חיוך לשבת
-
לאורי-יופי של מצגתלאורי מצגת יפהפיה-במיוחד התחברתי למכבסה הקיבוצית מזכיר לי את ילדותי איפושהוא בשנות ה70..
לסמדי מאיפה את מורידה את האנימציות החביבות האלו-של הכובסת רכבת העמק ועוד?
רונן -
לאורי-יופי של מצגת
איזה יופי של כבשים... בעיקר אלה של ג'מוס
ברור שהתאומים לוקחים בגדול, אבל יש הרבה תמונות יפהפיות.
דווקא ראיתי כביסה תלויה במרפסת בשוויץ המלוקקת, ודווקא כן חשבתי שזו עשויה להיות תמונה יפה, אבל בניגוד להנחיות הפורום פתרתי את עצמי הפעם מכל מגע עם המצלמה. באחת השיחות כאן הסברתי ונימקתי מדוע. אני בטוחה שבטיולים הבאים, כשאטייל בצוות יותר אינטימי, אצלם הרבה.
התלהבתי בכפר שלנו מהשירותים בתחנת האוטובוס ומהעציצים הנשפכים בתחנת האוטובוס ובשוקת עם הברז הפתוח 24 שעות ביממה. אם יש שוקת, חייבים לקשט אותה בעציץ. לא יאומן. אבל נראה לי שזה לא צולם.
שבת שלום,
זיוה -
לרונן-אנימציההיי
אתה מחפש את הנושא המדובר מוסיף את המילה אנימציה ומקבל כל מיני אפשרויות
לדוגמה רושמים animated cat ותקבל אנימציות של חתולים או פשוט נכנס לאתרי אנימציה ומקבל רשימת נושאים.
אני עושה שמירת תמונה בשם ומעתיקה.
בגרך כלל האתרים האלה בחינם. -
לאורי-יופי של מצגתהיי זיוה
יש לי כל מיני כבשים בשבילך,אבל בזה לא הענין.כבר אמרתי לך פעם שממש חבל שאינך מסתובבת עם מצלמה קטנה בכיס.ראשית מפני שכל אחד יש לו את הזוית שלו שבה הוא מסתכל על העולם ועל כל מני פרטים קטנים וכאילו טריויאלים, {לעומת איזה תמונת נוף כמו גלויה}.ובאמת היופי הזה וגם הזויות האישיות, נשכחים כמו כל הטיול אם לא תועדו בתמונות.התמונות האלו שחזרנו אליהן בגלל היצירתיות של ריבקה,מחזירות אותנו להסתכל בחויות הישנות ובטריויות האלו לחייך ולזכור חויה אישית שאולי אפילו לא מוזכרת בתמונה.אבל ללכת עם מצלמה רק בכדי לפרסם בפורום,רעיון שכבר עלה כאן -נראה לי ממש מופרך.צלמו רק את החויה שלכם רק את מה שמעניין אותכם.אבל אם בגלל רבקה התחלתם לשים לב לידיות ומכסי ביוב שנהיו מענינים, וקיבלתם מבט אחר על עולם מלא פרטים מרתקים אז כן, זה יהיה ממש משמח שתשתפו אותנו.
-
לאורי-יופי של מצגתבוקר טוב!!!
קודם כל חוב מאתמול - תודה לעפרה שחיפשת בשבילי אייקון, ואם תרשי לי, ישר אני מקדישה לענת.
אתמול בלילה כשראיתי את הכבשים של ג'מוס נורא צחקתי, חשבתי על המשמעות, של לפני היות הכביסה...
היום ברור לי שהכל בא מהמילה עצמה, אז החיוך שלי עוד יותר גדול, וחושבת שכדאי להשאיר את החמודים שאלה לאשכול נפרד - כי גם ביניהם יש הבדלים גדולים...
נאפולי - ברור שזו התמונה הקלאסית לנושא...
זיול'ה - עוד נשכנע אותך יום אחד... תאמיני לי שהמצלמה הכי כבדה יותר קלה מהתרמיל המתואר שלך... חוץ מזה, שהמצלמה היא גם סיבה לפגוש אנשים שונים - הרבה שיחות התחילו סביב נושא צילום עם צלמים אקראיים בדרך...
יום נעים, ותשדלו לא לעבוד היום, חם מדי...
רבקה -
חיוך לשבתכל אחד והכביסה שלו..
אינטר
-
חיוך לשבתרבקה, רעיון מגניב!
הנה קצת כבסים (שכבר העלתי כאן לא מעט פעמים) מוונציה. מעניין שגם כאן וגם בנאפולי (בתמונה של יוסי) הכבסים תלויים ככה מעל הרחוב (או תעלה במקרה של וונציה - מעניין מה קורה אם בטעות נופלים לך חולצה או מכנסיים לתעלה - לאן הם מגיעים?
