ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזרח ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1524
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • LiatMar 0
      LiatMar 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אבקש עצה כי ממש הלכתי לאיבוד.

מתכנים זוג בספטמבר לטוס ל21 יום למזרח ארה”ב.

בעיקרון אנחנו פחות בעניין של טבע אלא יותר רוצים לבקר בערים ובנוסף היינו רוצים לסיים את המסלול ב7 ימים הפלגה בקריבים.

כלומר שיש לנו בערך 12 יום לרדת מניו-יורק למיאמי. על איזה המסלול הייתם ממליצים שמתחיל בניו-יורק ומסתיים במיאמי במסגרת הימים שיש לנו?

תודה רבה מראש לכולם על העזרה. אתם נהדרים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אם אתם רוצים ערים, לא הייתי מנסה בכלל לנסוע למיאמי.

משהו מסדר גודל של 7 ימים ניו יורק

אוטובוס/רכב לוושינגטון ליומיים

טיסה למיאמי ליומיים

אם מאד רוצים אפשר לשלב את פילדלפיה, או להחליף את וושינגטון בבוסטון.

או לוותר גם על וושיגנטון ולהשאר עם ניו יורק ומיאמי.

ברור שאפשר לעשות גם טיול אוטו, או באיזור ניו יורק או בפלורידה (לא רואה טעם לטוס למקום אחר כדי לטייל בו במסגרת מגבלות הזמן שלכם). אבל לא התרשמתי מההודעה הקצרה שזה מה שאתם מחפשים

• adirgali
          adirgali נערך לאחרונה על ידי

המסלול מניו יורק למיאמי, מאחרי וושינגטון, עובר בעיקר בעיירות, לא ערים גדולות. "עיירות ציוריות" ששזורה בהן ההיסטוריה האמריקאית. מעניין?

בגדול: מניו יורק אפשר לפילדלפיה, או ישר לוושינגטון כמובן, ואז שרלוטסוויל ו-וויליאמסבורג שבוירג'יניה, אח"כ צ'רלסטון וסוואנה (לא זוכרת אם זה נורת' קרולינה או סאות' קרולינה), סנט אוגוסטין פלורידה, ואז אורלנדו ומיאמי.

אפשרות אחרת, בדומה למה שהציע אנשיםטובים, לעשות סיבוב רכוב באזור ניו יורק ואז לטוס למיאמי. ערים גדולות באזור הזה יהיו בוסטון (אם בכז קצת מעניין אתכם לראות את השלכת המפורסמת של ניו אינגלנד), ניו יורק ו-וושינגטון, ושוב ביניהן יש לא מעט ערים קטנות יותר ומעניינות יותר או פחות. או להשאר שבוע בניו יורק, כמה ימים בוושינגטון ולטוס למיאמי.

• liritulla
            liritulla נערך לאחרונה על ידי

ספטמבר להבנתי יהיה קצת גבולי לשלכת בניו אינגלנד, לפחות באזורים הדרומיים יחסית כולל בוסטון.  הסיכוי יגדל אם תתקרבו אל סוף החודש. בוסטון לכשעצמה בעיניי שווה מאוד ביקור, אם תרצו לשלב. בוושינגטון הייתי ממש מזמן. 

איך שאני קוראת את ההודעה  שלכם, כל הטיול כולל הקרוז צריך להיות 21 ימים? כי אם כך, אז 7 ימים ניו יורק, 7 קרוז, ונשארו 7 בין ניו יורק למיאמי. האם אני טועה? וצריך לחשב גם טיסות ומעברים בתוך זה. 

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון