קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאס
-
האם בלאס וגאס ישנו 'קוד לבוש' לנכנסים לקאזינו? האם יש דרישות לבוש שונות בבתי המלון המפוארים לעומת אלה הפשוטים יותר?
תודה לעונים -
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאסהכל הולך, מכנס קצר, ארוך, סנדלים, עם או בלי גרביים, רק לא להיראות יותר מדי פושט יד או קבצן, כי אז יתעסקו בך אנשי הבטחון של הקזינו. ה"קוד" הזה תקף לכל המלונות. -
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאסאם תרצה להכנס לאולמות ההימורים הפרטיים, הסגורים לחברים בלבד שזה בדרך כלל מסדר גודל של 10,000 דולר ומעלה, לא תוכל להכנס ללא סמוקינג או לפחות חליפה ומעונב.
כניסה לקזינו הרגיל, פתוחה לכל סוג לבוש. -
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאסראובן ודודו-תודה.
דודו- על סכומים כאלה אפילו לא חלמתי
-
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאסבהחלט בקזינו אפשר להתלבש Casual . אני לא נכנסתי בבגדי בריכה -למרות שמקובל להכנס עם כפכפים ובגדי חוף. בכל אופן, בערב - זאת הזדמנות לדפוק הופעה..
ולגבי המהמרים הכבדים והמכובדים: יצא לי לצפות בהם הצצה חטופה למספר דקות במלון בלאג'יו.את המתח אפשר היה לקרוע באויר, אבל את המבטים בעינים אפשר היה לצלם למזכרת.. זה אסור בקזינו.שומרים על האנונימיות של המהמרים. -
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאס'קז'ואל' זה בדיוק מה שקיויתי שתגידו, גם ככה מתלבטת מה לקחת וכמה כדי להשאיר מקום לקצת קניות. אני לא מהמבינות במותגים והבנים בעיקר יחפשו נעלי ספורט וג'ינס. -
נעלי ספורטבחוניות ROOS DRESS FOR LESS יש נעלי ספורט של כל הפירמות הידועות במחירים שבין 20 ל-30 דולר לזוג. רק מה, החנות מבולגנת להפליא, צריך לערוך חיפוש מעמיק.
בימי שלישי 10 % הנחה לבני 55 פלוס.
אבל יש לפחות 7 חנויות ROSS בוגאס (אחת בסטריפ קרובה למלון RIVIERA), היכנסו לאתר:
-
קוד לבוש בקאזינו בלאס וגאסלגבי הכמה לקחת - כל מה שתיכננת - תורידי חצי ! -
תודה לכולכם