השכרת רכב rentalcars
-
למה להתעקש לחזור לאותה חברה שבמקרה הטוב רק משווה את ההצעה הנמוכה?ועוד לשלם “דמי חבר”?
-
לנו נוח איתם. אני יודעת שזה לא רציונליאבל בהקשר של שכירת רכב מקל עלי ושיש כתובת בארץ ושיותר קשה לנו לפספס את האותיות הקטנות.
ומאחר שהם עובדים עם אלאמו זה גם יתרון מבחינתנו.
-
אני חוזר ואומר: תשוו מחירים !אני בודק כעת על מיניואן לשנה הבאה ל-50 יום.
אלה המחירים – בקירוב – המופיעים באתרי כמה סוכנויות:
ממס”י: יותר מ-2650 דולר (רכב של אלמו)
האתר של אלמו בארה”ב (אותם הביטוחים, ישירות אצל בעל הבית): 2470 דולר
אלמו ישראל (רכב של אלמו, כמובן): יותר מ2350 דולר אבל יש הנחה של 5 אחוז בכרטיס האשראי אז יוצא כ-2230 דולר
רנטאלקארס (רכב של דולר): קצת יותר מ-2200 דולר, עם ההנחה של 10 אחוז בגלל נקודות שצברתי: 2023 דולר.
אז צריך להחליט אם אשלם עוד 200 דולר עבור רכב של אלמו או אסתפק ברכב של דולר, הרי מדובר בהשכרה בשדה”ת אז גם בדולר מאפשרים לי לבחור מתוך המצאי. וגם מתוך ניסיון, גם במגרשים של אלמו ושל נשיונל בכמה תחנות בארה”ב לא תמיד מצאתי רכבים חדשים, חדישים ומצוחצחים. ולא פעם וגם לא פעמיים נאלצתי להחליפם.
אני שונא את “המשחקים” של הסוכנויות בארץ שמפרסמות מחירים באתרים שלהן ואח”כ יש כל מיני הנחות מתחת או מעל לשולחן, סביר להניח שכל אחד משלם מחיר שונה על אותו הדבר. מי שלא בודק היטב ולא יודע איזה הנחות ניתנות, למי ומדוע, “אוכל אותה”.
-
אפשר לעשות סקר שוק וגם לתת לאורן מרום אפשרות לתת הצעת מחיר.
אני שכרתי בעזרת אורן מרום וקיבלתי ממנו הדרכה מה כדאי לבקש ומה רצוי להיזהר בשיחה עם נציג של אלמו (הם מנסים לשדרג רכב ולהוסיף ביטוחים).
לפני הנסיעה קיבלתי דף הסברים “והנחיות” שגם עזר.
אם זה יוצא בערך אותו מחיר אני ממליץ על אורן.