). אולי זה עניין איטלקי
עומר
-
חיוך לשבתאורחת כאן בפורום משפחות, איך לא להוסיף משהו משלי? בסביליה - כך מוכרים חולצות, התאומים על הכביסה - יופי של תמונה. אצלנו הכביסה מונחת על החלון האחורי של הרכב עד שמתייבשת אך מעולם לא צילמתי אותה , אולי בטיול הבא.
-
חיוך לשבתעומר,
בעקבות התהיה שלך עלו אצלי כמה מחשבות על יחסי השכנות הטובים שבטח שוררים ברחוב הונציאני-איטלקי שצילמת: איך למשל מחברים את החבלים בין דירה לדירה והאם יש "תור" על השימוש בחבלים המשותפים לשתי דירות
???
שבת שלום לכולם,
-
חיוך לשבתהי
אמרתי לנורית שלא יתכן שאין לנו תמונה אחת לפחות של כביסה.
הפעלתי את גלגלי הזיכרון והינה זה יצא - ברצלונה.
אז יש כביסה ותוספת של צלחות לויין ומזגנים.
זהו רבקה אנחנו in .
אילון
-
חיוך לשבתבשיטת אורי קבלו מצגת קטנה מהמזרח התיכון -
חיוך לשבתהגר,
גם אני הבעתי תמיהה לגבי העניין, ואמא שלי אמרה שצריך להיות שיתוף פעולה לא נורמלי בין דיירי שני הבניינים בשביל שדבר כזה יקרה.
אני בהחלט יכול להבין למה בישראל זה לא קורה
עומר -
חיוך לשבתעומר,
נראה לי ששנינו וגם אמא שלך
שמנו לב בעוד מקומות באיטליה לצדדים היפים של שיתוף הפעולה הזה שקיים אצל האיטלקים
זו בטח גם אחת הסיבות שבגללה שנינו אוהבים את איטליה
שבוע טוב לכולם, -
כביסהיגעת ומצאת תאמין-
ידעתי שאיפשהו אני אמצא כביסה גם אם היא מרחוק.
סימנתי אותה למי שמפספס.
זו תמונה מטיול לפני כמה שנים
-
כביסהגילית - איזה יופי שהצטרפת! התמונה מקסימה.
נורית ואילון - כל הכבוד! יש על מי לסמוך!
סמדר - לא להאמין, איך שחיפשת...
יש לי "מחאונת קטנה" - המצגות אולי קלות יותר להעלאה בפורום, אך בחיפוש אחורה כעבור שבועות או חודשים, המצגות האלה נעלמות מהאשכול, כי בעליהן מוחק אותן, ובצדק. מה אתם אומרים???
עומר, יש כמה סרטים איטלקיים מקסימים משנות החמישים והשישים, שכביסת נאפולי מעטרת אותם, אולי בעלי זכרון חד משלי יוכלו לכוון.
רבקה
-
חיוך למוצאי שבת ושבוע טוב.היי ראנצ'י-אתה תותח מתנייד משהו משהו.
היי רבקה-
בתור מוחק מצגות סידרתי, אני חייב לך סוד קטנטן. לשיטתי
כל הכתיבה כאן והמצגות זה לא עניני מאסטר פיס.אלו "יצירות" לטווח קצר
והנצח לא ממש מענין את בעליהן.מה גם שמי שמחפש אחורנית, לא מחפש לרוב את מראה העיניים אלא חומר כתוב כעזר לטיול.אני מעלה מצגת לרוב בתור "תוסף מזון"משהו שלא יעיק על תגובות ותמונות יחיד אחרות ולא יבלוט מדי בתוך השירשור ויתפוס איזה מונופול לא ממש צנוע.זה גם הרבה יותר נוח יעיל ומהיר להקטין במכה 20 תמונות ולהקפיץ אותן לתוך מצגת מבלי להצטרך לירי בבודדת.למי שאיין סבלנות להרבה תמונות זה ממש נוח. -
מה שנכון - נכון!
-
סליחה על הבורות, אבל למה למחוק מצגות? -
סליחה על הבורות, אבל למה למחוק מצגות?היי עומר אנחנו לא מוחקים מצגת מאתר למטייל אלא מהאינטרנט(פיקאסה) משתי סיבות.
א.אבטחה:אבטחת המחשב בבית ומניעת שימוש לרעה בתמונות נגישות לאורך זמן.
ב.גוגל מקצה לנו נפח זיכרון נתון, שכדאי לנו לפנות .
-
כביסהקצת אחרת, כך זה נראה כאשר הכביסה טרם יבשה וצריך לצאת לדרך!
יבוש הכביסה בתוך הקרוואן.
שבוע טוב לכולם
ורדה