ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מנהטן vs ברוקלין

פורום צפון אמריקה
    8
    10
    3315
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rfu
      rfu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנו זוג + 2 (13/15) אשר טסים ל 3 שבועות לארהב.

האם יש למישהו ממכם נסיון בשינה בבורקלין והגעה  למנהטן כל יום עם המטרו ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיפים לבחירת מלון בניו יורק

לכמה ימים נוסעים? 

• dafna589
          dafna589 נערך לאחרונה על ידי

תביאו בחשבון שנסיעה בסבווי מברוקלין למנהטן זה שעה לכל כיוון. זה כמובן לא השיקול היחיד, אבל כדאי לדעת

• rfu
            rfu נערך לאחרונה על ידי

במנהטן נהיה 5 לילות.

מלון סביר עם חדר לארבעה יש סביב 1500-2000$ ואילו דירת 2 חדרים

עם מטבח, סלון..בברוקלין מצאנו ב 1000$ ויש מבחר גדול.

• Hofmanim
              Hofmanim נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישנו בלונג איילנד סיטי בקווינס (4 לילות) יש שם מבחר של מלונות ותוך 20 דק’ היינו עם מטרו במרכז.

• צחצח המטייל
                צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

אתם משווים מלון במנהטן לדירה בברוקלין.

חפשו דירות במנהאטן.

אין תחליף לדעתי לשהייה במנהטן

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

5 לילות זה 4 ימים? 6? משהו באמצע? איך מגיעים ואיך יוצאים?

דירה מול מלון:

אם למשל מגיעים למנהטן בשעות הבוקר המוקדמות – האם יש פתרון למזוודות. במלון לרוב כן, בדירה הרבה פחות.

ובהתאמה אם יוצאים ממנהטן לא בבוקר אז מה קורה עם המזוודות במהלך היום.

אגב, לפעמים דווקא בדירה עשויים להיות גמישים יותר – אם היא לא מושכרת ביום לפני או אחרי אולי תוכלו דווקא צק אין מוקדם וצ’ק אאוט מאוחר

חוקיות – האם ההשכרה חוקית? ואם לא מה הסיכון שאתם לוקחים?

אמינות המשכיר – לרוב השכרת דירה היא מגורם פרטי, ובכל מקרה גורם שזוכה להרבה פחות ביקורות ממלון. כך שבגדול השכרת דירה היא יותר “מסוכנת” ממלון. תמיד יש חריגים כמובן.

ברוקלין מול מנהטן

איפה בברוקלין ואיפה במנהטן. אם מדובר על קרוב מאד למנהטן וצמוד לתחנת רכבת תחתית זה מעולה. אם מדובר על עמוק בברוקלין ורחוק מרכבת – זה הרבה יותר זמן נסיעה. אגב, זה נכון גם במנהטן, אבל צפיפות תחנות הרכבת במנהטן והתדירות שלהן גבוהה בהרבה. וכידוע על מיקום משלמים. מקום לינה בברוקלין אבל נגיש מאד למנהטן לא בהכרח יעלה פחות ממקום לינה במנהטן. 

מה המשמעות ביו ההגעה והעזיבה. אם צריך להגיע למקום הלינה להשאיר מזוודות ואז לצאת לשוטט, והפוך ביום האחרון – כמה זמן בפועל מבזבזים על זה?

אופי הטיול – יוצאים בבוקר וחוזרים בלילה? יוצאים בבוקר וחוזרים בערב (כלומר ארוחת ערב ו/או בילוי קרוב למלון)? יוצאים בבוקר, חוזרים אחר הצהריים ויוצאים שוב בערב? במקרה הראשון – פחות משנה איפה ישנים כי רק ישנים. במקרה השני חשוב שהסביבה תהיה מעניינת. במקרה השלישי זמן הנסיעה מאד חשוב.

אני אוהב לאמר את הטענה הבאה:

כל יום בניו יורק עולה לנו הרבה מאות דולרים.  עלות הלינה, מחייה (אוכל, תחבורה וכו’), בילויים ועוד. 500 דולר ליום? 800? זה מאד תלוי בכם. אבל הרבה מאות. אם נוסיף גם חלק יחסית בעלות הטיסה (נניח שהטיסה עולה לכם 4000 דולר ל-20 יום, כלומר עוד 200  דולר ליום בממוצע).

בואו נניח שהעלות היומית שלנו כולל הכל זה 800 דולר. ביום יש סדר גודל של 12 שעות (9 עד 9?). כלומר אתם קבעתם ששווה לכם לשלם 67 דולר לכל שעה שתהיו במנהטן במנהטן. אם מקום לינה חוסך לי שעה נסיעה (כלומר נותן לי עוד שעה במנהטן), הוא שווה לי תוספת מחיר של 67 דולר.

ברור שזה טיעון מאד מאד פשטני, ומאד לא רציני. אבל יש בו גם אלמנטים רציניים יותר.

• ramiav1
                    ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

אחרי התשוהנ המפורטת , אני רק אוסיף , שאם כבר השקעתם את כל העליות , תהיו במרכז , אין כמו לצאת מהמלון ולקבל את האנרגיות של מנהטן בפנים , כולל האפשרויות להיכנס למלון ולצאת ולשוטט שוב .

ישנתי , בברונקס , בלונג איילנד , בקווינס , בסקרסדייל , כל המקומות לא עלו לנו (משפחה) , אבל הכי אנחנו נהנים לישון במנהטן .

• mayank
                      mayank נערך לאחרונה על ידי

ברוקלין זה רובע ענקי. 

יש מקומות שהם מרחק תחנה אחת ממנהטן (וויליאמסבורג, ברוקלין הייטס וחלקים מדאמבו) ויש חלקים שהם מרחק שעה נסיעה בסאבוויי. 

יש הרבה מאוד אפשרויות, הכל שיקול של נוחות ועלות. 

לונג איילנד סיטי היא פיתרון ביניים (תחבורה מאוד נוחה ומהירה למנהטן) אם לא מצאתם משהו שנראה לכם בברוקלין.

• IM
                        IM נערך לאחרונה על ידי

אני תמיד גרה בברוקלין מהסיבה הפשוטה שזה לא עולה לי כלום .

(מישפוחה ) – זמן נסיעה ממקום מגורי למנהטן – 15-20 דקות . 

אני בדעה שאם  מקום המגורים שלכם בברוקלין הוא עד 30 דקות נסיעה , והמטרו קרוב ( לא יותר מ5-7 דקות )  וזה חוסך לכם המון כסף – לכו על זה .

החיסרון היחידי – יוצאים בבוקר חוזרים בערב . 

אנחנו לא מהבליינים בלילות כך שסביב 8-9 כבר היינו בדרכנו חזרה . 

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון