זנזיבר כמה שאלות.
-
בוקר טוב.
קיבלנו מתנה. טיסה לזוג ומלון על בסיס ארוחת בוקר לניצול בחודש מרץ.
מבקשת לדעת בערך, לגבי שווי המתנה כי יש לנו אפשרות להמיר את היעד ביעד אחר.
טיסות של ארקיע ושהייה על בסיס ארוחת בוקר מרשימת המלונות שצרפתי – שישה לילות ושבעה ימים. אלו המלונות:
AZAO RESORT AND SPA
AL MINAR HOTEL
BEYT SALAAM BOUTIQUE
ZANZIBAR HOTEL
ISLAND PARADISE INN
מישהו מכיר את המלונות?
מישהו יודע בערך עלות טיסות ושהייה במלונות?
תודה
-
לא תמצאי כאן כמובן מטיילים ששהו בכל המלונות שציינת אבל אני אסכם עבורך כי חות מאחדת אני מכיר את כולם
מלון אזאו: נמצא על חוף האוקיאנוס. הבריכה שלו נהדרת. חוף הים, לא! בזמן השפל יש בוץ עמוק וסלעים בצמוד לחוף והמים מתרחקים מאוד. (בקצרה: לא חוף נעים וחולי) המלון יחסית מבודד ולכל אטרקציה צריך לשלם די הרבה בכדי לזוז ממנו לאן שלא יהיה. (מסעדה, אטרקציה או חוף אחר). המלון אמנם חדש, אבל אינו מתוחזק כמו שצריך.
אל-מינאר: מלון שנמצא בלב הרובע העתיק בסטון-טאון. כמובן שאין חוף ים צמוד. 4 קומות ולמיטב זכרוני ללא מעלית. כל שירותי המזון, במסעדות שבסביבה. כל האטרקציות העירוניות, במרחק הליכה מהמלון.
ביית-אל-סלאם: מצב הדומה לזה באל-מינאר. נדמה לי שמסעדתו משקיפה על האוקיאנוס. כמובן שאין חוף ים צמוד למלונות שבעיר.
זנזיבר הוטל: זהו מלון שאיני מכיר, אבל המיקום שלו גם בלב העיר העתיקה בין הסמטאות.
אילנד-פרדייז: שוב בעיר. לא בחלק הישן (העתיק) אז כל ‘האווירה’ חסרה. קרוב מדי לאיזור מסחרי הומה (ולא נקי) וגם לשוק הגדול (והמסריח) של העיר.
אם תרצו להחליף למלון איכותי, אתם יכולים לפנות אלי בפרטי ואעזור לכם כמיטב יכלתי. אם תרצו גם לשלב ספארי תוך 7 הימים הללו, גם כאן אוכל לעזור.