לקנות מצלמה בבנגקוק
-
הי
יש לי בערך 3 שעות לרכוש מצלמה בבנגקוק להמשך הטיול..
איפה מומלץ לקנות? אני לא רוצה לבזבז זמן -
לקנות מצלמה בבנגקוקshiranidan שלום
בעקרון מצלמות וצרכי צילום לא זולים יותר בתאילנד ואף לעיתים יקרים יותר מישראל...כך שאם אתה חושב לחסוך זה לא המקום,
לעומת זאת מחשבים וציוד למחשבים זול בין 30-50% יותר מישראל. -
לקנות מצלמה בבנגקוקשלום SHIRANIDAN
מצלמה אתה יכול לקנות בקומה 4 ב MBK אבל כמו שאמר SAMISO תעשה קצת עבודת מחקר באתר זאפ או אתר דומה בשביל למצוא את המצלמה שאתה רוצה ולדעת כמה זה עולה בארץ ואם מצאת מצלמה שהיא משמעותית יותר זולה תבדוק שהיא עם אחריות עולמית לפחות שאם היא תתקלקל יהיה לך אחריות ולא שהזול יצא יקר (מה שבדרך כלל קורה)
מקווה שעזרתי
חגי מסוכנות "טום טורס" בפוקט -
לקנות מצלמה בבנגקוקהדוכנים ב MBK הם ממש לא מקום מומלץ לקנות בו מצלמות גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אמינות, חנויות אמינות יש שם אבל הן לא זולות מאשר החנויות בישראל, בטח שלא משמעותי וכעיקרון אין למצלמות אחריות בינלאומית למרות שאולי קיימת איזה חברה חריגה שנותנת אחריות כזו.
חבל לחזור על בדיקות שנעשו מאות פעם בעבר, עדיף לקנות בישראל, זה גם נותן זמן להכיר את המצלמה.
היתרון היחיד ב MBK זהוא שניתן למצוא שם מצלמות של ריקו או את עדשת ה 105 של טוקינה וציוד איזוטרי דומה וגם את זה צריך לדעת איפה לחפש. -
לקנות מצלמה בבנגקוקshiranidan שלום
אני קניתי מצלמת אולימפוס (אם חשוב הדגם , אז אוכל לכתוב אותו )
בקניון סיאם פארגון , מקבלים גם טופס להחזר מס , המצלמה עד היום ברשותי ולא היו לה שום בעיות (למרות שטוענים שיש אחריות בינלאומית ושבכל בעיה יש לשלוח את המצלמה לחברת אולימפוס העולמית בכל מקום שתבחר , לי לא יצא להתנסות בכך ), מה שכן אני זוכר שהמחיר היה טוב יותר בכ 800 ש"ח ממצלמה ברמה אחת פחות (בארץ) , מאחר ולא היה אפשר להשוות לאותו הדגם כי אז הדגם הזה לא הגיע עדיין לארץ .
לשיקולך
בהצלחה -
לקנות מצלמה בבנגקוקהאמת שהדגם פחות חשוב, לא מאמין שאפשר לעשות השוואת מחירים לדגם הזה היום, חשוב מתי זה היה.
לגבי השנתיים+ האחרונות ההפרשים זעירים אם בכלל קיימים וזה לא רק מנסיוני אלא מנסיון רבים, את המצלמה האחרונה הזמנתי מארה"ב, היא מיוצרת בתאילנד, שילמתי מכס ועדיין חסכתי כמה מאות דולר. השויתי לישראל, המחיר היה זהה לתאילנד.
קשה לי להאמין שב 3 שעות שהקציב לנושא ימצא משהו משתלם, אני עשיתי שבועיים בדיקה, אבל כפי שכתבת, החלטתו ומאחל לו הצלחה. -
לקנות מצלמה בבנגקוקאז איפה מומלץ ללכת? MBK? סיאם? -
לקנות מצלמה בבנגקוקאני צלמת ואני ממליצה על הקניון פנטי פלאזה.
שם יש את כל הציוד לצילום.
מומלץ להכנס לחנויות שנראה מבחוץ שזאת חנות רצינית.
יש שם ציוד אלקטרוני ומגוון אפשרויות.
הכי טוב זה לחפש את המצלמה שרוצים ואז ללכת לשם ולחפש אותה.
לא לתת לתאילנדים להחליט לכם איזה מצלמה לקנות.
אם אתם כבר קונים שם מצלמה מומלץ לקחת כמה בטריות וכרטיסי צילום שם.
אם שואלים יש כאלו שיש להם אפילו ביטוח למצלמה בפוטו הדר!
קניתי בחנות של ניקון עדשה והיא מצויינת, בכל אופן נתנו לי שנה או שנתיים בטוח עליה מפוטו הדר!
הקניון מומלץ רק אם יודעים מה לקנות אחרת, אפשר ללכת לאיבוד,
זה אחלה קניון לפמי שמחפש מוצרי חשמל, מצלמות, לפטופ, וכל הנוגע לגאג'טים -
לקנות מצלמה בבנגקוקבתור צלמת,ועוד בניקון, אני שמח להוסיף לך עוד קצת מידע.
על עדשות ניקון ואחרות יש אחריות בינלאומית, על גופים לא. כ"כ לא על קומפקטיות או דמויות רפלקס.
זה תקף לא רק לתאילנד אלא לכל מקום בעולם. -
לקנות מצלמה בבנגקוקאני קניתי מצלמה אבל ריפלקס דיגיטלית בתאילנד לפני 11 חודשים מדגם 400D של CANON בפנטיפ פלאזה והיא עלתה לי 1900 ש"ח כולל עדשה, תיק, כרטיס זיכרון 4 ג'יגה ומגן מסך!! המצלמה פה בארץ עולה כ2500 ש"ח ללא עדשה ובלי שום תוספות. חישבתי ויצא בערך 1000 שקל חיסכון. אה והמצלמה היא MADE IN JAPAN -
לקנות מצלמה בבנגקוקאני מתכוונת לקנות מצלמת DSLR , כרגע בהתלבטות בין ניקון לקנון.. יש חנות מומלצת וזולה בפנטיפ פלזה שכדאי לי ללכת אליה? -
לקנות מצלמה בבנגקוקבקומה השניה של הפאנטיפ פלאזה יש חנות אלקטרוניקה גדולה שיש לה גם מחלקת צילום, ממש מול המדרגות הנעות, השם הלא מדוייק הוא DIGI-IT, לא זוכר את השם המדוייק אבל בטוח לגבי הסיומת IT, תזהי אותה מייד, היא אמינה, אולי תמצאי שם את מה שאת רוצה.
בקומה השלישית יש כמה חנויות צילום, אני אישית לא הייתי קונה בהן, להחלטתך.
ב MBK בקומה 3 יש חנות בשם FOTO THAILAND, טל' 02-6209508, קניתי מהם כמה פעמים, זולים ואמינים. ממליץ בהחלט.
בסיאם פראגון קומה 4 או 5 מול המדרגות הנגות יש חנות מותג של קנון, אמינים בטוח, לא יודע לגבי זולים.
יבואן ניקון נמצא בסילום 166 טל' 02-2352929 השם NIKS, שוב אמין בטוח, זול לא יודע, אם תרצי לקפוץ לשם, מרחק נסיעה קצרה מה MBK, קחי את מס' הטל' שיסבירו לנהג המונית איך להגיע.
בהצלחה.