לטוס לתאילנד לבד...
-
יש פה מישהו שיצא מהארץ לבד,ללא כל שותף..?
מישהו יכול לשתף או לתת דעה? -
יש הרבה אנשים שעודים את זהכמוני לדוגמא
הגעתי לבד לתאילנד, בת 29+++++ (היי, כל עוד לא היה יום הולדת אני לא רוצה לשמוע 30!!), הכרתי המון אנשים כאשר הרוב לא ישראלים, אין לי בעיית שפה ותמיד איפה שלא הסתדרתי חיוך עזר לי...
צברתי חוויות שאין דברים כאלה, הכרתי אנשים מכל העולם ונשארתי איתם בקשר טוב (נפלאות הפייסבוק
)
סגנון הטיול שלי היה יותר בכיוון תרמילאי, קראתי על תאילנד, שירטטתי מפה, סימנתי נקודות מעניינות ותכננתי את המעברים מאזור לאזור...
שיהיה ברור, אני לא איזו מתבודדת, בארץ לא הייתי הולכת לבית קפה לבד, אבל בתאילנד, כאילו כל הגבולות נפרצו...
את לומדת להתמודד עם עצמך, עם אנשים ועם מצבים שביום יום את לא פוגשת. ואת גם לא תיפגשי איתם אם תיסעי עם אנשים.
ממליצה בחום.
-
שעודים = שעושים
-
יש הרבה אנשים שעודים את זהמעודד לשמוע...אני בת 21 ועדיין לא טסתי לבד מעולם..בעצם זה גם טיול ראשון אפשר לומר...
לצערי עם הרוב השותפים שניסיתי להכיר פה לא הסתדר מבחינת תאריכים...ואין לי בעיה של להיות לבד אבל אני עדיין קצת חוששת.... -
אין לך מה לחשושקודם כל, זה שאת יותר צעירה עובד לטובתך, כי...1. סביר להניח שתסתדרי עם כאבי ראש יותר טוב ממני (אין מה לעשות עם הגיל מתקצרת הסבלנות...)2. יש הרבה חבר'ה בגיל שלך תוכלי להתחבר איתם בקלות 3. תהיי יותר פתוחה לקבל אנשים חדשים (אני? עזבי אותי, אין לי עצבים מיותרים...
)
וחוץ מזה, למה לך לכבול את עצמך? ועוד עם אנשים שאת לא מכירה?
הכי טוב את באה לבד, הולכת לבד, וכשמתאים לך את מתחברת, ככה את נהנית מכל העולמות ולא מחוייבת לאנשים/תוכניות...
תהני
-
יש הרבה אנשים שעודים את זהאני עד גיל 46 לא טסתי לבד מעולם. מהפעם הראשונה שעשיתי את זה התאהבתי בחוויה.
בגילך זה פשוט יותר מבחינות מסויימות, לכי על זה. -
היי בת אלאני מבין את החששות שלך, אבל לאחר שתטוסי לבד תביני שלא היה לך ממה לחשוש.
למעשה, אין כזה דבר להיות לבד. יש כל כך הרבה מטיילים מישראל ומכל העולם במקומות אליהם נוסעים, מכירים, מטיילים, אפילו מחליפים מספר שותפים במהלך הטיול.
תלמדי כמו שצריך על הטיול והמקומות בהם תרצי להיות, תעשי שיעורי בית, ואני בטוח שלא תהייה לך בעייה להסתדר לבד.
ושוב, אני בספק את בכלל תהי לבד לפרקי זמן ארוכים
בהצלחה!
-
היי בת אלאיזה כיף לשמוע...תודה לכולם! -
היי בת אלאני גם מחפשת שותפים
ואני יכולה להגיד לך שגם לי עלתה השאלה אולי לנסוע לבד....
זה לא נראה לי כזה נורא ממה שהבנתי.
אבל אם את רוצה, אני מוכנה להצטרף- מתי את טסה?
-
היי בת אלטסתי להודו לבד לפני הלימודים.
עכשיו אני טס לתאילנד כנראה לבד, אלא אם מישהו ירצה להצטרף אלי לטיסה וזה יסתדר מבחינת תאריכים.
בטיול לבד פוגשים הרבה אנשים ממקומות שונים בעולם, אבל בסופו של דבר היה לי הרבה יותר נוח עם ישראלים שטיילתי איתם, מהסיבה שהרבה יותר קל לספר בדיחות בעברית.
-
אל חששאם תרצי .. לא תמצאי רגע דל .
הטיול האחרון שלי לתאילנד ולאוס היה במקרה טיול בדד ולמרות שאני בגילאי הצעירים לא הרגשתי לרגע בדד .
אם תתחילי בבנגקוק ( מה שאישית איני ממליץ ) תוכלי להתמקם באזור הקוואסן ולפגוש ( ולברור ) שותפים .
אם תמשיכי לצ'יאנג מאי , פאי עם או בלי טיול ג'יפים תכירי חברה חדשים שאותם מן הסתם תפגשי בהמשך הדרך .
יש בשיטה הזו אפילו יתרון בחוסר המחויבות וביכולת בחירה בלי מחויבות . -
לטוס לתאילנד לבד...ב 2004 טסתי לבד, על הדרך מכירים מלא ישראלים, ככה שאת אף פעם לא לבד. אני חוזר לתאילנד עוד שבועיים, גם כן טס לבד...
הכי טוב לא להיות תלוי באנשים, כל אחד רוצה ללכת למקום אחר או להשאר במקום מסויים יותר זמן והדבר מביא לויכוחים ומריבות.