להשיג ויזה לקובה... באסיה
-
שלום,
בודק ביקור קצר בקובה, בטיסה מטאיוואן באסיה דרך ארה”ב.
רוב המידע בטיפים ובפורום על הוצאת ויזה לקובה (עבור דרכון ישראלי) מתייחס לאנשים שנמצאים בישראל או במדינות שכנות במרכז אמריקה.
מישהו יכול לתת הכוונה כיצד אפשר להוציא ויזה לקובה, לא בישראל/אירופה/מרכז אמריקה?
תודה רבה,
רועי
-
באתר של יונייטד (איתם תכננתי לטוס) מצאתי את המידע הבא:
Travel document requirements
If you have a valid Cuban passport…
All other customers will need to obtain a Cuban entry permit or Cuban visa before travel. Please contact the Cuban Consulate in Washington, D.C., well in advance of your flight to determine which type of visa you will need for your travel.
Cuban entry permit
Most customers traveling under a general license will only need a Cuban entry permit, available for purchase at the airport.In Houston and New York/Newark, we sell Cuban entry permits at the departure gate and collect payment before you board. You will need your passport, boarding pass and a major credit card to make your purchase. A Cuban entry permit costs $50 USD per person and is not included in the price of your airline ticket. An additional $25 USD service charge will also be collected per person by Cuba Travel Services (CTS), which administers the distribution of the entry permits.
-
אני לא מכיר ויזה לקובה, אני מכיר כרטיס תייר
ועד כמה שאני יודע, הוא נמכר ע”י נציג של חברת התעופה לפני העלייה למטוס לקובה
תנסה להתעניין בחברות תעופה אחרות שיוצא להן לטוס ישירות לקובה (אם אתה כבר בשדה תעופה מסוים שיוצאות ממנו טיסות ישירות), אמור לעלות 30 דולר בערך -
תודה.
אכן, כרטיס תייר ולא ויזה.
בטיסות של יונייטד שיוצאות מ-Houston או Newark מוכרים לפני העלייה למטוס, כפי שמצויין במידע שצירפתי.
-
כן, סתם אני מציע אולי לנסות לחסוך בעלות המופרזת ולחפש מקור אחר.
בסך הכול מדובר בחתיכת דף לא מרשימה, אולי חברת תעופה אחרת בשדה התעופה בטאיוואן תוכל למכור לך אותו בזול יותר -
כרטיס תייר בשדה התעופה בסאן חוזה(קוסטה ריקה) עולה 15$.
אמריקאים שודדים.
מציע שתפנה את שאלתך לשגרירות קובה בטאייואן(אם קיימת שם שגרירות).
-
בסוף החלטתי לטוס למקסיקו
Valladolid ו-Playa del Carmen. -
אם כבר וויאדוליד אז חובה צ’יצ’ן איצ’ה.
ואם כבר תרבות המאיה אז ממליצה מאוד על המוזיאון במרידה.
ואם כבר אתה בחופי מקסיקו אז ויזה לקובה עולה שם 18 דולרס

-
היי צביה,
4.5 ימים במקסיקו, והסיבה שאשן שני לילות בוויאדוליד זה בשביל להגיע מוקדם בבוקר ל-Chichen Itza