לאן באוסטריה
-
שלום.
בהופעת בכורה כאן: אנחנו משפחה בת 4 נפשות -הורים, בת 14 ובן 9 (ו-2 כלבים שישארו אצל הסבא).
מסיבות משפחתיות בילינו כל השנים בארה”ב והשנה לראשונה מכוונים לאירופה.
מקריאה ראשונית החלטנו שאוסטריה תהיה יעד טוב להתחלה. ההתלבטות היא בין המחוזות השונים- זלצבורג, טירול או קרינתיה?
יש לנו עד שבועיים בקיץ ואנחנו אוהבים בערך הכל-טיולי טבע, פארקים ואטרקציות לילדים, קניות, ערים והרים, אבל גם יודעים שאי אפשר הכל.
יש שיקולים או נימוקים מיוחדים שיכולים להטות את הכף לכאן או לכאן?
תודה מראש לעונים.
-
היי
אני הייתי מחלקת שבוע לאיזור זלצבורג ושבוע לאיזור קרינתיה – אנחנו היינו בסוכות בקרינתיה ומאוד מאוד אהבנו – פה יש לכם הזדמנות לנופש ממש – רחצה באגמים שנחשבים חמים יחסית . כולל שילוב עם אטרקציות רבות וגיחות לסלובניה .
בקרוב אעלה את סיכום הטיול שלנו בתקווה שיעזור
-
אם כל הכבוד לחבל קרינתיה (ויש כבוד) חבל זאצלבורג וחבל טירול עולים עליו בהרבה הן במגוון האטרקציות, העיירות היפות והן במובן הנוף המדהים.
-
תודה לכן.
וכן, אני מתחיל להבין שזו שאלה ברמה של מי אתה יותר אוהב, את אמא או אבא?
אנסה להתמקד: בהנחה שכולם יפים ומעניינים, באיזה איזור יהיה קל יותר לארגן טיול כוכב עם מינימום נסיעות לנקודות החן העיקריות?
-
כדאי לקרוא על כל אזור ולבחור את האזור שמעניין אתכם.
יש מידע מאוד מפורט בפורום ובהמון אתרים נוספים.
חבל לשכפל אותו בשרשור כשפתחתם.
בכל אזור אפשר לתכנן טיול כוכב עם מינימום נסיעות. באוסטריה יש המון אטרקציות לכל המשפחה בשטח מצומצם.
אפשר בשבועים לשלב את כל מה שאתם מחפשים.
-
היי
אנחנו בטיול הראשון לאוסטריה היינו שבועיים שחולקו בין זלצבורגלנד וטירול. ממליצה מאוד! אזורים מדהימים. צרפתי לך את הסיפור שכתבתי בזמנו נגעתי גם בנקודת ההשוואה בין שני האזורים.
בקיץ הבא נהיה שוב באוסטריה, הפעם בקרינתיה.
-
שלום לכם
מדינה נפלאה בחרתם לטייל טבע ונוף פורצים מכל מקום
2 האזורים העיקריים לטיולים הם זלצבורג וטירול כאשר חבל טירול הרבה יותר דרמטי מבחינת נופים
המלצה שלי
קחו מפה ותעלו עליה את הנקודות שאתם רוצים לטייל בהם כך יהיה הכל פרוש לפני העיניים ויקל עליכם לבחור אזור לינה לטיול כוכב
(ממליץ על 2 כוכבים בתור טיול ראשון באוסטריה ע”מ “לטעום מ-2 אזורים)
מצרף לכם קישורים לבלוגים שלי בו מסומנים אתרי הטיול באוסטריה ובדרום בוואריה
ב ה צ ל ח ה
-
לטעמי.
הטירול הוא הכי יפה. עוצמתי ומדהים
איזור זלצבורג יותר מגוון בסוגי האטרקציות.
אני בטיול של שבועיים ( עם טיסות למינכן ) חלקתי חצי חצי ( עם יום טיול בדרך במפלים) והיה מושלם.
זו ההמלצה שלי
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3819787/srch-GPS\
-
חבל טירול משתלב היטב גם עם טיול בדרום בוואריה – אזור שיתן לכם גם גיוון בטיול (שם יש גם ארמונות וטירות מליגת העל של אירופה)
יכולים לקרוא על הטיול שלנו בבלוג שלי
-
חן חן לכם לימור, צביקה, אילת ועמיחי על שמקדישים מזמנכם ומנסיונכם לשתף ולתרום. בכלל לא מובן מאליו ומאד מסייע.
קראתי בהנאה ובעניין רב את ההפניות שצירפתם ונראה שלמרות שחשבנו בתחילה להתמקד,שבאמת נשלב בין האיזורים זלצבורג וטירול.
נמקם כהמלצתכם את הנקודות ונראה מה וכמה. מאד מודה לכם!
-
מאד תלוי בסגנון וקצב הטיול המשפחתי שלכם.
ממהרים, מטיילים איטיים, ממצים ,חווים--כל משפחה עם הסגנון שלה.
מאד תלוי בהעדפות הטיול שלכם.
אם המיקוד על טבע, ועל פעילויות- הטירול יתן מענה מעולה
אם המיקוד הוא “טעימה” של אוסטריה- אז שילוב של טירול וזלצבורגלנד
אם המיקוד הוא טיול נינוח, חסכוני, ובמיטב האתרים הקלאסיים-אז זלצבורלגנד והאגמים.
אפשר עם פיצולי לינה או על בסיס לינה אחת.
אם לרשותכם לפחות 14 יום- שווה לשקול פיצול
אם לרשותכם בערך 11-12 יום- אולי שווה לא לפצל.
-
תודה יונית.
הוספת לנו חומר למחשבה.
מסתבר שתפירת הטיול המושלם היא אומנות שלא זוכה לכבוד הראוי לה