לוויתני אורקה
-
בטנריף אפשר לראות לוויתני אורקה? אם כן באיזה עונה? ומה הסיכויים לראות אותם? ואם לא, איפה כן אפשר לראות- רצוי שיהיה מקום כמה שיותר זול -
לוויתני אורקהתודה רבה על התושבה.. ואני יש לי שאלה נוספת.. יש לך מושג אם יש מקום שמאפשר שחיה עם לויתני אורקה? (כן כן אני יודעת כמה זה לא חכם, אבל יש משוגעים- כמוני) -
"לשחות" עם לוויתני אורקה= קטלן
-
"לשחות" עם לוויתני אורקה= קטלןברור שלויתן אורקה הוא קטלן, אבל כמו שאנשים שוחים עם כרישים, אני כמעט בטוחה שאמור להיות מקום ששוחים עם לויתני אורקה למרות הסיכון שבזה -
השם באנגלית : KILLER WHALE -
לוויתני אורקההיי המון המון תודה על העזרה הענקית.. חח אתה היחיד שלא צוחק על השיגעון הזה שלי.. ולכל השאר.. אני יודעת מה זה לויתן אורקה, אין צורך לרשום לי את זה באלף דרכים.. זה פשוט משהו שאני חייבת ומתכוונת לעשות
-
לוויתני אורקההכי קרוב לעניין הצפיה באורקות זה כפי שיוסי הראה בלינק, בנורבגיה. איי לופוטן הם בהחלט נגישים ושויים טיול בפני עצמו גם בלי אורקות.נראה שיהיה ממש כף של מזוכיסטים לשחות שם איתם בים הצפוני
הקר הזה.קבלי את האורקה ספארי, בטרול פיורד-לופוטן, במאי השנה.אם זה הזמן לראות את הקטלנים אין לי ממש מושג. אבל,שקררר גם מחוץ למיים, אני ממש בטוח.
-
לוויתני אורקהציטוט "
ולכל השאר.. אני יודעת מה זה לויתן אורקה, אין צורך לרשום לי את זה באלף דרכים "
את ממש מגעילה בתגובתך.