תכנון הטיול למזרח
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם!
אני מתכננת את הטיול, וחשבתי להתחיל את הטיול דווקא מסינגפור ומשם לעבור לדרום תאילנד, לחצות אותה לאורכה ומשם לקמבודיה, ויטנאם, לאוס, בורמה כו’.
חשבתי לעצמי שזה הגיוני להתחיל דווקא מסינגפור מאשר לעשות הלוך חזור בתאילנד. האם זה הגיוני בעיניכם? יש מה לראות בסינגפור? מישהו עשה את זה פעם?
-
לא הבנתי מה סינגפור חוסכת לך , בכל מקרה את צריכה לטוס לסינגפור מבנגקוק ולחזור בטיסה לבנגקוק .
התחלתי שני טיולים מסינגפור , אבל בשביל להיפגש עם הבן שלי שהיה ברילוקיישן בסינגפור .
דבר נוסף , דרום תאילנד מאוכלסת על ידי מוסלמים , וזה לא מהמקומות הנעים לטייל בהם , תוכלי לבדוק גם בפורום תאילנד .
תאילנד , לאוס , קמבודיה , וייטנאם (ואת יכולה גם להוסיף את דרום סין\חבל יונאן) ניתנים למעבר יבשתי תחברי אותם – זה יותר הגיוני .
לגבי בורמה , לא לותר , רק צריך לבדוק מה הסטאטוס של מעבר גבול יבשתי ?
-
ממ..גם אני לא הבנתי איך סינגפור מקלה על העניינים. גם ככה תצטרכי לקחת משם טיסה לתאילנד כדי להתחיל את הטיול (בין סינגפור לתאילנד יש את מלזיה). מצאת טיסות זולות במיוחד?
גם הבנתי שבסינגפור אפשר להעביר כמה ימים בודדים, אבל לא יותר מדי. אז זה בטח יעד מעניין כמו כל מקום חדש, אבל אישית לא הייתי משנה את מסלול הטיול באופן דרמטי בשביל זה (אפילו שהמשפחה שלי משם!).
לגבי מעבר קרקעי לבורמה – ידוע לי בוודאות שיש מעבר פעיל מתאילנד לבורמה, וקראתי בכמה מקומות שיש גם מסין ולאוס אבל הייתי בודקת אם זה רלוונטי בכלל ...
-
לגבי דרום תאילנד-
האמירה של ramiav1 כוללנית מדי…
דרום תאילנד לא מאוכלסת ע”י מוסלמים, אלא באיזורים מסוימים מאד בדרום תאילנד יש ריכוז מוסלמי יחסי. אבל מדובר בחלקים הכי דרומיים שממילא אינם יעדים תיירותיים והתייר הממוצע בכלל לא מתקרב אליהם.
אם התכוונת כשאמרת “דרום תאילנד” לאיים המרכזיים והמתוירים (קוסמוי,קופנגן,קוטאו,פוקט,קופיפי, ריילי) אז ממש אין שום בעיה להגיע לשם ושום חשש בטחוני או הרגשה לא נעימה או ריכוז מוסלמים…