ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת טיסה

פורום אירופה
    3
    3
    866
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Danny_3801851
      Danny_3801851 נערך לאחרונה על ידי

שלום, הזמנתי טיסה לפראג באתר KIWI.

לא היה לי דרכון בזמן ההזמנה ולכן אמרו לי בשירות הלקוחות שלהם לרשום בינתיים ת.ז ואחרי זה לעדכן כשיהיה לי דרכון.

עכשיו כשיש לי רוצים צילום שלו ואומרים שעדכון כניראה יגרור לתשלום נוסף ושזה שינוי הכרחי כי זו טיסה בינלאומית.. ואני שמעתי שבכלל לא צריך מספר דרכון כדי לקנות כרטיס טיסה, האם זה נכון?

ודבר נוסף.. קניתי שני כרטיסים(לי ולחברה שלי) ואחרי זה נאמר לי שלא נשב ביחד בוודאות אלא אם נזמין מקומות שמורים(כמובן עוד תשלום) שזה ניראה לי מגוכך לגמרי, למה שאקנה שני כרטיסים ולא יושיבו אותם יחד? על טיסה אחת WIZZAIR שילמתי על כיסא שמור בשביל זה.. והשנייה זה אל על, שם לא נותנים לי לשמור כיסא. האם יושיבו אותנו ביחד באל על גם בלי לשמור מקום?

תודה רבה לעונים! מקווה שהטיול יהיה בסדר...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

עכשיו כשיש לי רוצים צילום שלו ואומרים שעדכון כניראה יגרור לתשלום נוסף ושזה שינוי הכרחי כי זו טיסה בינלאומית.. ואני שמעתי שבכלל לא צריך מספר דרכון כדי לקנות כרטיס טיסה, האם זה נכון? בזמן ההזמנה לא צריך מספר דרכון לא בוויזאייר ולא באל על. מספר הדרכון דרוש רק כשעושים צ’ק אין לפני הטיסה.

ודבר נוסף.. קניתי שני כרטיסים(לי ולחברה שלי) ואחרי זה נאמר לי שלא נשב ביחד בוודאות אלא אם נזמין מקומות שמורים(כמובן עוד תשלום) שזה ניראה לי מגוכך לגמרי, למה שאקנה שני כרטיסים ולא יושיבו אותם יחד? על טיסה אחת WIZZAIR שילמתי על כיסא שמור בשביל זה.. והשנייה זה אל על, שם לא נותנים לי לשמור כיסא. האם יושיבו אותנו ביחד באל על גם בלי לשמור מקום? ברוב החברות היום אם רוצים לשבת יחד צריך לקנות מקום. זה לא אומר שבלי זה לא תשבו יחד אבל לא מובטח.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • חיים_3400454
          חיים_3400454 נערך לאחרונה על ידי

לא צריך מס' דרכון בהזמנה רק בצ'ק אין

רק שים לב שבוויז איר ומסתמא גם בup אתה צריך לעשות צ'ק אין באינטרנט לפחות שלוש שעות לפני הטיסה ולהדפיס את הבורדינג פס אחרת למה אם תעשה את זה בשדה תצטרך לשלם והרבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון