ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קבוצת טיולים גילאי 30-50

פורום טיולים בארץ
    3
    4
    2299
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יניב1977
      יניב1977 נערך לאחרונה על ידי

בעקבות הצלחה של קבוצת טיולים נוכחית החלטנו לפתוח קבוצת טיולים חדשה.

הקבוצה פונה לקהל יעד של:

- גילאי 30-50

- זוגות ובודדים

- הטיולים ללא ילדים

הקבוצה איננה למטרות רווח ולכן כל הטיולים הינם ללא עלות (ובהתאם ללא מדריך, ביטוח, הסעות וכדומה)

נא לפנות בוואטאפ ל 0544650976 (יניב)

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

יוזמה יפה – אבל אני מציע (מתוך הכרות עם מיקרים דומים) להסדיר בצורה זו או אחרת את נושא הביטוח.
        הסדרת הנושא יכולה להיות אפילו החתמת כל החברים בקבוצה שהם יודעים שהקבוצה היא ברוח חברית והטיולים הינם ללא ביטוחֿ וכל מי שמעוניין מוזמן לבטח את עצמו.

אחרת, אפילו בתוך האדמין של קבוצת הווטסאפ – אתה עלול להיות חשוף לתביעות של היוצאים לטיול או בני משפחותיהם.

• onzd
          onzd נערך לאחרונה על ידי

למה סתם להפחיד? הנושא הזה של ביטוחים ישן כמו תחילת האינטרנט . עולה כל פעם בפורום אחר

שאלתי גם את הסוכן של הביטוח שלי והוא מכיר מקרים שתבעו מוביל בהתנדבות

למעשה זה כמו שאציע לחבר לבוא לקפה בבית קפה והוא יפול וישבור יד אז אני אשם????

• עידו
            עידו נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה תחום אפור בנושא. קח לדוגמא את המקרה הזה, בו יצאו כמה חברים לסנפלינג, כאשר אחד מהם הוא משלח סנפלינג מוסמך. אחד המטיילים לא שמר מרחק משפת המצוק ונפל. האם זאת רשלנות של המשלח? אולי. לא ברור. אבל אם משפחת ההרוג תחליט לתבוע אותו, גם אם לא הוכחה רשלנות – הם כנראה יוכלו לתבוע אותו בתור המדריך או המוציא לפועל של הטיול.

אני עוקב כבר כמה שנים אחרי תביעות של מטיילים כנגד מדריכים, קק״ל, רשות שמורות הטבע, מנהל מקרקעי ישראל, מועזות מקומיות. התחום הוא מאוד אפור. יש הרבה מקרי תביעה שהתובעים זכו בסכומים גדולים אפילו שהוכיחו שהאשמה הבלעדית היא של המטייל – ובחלק מהמקרים אף גרמו לסגירת מסלולי ואתרי טיול.

אבל היו כמה מקרים (ששמעתי ממקור ראשון) על כך שגם מי שנתפס כמדריך הטיול נתבע.

אני מארגן לפעמים טיולים של משפחות מהישוב שבו אני גר. אני מקפיד לכתוב בכל מייל על טיול שורה קצרה שאומרת שהטיול הוא טיול חברים, ללא ביטוח, ללא הדרכה, ושעצם ההצטרפות לטיול מהווה הסכמה לכך.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון