מעבר מבודפשט לברטיסלבה
-
יש אפרות כזו ברכבת או אוטובוס? כמה עולה והאם יש אתר באנגלית שאני יכול לראות שעות, זמנים ומחירים -
-
יש:Reהבנתי שיש אופציה אולי יותר זולה להגיע עד גבול סלובקיה הונגריה ברכבת szob ומשם לקחת רכבת נוספת עד ברטיסלבה וזה מוזיל את העלות האם זה נכון? האם יש אופציה לקחת רחפת מבודפשט לברטיסלבה וכמה התענוג עולה לזוג מברטיסלבה להגיע לזלין בצ`כיה זה פשוט ומהיר? -
נוחות עולה כסף -
נוחות עולה כסף:Reהיכן אני מוצא מידע לכל אופציות המעבר ותחבורה בין 2 המדינות? -
מצטער, -
מעבר מבודפשט לברטיסלבה:Reנסעתי ברכבת מספר פעמים, הלוך וחזור בודפשט-ברטיסלאבה. המחיר ברכבת הוא כ- 90 ש''ח (הלוך וחזור). הנסיעה נמשכת כשעתיים. צריך להיזהר בברטיסלאבה מנהגי המוניות המפקיעים מחירים. לא צריך ויזה. לעזרת מומחים היכנסו לאתר המצוין למטה.
בודפשט-ברטיסלאבה ברכבת -
מעבר מבודפשט לברטיסלבה:Reיש המון רכבות מדובפשט לברטיסלבה הבנתי על איזו רכבת אתה מדבר? מה שמה ואיך אני מגיע לפרטים עליה לגבי הזמנים וכו` יש אופציה ליצור איתך קשר במייל? -
מעבר מבודפשט לברטיסלבה:Reיש חברת רכבות אחת בלבד ויש מספר נסיעות ליום במסלול הזה. היכנס לאתר שציינתי ושם תוכל ליצור קשר ולקבל פרטים מלאים.
רכבות בודפשט-בראטיסלאבה -
מר לובועלות מול נוחיות מובילה למסקנה שאתה מבלבל לעצמך ולנו את המוח. נו באמת: בגלל הפרש של כמה שקלים, שווה להיטלטל בתחנות ורכבות שונות עם המזוודות, כאשר אפשר לעשות את זה בקלות ובנוחיות ברכבת ישירה? עד כמה הטיפשות והקמצנות יכולים להגיע? עד כמה?...... -
מר לובו:Reאני צריך את הנסיעה הזו ליממה בלבד יציאה בבוקר וחזרה לפנות בוקר ולא לוקח איתי שום מזוודות. פשוט ראיתי שפער המחירים די גדול ו 90 ש''ח הלוך חזור נשמע ממש זול -
מעבר מבודפשט לברטיסלבה:Reשלום לך מר לובו אני מבין אותך היטב, אני גם חסכתי לעצמי כאשר במקום לשלם המון כסף מאיסטנבול לרומניה פשוט לקחתי אוטובוס לגבול טורקיה/בולגריה חציתי את הגבול רגלית בצד השני לקחתי רכבת לילה עד לגבול רומניה... כך חוסכים כסף נקודה. לעניננו... אתה לוקח
הרכבת ההונגרית -
בנוסף .....תחנת הרכבת הראשונה בסלובקיה לאחר המעבר מהונגריה היא : RUSOVCE RUSOVCE- BRATISLAVA זה 28 ק''מ ו- 34 דקות. המחיר הוא: מחלקה ראשונה Sk 84 שזה 2.7 דולר. ומחלקה שניה SK 56 שזה 1.8 דולר. לגבי הונגריה...2030 פורינט הונגרי = 9.20 דולר אני מאמין לכיוון א
רכבות בסלובקיה