ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך מגיעים מדלהי לארמיצר?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1980
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nuritber
      nuritber נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום הנחמדים,
      שמעתי המלצות על הפורום ואשמח להיעזר בכם.
      אני נוחתת בדלהי ב-6.8 בשעה 13:30 (אחרי טיסה מישראל).
      לנוכח מה ששמעתי על דלהי, הבנתי שעדיף "לברוח" כמה שמהר ולכן אני מעוניינת להגיע ישירות משם לארמיצר.
      הבנתי שהדרך המהירה היא רכבת. למרות חיפושים בגוגל לא הצלחתי להשיג מידע ולכן אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות:

1. איזו רכבת כדאי לקחת? כמה שעות אורכת הנסיעה? והאם כדאי להזמין כרטיס מראש? אם כן - אודה לקבלת כתובת אימייל או כל מידע אחר שיכול לעזור.

2. האם ידוע למישהו מכם מה מזג האוויר בתקופה זו באמריצר? אם חום אימים, יתכן שאעדיף להגיע כבר ישירות לדהרמסאלה ולוותר על ארמיצר.

3. האם תוכלו להמליץ לי על מקום לינה בארמיצר ללילה הראשון? אני מניחה שאגיע הרוגה מהנסיעה ולכן אשמח להתאקלם במקום נעים.

המון תודה מראש,
      יעלה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • קש כפית
        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

תשובה חלקית
        לא עדיף לברוח מדלהי בכלל, זה מקום שאני ואחרים מאוד אוהבים, אבל אולי כדאי להיות בה בסוף הטיול בשבילך לפני החזרה הביתה. מצרפת קישור לאתר הרכבות, להכניס דלהי ולמטה אמריצר ולבחור תאריך ותקבלי טבלה של מספרי הרכבות ושעות היציאה, זה בערך שמונה שעות נסיעה, אני ממליצה לרכוש כרטיס דרך האתר כבר מהארץ ולבחור מחלקה מיזוג אויר 2 עם סליפר ולבחור רכבת ערב/לילה, לישון כל הדרך ולהגיע בבוקר לאמריצר.

לגבי אמריצר עצמה, מזג אויר, אם כדאי או לא וכדומה לא עונה, כי לא הייתי שם Smile

מקווה שתצליחי להסתדר עם הנושא של הרכבת.
        • רכבת
        • ran_amitai
          ran_amitai נערך לאחרונה על ידי

...ותושבה קצת יותר מפורטת
          ראשית בנוגע לדלהי: מצטרף לדעתה של הקשכפית. לא יודע מי אמר לך "לברוח כמה שיותר מהר", אבל נראה לי שכאן בפורום הדעות הן קצת אחרות Rolling Eyes . הרבה חברה צעירים ניזונים מאותן שמועות שעוברות מפה לאוזן "לברוח מדלהי בהקדם האפשרי" ומנסים למצוא כל מיני דרכים לעשות זאת בלי שהם מכירים דבר - והתוצאות לא תמיד הכי מןצלחות...
          דעתי האישית (ואני מאמין של רבים אחרים ממשתתפי הפורום): נחתת בדלהי - חכי יום או יומיים ותתארגני ובינתיים תחליטי לאן להמשיך (אמריצר-דרמסלה זהו כיון בהחלט לא רע!) ותתארגני בנחת Smile
          ולגבי רכבות לאמריצר: יש מספר רב של רכבות מדלהי לאמריצר, כולל רכבות לילה. הבעייה העיקרית של הרכבות לילה היא שרובן יוצרות לא מתחנת ניו דלהי הקרובה למיין בזאר - אלא מתחנת ניזמאודין המרוחקת שצריך לנסוע אליה בריקשה. אפשרות אחרת היא לקחת את רכבת ה"שטאבדי" - הרכבת המהירה שיוצאת בשעה 7:20 בבוקר מתחנת ניו דלהי (התחנה הקרובה למיין בזאר) ומגיעה לאמריצר בשעות הצהרים. זוהי רכבת של קרונות ממוזגים והיא מאד נוחה בשביל נסיעה ראשונה בהודו. לגבי הזמנת כרטיס: אין צורך להזמין מראש! - אם את בדלהי אפשר להזמין במשרד ההזמנות לתיירים!
          באופן כללי: כשמגיעים למיין בזאר אפשר להתארגן ולגשת למשרד ההזמנות לתיירים שבתחנת הרכבת של ניו דלהי.זהו משרד ההזמנות הראשי של כל הרכבות בהודו והפקידים שם עושים את עבודתם בצורה יעילה להפתיע! כך שבמקרה שכזה אין כאמור כל צורך להזמין את הכרטיס מראש. במשרד בדלהי אפשר להזמין כרטיס מהיום למחר וכמעט ללא כל בעיה.
          לגבי אמריצר: מזג האויר בעונה זו הוא חם ולח (וגם קצת גשום), אבל זה לא סיבה לוותר על המקום. אפשר למצוא חדר ממוזג וזה עושה את הכל הרבה יותר נוח. לא רחוק מתחנת הרכבת יש מלון בשם "גרנד" שיש בו חדרים מצויינים - אבל הוא קצת יקר (1200 ר' לחדר עם מזגן!) אפשרות נוספת היא ה"טוריסט ג.ה" - מרכז מטיילים ידוע ומוכר באמריצר. כדאי לבדוק אם יש להם חדרים עם מזגן. הטוריסט ג.ה זול בהרבה ולדעתי חדר עם מזגן בו לא יעלהיותר מ 500-600 ר'
          ומילה אחרונה לגבי דרמסלה: מאמריצר אפשר להגיע לדרמסלה ללא כל בעיה, אבל צריך לזכור שעכשיו בדרמסלה זוהי עונת המונסונים ומאד מאד רטוב! - בהחלט אפשר ורצוי לבקר שם עכשיו (ואני עשיתי זאת פעמיים בחודש אוגוסט), אבל למי שרוצה לטייל בחיק הטבע ולראות את ההרים - זוהי לא העונה הכי טובה
          שיהיה בהצלחה
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון