנדי ועל זה שיש שם רק 4 ערוצי טלוויזיה ותוכניות מפגרות

ואני בעד מסיבת שר הטבעות לפני נ"ז! למרות שאפשר לעשות גם מסיבת שר הטבעות בנ"ז... -
שר הטבעותאני לא אשכח איך כשהגענו לאכסניה בפרנץ' ג'וזף הדבר הראשון שנתקלנו בו היה חבורת אמריקאים עושים מרתון של שר הטבעות! הם אמרו שהם לא ראו את הסרטים ומכיוון שהם בניו זילנד הם חשים מחוייבות לראות! -
שר הטבעותמרתון Extended Version של שר הטבעות זה איזה 12 שעות צפיה :S
אבל אני באמת יעבור פה על כמה הסרטים לפני שאני הולך. יכול להיות נחמד.
אגב, איזה אתרים אפשרות היום לזהות בניו זילנד מהסרט? -
שר הטבעותיש מקום באי הצפוני שנקרא הוביטון ששם צולם החלק של הפלך בו גרים ההוביטים.האתר שמור כמו שהוא היה בצילומים.כל שאר המקומות אני בספק אם תצליח לזהות. אני באופן אישי כשעשיתי את הקפלר הרגשתי ביום השני כמו פרודו כשהלכתי על השפיץ של ההרים. -
שר הטבעותבטח שיש אתרים שאפשר לזהות! הסוף של הטונגרירו קרוסינג (מופיע בסרט הראשון, איפה שהעורבים), בדרך למילפורד סאונד יש אזור שנראה כמו בסרט השני, כשגנדאלף בא עם הסוס, באזור הר קוק ראינו כמה אתרים מוכרים...
רעות, הצחיק אותי מה שאמרת על פרנץ ג'וזף - אנחנו ראינו שניים מתוך שלושת הסרטים בפוקס!
-
שר הטבעותשקד כל הכבוד על הזיהוי של האתרים..אני לא זוכרת שזיהיתי משהו אבל סחתיין עלייך!
מה שכן תמיד תהיתי זה איפה המדרגות החצובות בסלע שפרודו עולה בהם היישר למערה של העכבישה(נראה לי שזה בסרט השני).
אגב,האטרקציה האמיתית באכסניה בפרנץ' ג'וזף הייתי הג'קוזי ולא הסרטים! -
מי שנוסע לאוסטרליהאני ממליצה על הסרט אוסטרליה. צפיתי היום.
אפילו לי זה עושה חשק להגיע למדבר!
-
מי שנוסע לאוסטרליההופה, ידעתי שזה יגיע. אז את עושה גיחה של שבוע למדבר?
סחטיקה על ההבחנה שקד, לקח לי דקה להבין על איזה סצנה את מדברת. כנראה שאם הייתי שם בחיים לא הייתי שם לב.
אני מצטרף לינק של דוק, כל האתרים. נראה מגניב (באמת הוספתי הפעם, מכשפה!). -
אני חייבת להודותשהכבוד מגיע לשותפי היקר, הוא זה שזיהה את המקומות. אבל האמת, איך שיכולתי לשכוח את מאונט דום?!
-
מה אתכן??גלנורקי והריס דארט - הכי שר הטבעות שיש!!! -
כל הכבוד עמית על שזכרת לשים לינקותירגע.
אני לא באה למדבר. נקודה!!!
-
האינדיאני המהיר בעולם-סיפורו של ברט מונרוראינו את הסרט בחיבורים, אצל כריס ומרגרט, ליד אינברקרגיל.
סרט ממש יפה עם הופקינס, רובו מתרחש בארה"ב, אך מראה יפה את ההתנהגות הניו זילנדית התמימה
http://msn.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=1962 -
אני חייבת להודותהאמת צודקת!
גם אני לא מבינה איך יכולתי לשכוח אותו אחרי שסיפרתי לכולם שהייתי שם.. -
FINAL DESTINATION 1!!!!!! -
נזכרתי ב-2 סרטים אוסטרלייםסיפור יפני וחתונתה של מוריאל. שניהם עם טוני קולט המהממת!
ושניהם טובים מאד. -
נזכרתי ב-2 סרטים אוסטרלייםסיפור יפני זה סרט טוב?!
זה מדורג שני ב - "סרטים הכי גרועים שאני מכיר", אחרי "הנשים של דוקטור T".
אני זוכר שכולם בקולנוע מחאו כפיים בסצנה של האגם (משתדל לא לתת ספוילרים לאנשים המסכנים שרוצים לצפות בסרט.. )