הזמנת טיסה באייר פרנס
-
שאלה בענייני טיסות:
רציתי להזמין טיסה מת”א לניו יורק דרך פריס. כשבדקתי באתר של אייר פרנס בעברית, יש טיסות רק עד אמצע אוגוסט. בבדיקה באתר שלהם באנגלית, היו טיסות עד אמצע ספטמבר.
לכן מיהרתי והזמנתי טיסה בתאריכים הנוחים לי באתר האמריקאי.
א. האם זה שכיח שיש הבדלים בין האתרים וממה הם נובעים?
ב. באישור ההזמנה נכתב כך:
לא בטוחה למה הכוונה
אשמח לעזרה
תודה וחג שמח!
-
ESTA זו מעין ויזה אלקטרונית לארה"ב. בעלי דרכונים ממדינות מסויימות יכולים להוציא אותה בקלות ובמהרה דרך האינטרנט. בעלי דרכון ישראלי נכנסים עם ויזת תייר שמצריכה את כל הבירוקרטיה בשגרירות וכו'. בקיצור, אם את עם דרכון ישראלי אז את צריכה להוציא ויזה לארה"ב.
-
תודה
-
לגבי ההבדלים בין האתרים, לפני שבועיים בערך היו הבדלים גדולים מאוד בין תמחורי הכרטיסים באתר הישראלי והאתר האמריקאי.
זה חלון הזדמנויות שנסגר אחרי כמה ימים, אח״כ נהיה סנכרון בין האתרים.
אין לי מושג אם זה עוד יחזור (אני לגמרי ניצלתי את ההזדמנות) אבל כדאי לפקוח עין, האתר/ים של אייר פראנס מתעדכנים ומשתנים כל הזמן.
-
נכון... אלא שבאתר הישראלי היו טיסות עד יולי ובאמריקאי עד אוגוסט. צודקת שאחרי שבוע כבר המחיר באתר האמריקאי עלה מאד. באמת חלון הזדמנויות קצר.
