אחרי צבא למקסיקו
-
היי אני רוצה ליסוע למקסיקו בינוואר לתקופה של חודש וחצי חודשיים גג
צריך עזרה בתיכנון מסלול של הטיול המלצות למקומות אם להגיע לעוד מדינה או לא.
פחות מעניין אותי ארכיאולוגיה ואתרים היסטורים מחפש חופים נופים עיירות שאפשר לטייל אליהם אטרקציות וכו
כמובן גם שאני לא מעוניין להתכלב בהוסטלים
אשמח לעזרה !
-
אתה יכול לעשות את הציר של מכסיקו סיטי-קנקון במכסיקו
קנקון וכל החוף הקריבי יתנו לך הרבה חופים, זה די אינדיבידואלי כמה אדם יכול לבלות על החוף, ובטח גם יהיה תלוי במי אתה פוגש שם וכיוב’…
בכל מקרה משם תוכל להמשיך לאזור סן קריסטובל ולטייל שם בסביבה כמה ימים ואז לרדת לאן שהוא בחוף הפסיפי ומשם לעלות למכסיקו סיטי.
אופציה נוספת היא לא להגיע לסן קריסטובל ישירות מאזור החוף הקריבי אלא להיכנס דרך בליז לגווטמאלה ולעצור בה בכמה מקומות ומשם לעלות לסן קריסטובל..
בכל מקרה כדי לדעת לאן להמשיך- תצטרך להעריך כמה זמן חוף תרצה… כי זה גם ישפיע על כרטיס הטיסה שתזמין ( בשל המסלול שתבחר)
-
זמן חוף אני רוצה בערך 8 ימים
ואם אני משלב בזמן שיש לי (חודש וחצי)
עוד מדינה ,מה ההמלצות לתכנים שאני מחפש שוב הרבה מסיבות חופים תרבות מקומית ונופים לא טרקים של כמה ימים ולא ארכיאולוגיה והיסטוריה
מישהו יכול לעזור לי לבנות מסלול מהנחיתה לאן הכי מתאים ללכת ולאיזה פרק זמן ?
-
היי בר,
יש לי הרגשה שאני פחות או יותר מבין מה הסגנון שאתה מחפש, אבל בין הזמן שאתה רוצה חופים לאורך של הטיול יש קצת חוסר התאמה.. ובמרכז אמריקה חופים ומסיבות די נופלים בכמות מוגבלת של יעדים..
בכל זאת ניסיתי לבנות משהו שיתאים למסגרת הזמן ולמה שהגדרת. לא יכול להגיד שאני שלם עם זה ב-100%.. מקווה שיהיו עוד כמה תגובות פה…
: מכסיקו סיטי- 3 ימים ( נחיתה והתאקלמות ג’ט לג)
וואחקה- 1 לילה ( רק למעבר. העיר נפגעה מאוד קשה ברעידת האדמה האחרונה- לא ממש יודע מה קורה שם.. מניח שאפשר למצוא מקומות לינה עדיין...)
פוארטו אסקונדידו- 3 ימים בחוף הפסיפי ( יש גם ישובים פחות מפורסמים שם, גם כאן אני מקווה שאין נזק אדיר אחרי רעידת האדמה)
סן קריסטובל- 5 ימים
קטצלטננגו- 3 ימים ( בעיקר אזור של טרקים גם יומיים- אבל אפשר לצאת גם למעיינות החמים בפוארטו חורחינס או לבקר בכפרים אינדיאנים)
אגם אטיטלן- שבוע
אנטיגואה- יומיים
סמוק שמפיי- יומיים
פלורס- יומיים
בליז – קי קולקר- 4 ימים ( למעשה חלק מחלק החוף- אבל בבליז)
החוף הקריבי של מכסיקו ( פלאיה, טולום, קנקון, איסלה מוחרס ועוד)- 12 יום…
לדעתי אתה לפחות יכול להתחיל לקרוא פה על המקומות ומה יש בהם- ולשחק עם הימים בהתאם.
-
תודה רבה על התגובה אתחיל לבדוק על כל היעדים אשמח לעוד תגובות ורעיונות במיוחד אם אפשר לשלב עוד מדינה בפרק הזמן כמו קולומביה או משהו