ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות בנוגע לדרום אפריקה.

פורום אפריקה
    4
    4
    2750
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Asaf_3560628
      Asaf_3560628 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני והחברה שלי מתכננים לטוס לדרום אפריקה בפסח(טיול של 7ימים סה"כ).

חשבנו מאוד על אופציית דרום אפריקה,ובהמלצת חבר שגר שם החלטמו על קייפטאון(שבוע שלם שם).

יש לי כמה שאלות:

1. למי שהיה שם,אתם חושבים ששבוע בקייפטאון זה יותר מדי? צריך לשלב את זה עם מקומות אחרים?

2  מה דעתכם על אתיופייאן אירליינס?  קונקשיין באדיס? מישהו חווה זאת?קראתי המון סיפורים עליהם,מאיחורים ועד איבודי מזוודות.. האופציה השניה היא לופטהנזה אבל הסיבוב הוא גדול בהרבה(וגן המחיר..)

3.בקשר לביטחון,הרבה סיפרו לי על כך שהאזור שורץ פשע,מקומות אסורים לטיול וגניבות רבות.. בתור אחד שחווה זאת בברזיל הייתי מעדיף לא לחוות זאת שוב, יש צדק בעניין?

4.חיסונים כלשהם? אנחנו לא מתכוונים לצאת מגבולות הערים הגדולות.

תודה רבה לכולכם ושבת שלום!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מרונה
        מרונה נערך לאחרונה על ידי

1. אם מדובר רק על קייפטאון זה בהחלט יותר מדי. בשילוב עם היציאה לכיוון כיף התקווה הטובה ודרך היין (אולי עם לינה בדרך היין) זה בהחלט סביר.
        2. חווינו וחזרנו השבוע. היה בסדר גמור. השדה באדיס זוועות, וכבר טסתי במטוסים יותר יפים ונקיים, אבל היה בסדר גמור. הקונקשן היה 3 שעות ברוטו (ועד שיוצאים ועד שעולים למטוס זה יוצא הרבה פחות) שזה ממש בסדר
        3. יש צדק. קראו הנחיות בפורום.
        4. לא בטוחה. שווה להתייעץ במרפאת מטיילים. הייתי מוודאת שחיסון טטנוס וצהבת בתוקף. אבל לא נראה לי קריטי ברמה של לדחות טיול בגלל זה. תבדקו.
        • Chen0487
          Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

1. שבוע זה יותר מדי בקייפטאון. 3 ימים מלאים לעיר יספיקו. בשאר הימים תוכלו לשכור רכב ולטייל באזור היקבים (ספציפית אני ממליץ בחום לישון לפחות 2 לילות בפרנשהוק) והכף. 
          2. כמו שכתבתי בסיכום הטיול שלי לא מזמן- אתיופיאן חברה בסדר (ובנוסף שותפה בברית סטאר, אם אתה צובר מיילים באחת החברות בברית), אבל השדה תעופה באדיס פשוט נוראי. אם ישנו הפרש גדול במחיר בהשוואה ללופטהנזה, טוסו עם אתיופיאן. 
          3. כאן אני מפנה אותך שוב לסיכום הטיול שכתבתי. לא נעים להסתובב בלילה ורצוי לא להסתובב יותר מדי לבד במרכז העיר. אזורים שחוויתי כיותר נעימים הם קאמפס ביי, אזור הטיילת בסי פוינט (למרות שגם שם פגשתי “טיפוסים”) והווטרפרונט. 
          4. אין צורך בחיסונים, אלא אם כן אתם לוקחים טיסה עם קונקשן ארוך באדיס אבבה ואז במקרה שאתה יוצאים משדה התעופה, תצטרכו להראות פנקס חיסונים (צהבת אאל”ט). 
          • cafrica.net
            cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

הייתי ממליץ לך 3 אפשרויות מעניינות

1. לבקר בכל המקומות הקלסיים (תוכל להציץ באתר שלי) ולהוסיף יום טיול לקייפ המערבי עד לשמורת הקייפ המערבי מעניינת ביותר והמשך ללנגבן. ועוד יום להרמנוס ומפרץ בטי-באיי.
            2. לקחת חבילת טיול לנתיב הגנים 4 ימים מקייפטאון לקייפטאון ושאר הימים בקייפטאון במקומות הקלסיים.
            3. לטוס לקייפטאון עם אתיופיאן איירליינס דרך מפלי ויקטוריה ולעצור באחד הכיוונים ליומיים. חוויה מדהימה.
            האט באיי
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון