תיק עליה למטוס
-
הי ! בעוד שבועיים אני טסה לאיטליה . מכיוון שאני בחורה דתית , אני לוקחת איתי אוכל . האם מותר להעלות למטוס אוכל ? הכוונה למנה חמה , מרקים , קרקרים וכו' תודה רבה ! קרן
-
תיק עליה למטוסאת יכולה להזמין ארוחת גלאט למטוס ללא תשלום נוסף.
עלייך להזמין כמה שיותר מהר.
לא חושב שתהיה לך בעיה לעלות מנה חמה וקרקרים בטיסה הלוך. בחזור יתכן שיעשו לך בעיות עם האריזה של המנה החמה. -
תיק עליה למטוסאוכל יבש ניתן להעלות למטוס בלי בעיות. -
הערהרק בטיסה סדירה ניתן להזמין ארוחה כשרה בצ'רטר לא ניתן בפרט אם הצ'רטר הוא של חברה זרה ולא ישראלית -
תיק עליה למטוסאני קיבלתי מBMI ארוחןת כשרות ע"פ הזמנה מראש הן בהלוך והן בחזור אני מאמין שגם בבריטיש המדיניות דומה ובטח גם באלעל -
תיק עליה למטוסתודה על כל התגובות , אך השאלה שלי הייתה לגבי אוכל שאני לוקחת לשהייה בחו"ל , האם יש איסור כלשהו להעלות אותו בתיק יד למטוס ?
-
תיק עליה למטוסלמטוס את יכולה להעלות משאת רוצה, למעט נוזלים מעל 100 ס"ס.
רב הארצות מגבילות הבנסת בשר, ירקות וכד'.עם מזון יבש ושמורים אין בעיה. -
תיק עליה למטוסלא פעם עולה השאלה בפורום.מה מותר,אסור,באיזה חברות.
העניין ממש לא ברור.יש כמובן תקנון,אבל כל חברה מתנהגת אחרת.רצוי מאוד לבדוק מול החברה דרך סוכן או אפילו לבד מה הקרטריון ספציפי שלה,וכמובן מה המשקל שניתן לעלות איתו לטיסה גם בשליחה לבטן המטוס וגם בתיק יד.יש חברות ששוקלות הכל יחד,יש רק את המטען הנשלח.חברה שלי נשארה עם תיק פירות ושימורים בשדה במקום שחמותה תקח אותו איתה.במחיר שהיו צריכים לשלם על משקל התיק אפשר היה לרכוש סופרקרט שלם במוסקבה
.בטיסת אלעל מהארץ לא מקפידים על מוצרים שעולים איתם חוץ ממספריים וכו'..גם בטיסה לפולין(לא צ'רטר) לא הקפידו,אבל בחזור!!!! נשארנו לא רק ללא סוכריות אלה גם ללא אודם,צללית,פודרה,משחת ידיים(היה חורף)טיפות עיניים של קופת חולים והרשימה עוד ארוקה .לפחות המגמה לא היתה רק נגדינו,הישראלים,גם כלפי דודות מבוגרות צרפתיות שנאלצו להיפרד מתרופות וקוסמטיקה שלהן למרות המחאות הרמות בצרפתית.רק להזכר עולים הפיוזים.על המסקרה הבודקים הפולנים אמרו שזה ג'יל-מאוד מסוכן כנראה יכול לפוצץ את המטוס.אני,ברגע של עצבים לאחר דיון ארוך איתם,לאחר שלא נתנו לצרף את תיק האיפור בנפרד למטוס, כבר הודתי שזה באמת פיצץ לי את הארנק
.מאז בתיק יד יש משקפיים,ספר קריאה וזהו.הכל נשלח לבטן המטוס.
טיסה נעימה
אמה -
תיק עליה למטוסחזרתי אתמול מצפון איטליה טיסה הלוך בצרטר איטלקי נאוס עליתי למטוס עם אוכל בלי בעיות וחזור בצרטר ישראלי גם עליתי למטוס עם אוכל האיסור הוא על שתייה כל סוגי הבקבוקים וקרמים מעל 100 סמ"ק אנחנו לקחנו גם מנות חמות +טרמוס למילוי מים חמים באיטליה וכל זה שמתי במזוודה.