ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלבים אחרונים למסלול

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1007
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • proto
      proto נערך לאחרונה על ידי

הי,

נשמח לשמוע את דעתכם על המסלול (המסלול מתוכנן לקיץ, משפחה 17,12).

יום 1: נחיתה בסיאטל

יום 2- סיאטל

יום 3- מוזיאון בואינג וסיאטל

יום 4- נסיעה לעירה leavenworth ומשם נסיעה לעירה chelan ולינה באזור winthrop

יום 5- נסיעה דרך הפארק צפון הרי הקסקייד לארטיסט ויאו שבהר בייקר ומשם המשך נסיעה לונקובר לינה בונקובר

יום 6- ונקובר

יום 7- טיול בונקובר עד הצוהרים ואז מעבורת לויקטוריה לינה בויקטוריה

יום 8- טיול בויקטוריה ושייט ליוויתנים

יום 9-מעבורת לפורט אנג'לס, נסיעה להוריקן רידג', משם נסיעה לneah bay ומשם נסיעה ללינה בפורקס

יום 10- העירה לה פוש וhoh rainforest לינה בפורקס

יום 11- נסיעה להר סנט הלנס ומשם נסיעה לפורטלנד, טיול קצר בעיר ולינה

יום 12- נסיעה לקולומביה ריבר ג'ורג' ומשם נסיעה לפקווד ללינה

יום 13- טיול בפארק הלאומי הר ריינר ולינה בפקווד

יום 14- נסיעה למיזואלה ולינה

יום 15- נסיעה לרד לודג' ולינה

יום 16- נסיעה לילוסטון דרך שן הדוב לינה בווסט ילוסטון

יום 17- טיול בפארק הלאומי ילוסטון

יום 18- טיול בפארק הלאומי ילוסטון

יום 19- חצי יום טיול בילוסטון וחצי יום טיול בגרנד טיטון לינה בג'קסון

יום 20- טיול בפארק הלאומי גרנד טיטון

יום 21- נסיעה לסולט לייק סיטי טיול קצר בעיר וטיסת פנים ללוס אנג'לס לינה בלוס אנג'לס

ניתן להוסיף למסלול עוד 3-4 ימים, מה הייתם ממליצים להוסיף למסלול? להוסיף עוד ימים למדום מסוים?

בנוגע לשייט ליוויתנים, איפה הכי מומלץ ואיפה יש את הסיכוי הטוב ביותר לראות את הליוויתנים- בסיאטל/ונקובר/ויקטוריה והאם יש הבדל במחיר של השייט ליוויתנים בין שלושת המקומות?

תודה רבה, עופר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אענה רק לגבי החלקים שבהם כן ביקרתי.

הייתי מאריך באולימפיק בעוד יום, יום 9 נראה לי עמוס יתר על המידה. 

ביום 14 אתם מתכננים נסיעה של 8-10 שעות (כולל הפסקות), אני מקווה שאתם מודעים לכך כי זה לא פשוט. אפשר להוסיף עוד יום על הדרך למיזולה, למשל לעצור ב-Coeur d’Alene באיידהו. 

אם עדיין לא הזמנתם לינה בפקווד- אני יכול להמליץ לכם על Mountain View Lodge. המקום מנוהל ע”י זוג ויאטנמים נחמדים. הביקורות בטריפאדוויזור טובות, הלינה כוללת ארוחת בוקר (מאוד בסיסית) והמחיר זול משמעותית בהשוואה לשאר מקומות הלינה בעיירה.  

אני בטוח שתהנו, יופי של אזור! 

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

לדעתי צריך להוסיף יום לאולימפיק, יום 9 עמוס מדי ולא יאפשר לכם מיצוי האזור. גם לילוסטון לא הקדשתם די זמן, מנסיוני המינימום הוא 3 ימים מלאים.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

יש לך מספר ימים, שאולי אפשריים מבחינת קילומטרז... אבל אתם כולל בהם ביקורים, שכן שיצאו מפספסים, או שתקראו לנסיעות ערב ארוכות שיגמרו אתכם ליום למחרת, שלא אחת גם בו כללת נסיעה ארוכה.. 

אם אין לכם שום בעיה עם נסיעות ארוכות ולתוך הלילה- יכול להיות שזה אפשרי..

כמו שאמרו גם בעיני יום 9 ארוך. יש אולי מעבורת אחת ואתם תלויים בשעות שלה.. הוריקן רידג' יהפך להיות הגעה למעלה, בעיקר תצפית וחזרה למטה לעוד כמה שעות נסיעה.

יום 11- מהקצה הכי רחוק של אולימפיק לנו לבן זה כמה שעות לנסוע. הביקור הנקודות שונות של סנט הלן לוקח כמה שעות. את פורטלנד כנראה שלא תראו באותו יום.

יום 14 די מתיש.. אנחנו לא הגענו לחיסולה ביום דומה, שדווקא לא כלל המון עצירות..

יום 21- הנסיעה לסולט לייק לוקחת כמה שעות. זכורה לי כמשעממת למדי.. ושוב לא מן הנמנע שאת סולט לייק לא תראו בכלל..

אני הייתי מציע לנצל את ימי הספר שלכם לעבות נסיעות מלעשות. תמיד אפשר למצוא עצירות מגוונות בדרך לשבור את הנסיעות.. זה כבר תלוי במשפחה שלכם, מה אתם אוהבים ומתעניינים יותר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון