ונציה - התלבטות
-
בוקר טוב
ג’ני, שוב המון תודה על ההמלצות והקישורים. כרגיל אפשר ללמוד ממך המון

מנסה להמשיך ללמוד.
לגבי הקישור האחרון ששלחת, הוא מייקר לי את כל הסיפור עוד יותר.
נראה לי שהנכון עבורינו זה קו כתום של ALILAGUNA מ Santa Maria del Giglio בשעה 6 בבוקר וליתר ביטחון גם בשש וחצי. זו התחנה הראשונה כך שלא רואה בעיה עם מקום וכן המזוודות שלנו יועמסו ראשונות. כדי להיות לגמרי רגועה ניסיתי לבדוק שיש במקום גם תחנה של Vaporetto שבמקרה הצורך אקח אותו לפיאצלה רומא ומשם מונית יבשתית וקיבלתי תשובות סותרות – מצד אחד פה רשום שכן ומצד שני בתוואי מסלולים לא מוזכר Giglio. אשמח לעזרתך בהבנה זו.
אשמח לדעת שאכן זה הכיוון הנכון (שוב, בהנחה שאני מעדיפה לינה בסביבת סן מרקו). לפי מה שהבנתי שעתיים (6 עד
יתן לי מרווח בטוח להספיק לטיסה בהתאם לתיכנון לעיל. צודקת?יש לי עוד מלון משוריין יותר זול אך התחנה הקרובה אליו היא סן מרקו וזו גם לא תחנה ראשונה של ALILAGUNA (אפרופו החוות דעת על סירה שמגיעה מלאה) וגם זה הקו הכחול שהתדירות שלו היא רק פעם בשעה מה שקצת מלחיץ אותי. (הכתום פעם בחצי שעה)
באשר לבוראנו אבדוק בהמשך. לא רואה סיבה לא להספיק.
תודה רבה רבה
לימור
-
מה שרשום בכותרת זה המסלול. את התחנות אפשר לראות עם לוחצים על המלבן הירוק ואכן רשומה התחנה. חוץ מזה בד”כ באתרים של המלונות יש פירוט איך אפשר להגיע לשדה התעופה.
-
תודה רבה!
-
אכן קו מספר 1 (השחור) נוסע מתחנת Santa Maria del Giglio לפיאצלה רומא בתדירות די גבוהה.
אני חושבת שהרעיון של אחסון מזוודות שווה בדיקה. כמו שכתבו, חם בונציה בקיץ , כך שלשהות קצרה תזדקקו בעיקר לביגוד קצר וקל להחלפה שלא תופס הרבה מקום או משקל. אם תוותרו על המזוודות במזן הביקור בונציה ותתניידו רק עם טרולי קטן או תיקי גב, זה יכול להקל משעותית (וגם להוזיל) על כל הלוגיסטיקה
-
תודה ג’ני על העזרה ועל העצות השוות