שביתה בנתב"ג
-
שלום
יש כרטיסים לאיזי לשבת בבוקר.
לא קיבלנו אימייל, באתר לא כתוב כלום
לחכות שיצרו איתי קשר?
יש טעם להתקשר?
למישהו זה כבר קרה בעבר עם דגש על איזיגט או לואוקוסט אחר כרטיסים ללא ביטול.
עצות?
תודה לכם
-
אם תהיה שביתה- כל שדה התעופה יושבת.
חברות תעופה שיצליחו ל”הוציא” את הטיסות שלהן לפני השביתה -יודיעו לך על העיתוי המוקדם.
(אולי כאן יש מקום להתקשר לשירות הלקוחות-ולקבל תשובה ולבקש לקבל את אותה התשובה במייל-כי את גם יכולה לקבל 3 תשובות שונות מ3 פקידים שונים לאותה שאלה-חוויה אישית שלי בעבר).
עם החזרה לחיים אחרי השביתה-חברות התעופה השונות ינסו להשתלב בתוך ים הטיסות הדחויות ולקבל סלוט להמראה מוקדם ככל האפשר.
אין קשר לטיב הכרטיס. גם אם רכשת מחלקת עסקים משודרגת בטיסה פול קוסט---והשדה מושבת...אז גם את מושבתת.
האם את עלולה להפסיד מכך יום או יומיים טיול? לחלוטין כן.
מעצבן? בטירוף.
-
יונית תודה,
ברור לי המשמעות של יום כיפור,
התמקדתי בלואוקוסט מכיוון שאין לי מושג איך זה עובד איתם.
אם יש סיכוי שגם הם יוציאו טיסות בצאת השבת או למחרת
כי אני יודעת שלרוב טיסה זה כמו אוטובוס, פורקים וממשיכים ליעד ואין מטוסים פנויים שמחכים .
כך שאני דואגת ששביתה משמעותה לא מטוס בזמן אחר שיגיע במיוחד כמו דהייתי רוצה, אלא שיבוץ מחדש בטיסות קיימות
שזה בטח מקומות ספורים או החזר כספי.
-
קטונתי מלנבא.
אבל ההתייחסות לגודל צי המטוסים, זמינות הטיסות והעובדה שאלו טיסות שרצות באופו רציף עם מעט מרחב לטעות ותקלה. בהחלט שיקול נכון.
אבל אל תשכחי שהמטוס שאמור להטיס אתכם הגיע לארץ וכנראה “יקורקע” כאן עד תום השביתה.
לדוגמה אם את אמורה להמריא ביום שבת ב13.00,המטוס הזה אמור להגיע לארץ ביום שבת ב10.00 (נניח).
ככה שאם הוא לא יגיע בזמן הוא יגיע במועד הקרוב שיתאפשר לו כי הוא ימתין בנמל התעופה הזר עד ההמראה הדחויה (ואיזה מזל שאת לא צריכה לחכות 24 שעות בגנ’בה ,לדוגמה ,כעת).
תבדקי את הטיסות הנכנסות-של אותה חברה וטיסה ותראי מתי היא מגיעה- מכאן תוכלי לחשב את הסיכוי לצאת במוצ”ש…..

-
גם נכון
תודהנקווה לטוב
-
תובה ל: שביתה בנתב"גגם אני באותה קלחת

מחכה לשמוע מה יוחלט
אתמול כשדברתי עם החברה נאמר לי שהם
עדיין לא יודעים על השביתה
מוזר.נחזיק אצבעות לפתרון מוצלח.
דורית
-
השביתה בוטלה!!!