ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרקים במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    734
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shkedem
      shkedem נערך לאחרונה על ידי

שלום
      אני אהיה במקסיקו בחודשים פברואר-מרץ. אני מחפש טרקים רב יומיים (עם לינה בשטח) שאפשר לעשות שם.

אני לא מוצא על זה הרבה מידע ואשמח לעזרה להפניות.

האם יש אפשרות במקסיקו לצאת לטרקים כאלו לבד, או שחייבים לעשות את זה דרך סוכנויות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

נושא של טרקים במכסיקו הוא מעט בעייתי. עמדתי לענות שזה לא נפוץ- מה שנכון.

פה בפורום לא נתקלתי במישהו שסיפר על טרק רב יומי- למעט טרק של יומיים שמאורגן מסן קריסטובל.

בכל אופן בחיפוש שערכתי ברשת מצאתי כמה אזורים שהוצעו כאופציה לטיולים רב יומיים.. ויש אבל ( כמה כאלו)- אין מסלולים מסודרים, וחלק מהתושבים באזור לא יופיעו על מפות- חלק מהאזורים המצב הבטחוני בעייתי- כל דבר בצפון וצפון-מזרח חשוף למלחמות סמים ודי אסור לטיול כהמלצה של מרבית המדינות המערביות.

גם ציאפאס לא בטוח ואזור פטן הוא נתיב הברחות סמים ולכן מסוכן. גם לצעוד בשטחים של הילידים המקומיים לא בהכרח בטוח למטייל בודד ( לא יראו טוב כניסת זר מטייל לשטחיהם), ולינה בשטח היא לא דבר מקובל, ואתה גם לא יודע מי בעל השטח.. אזור וואחקה עודו מתאושש מרעידת אדמה…

אתה גם צריך לדעת ספרדית כי חלק מהאזורים לא תמצא מי שיתקשר איתך אחרת ( ויש גם כאלו שספרדית לא יודעים, אלא שפות אינדיאנים)..

זו גם הרבה פעמים הסיבה למה כן לקחת מדריך מקומי- עלותו לא תהיה גדולה כ”כ והוא יכול להיות מאוד יעיל מבחינת הניווט והתיווך עם המקומיים- אבל כל אזור שלא תחליט ללכת אליו- תבדוק את רמת הבטיחות בו.

כמה רעיונות למקומות הם קניון הנחושת ( בו יש המלצה של הממשל האמריקאי לא לבקר עקב אלימות במדינת ציוואווה), סיירה דל נורטה, סיירה גורדה, אל טריאונפו ( יתכן ופה אפשרי להיכנס רק עם מדריך)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון