Wonderfull wonderfull copenhagen
-
קופנהגן בירת דנמרק ומה עוד בארץ חמודה זו!
אני עדין לא הייתי בדנמרק. אבל הנה מעט מידע שאספתי מן המרשתת. אני מקווה כי הוא יהיה לעזר למי שמתכננים ביקור בארץ נפלאה זו, ותודה מראש לכל מי שיוסיפו מידע מחוויות טיול שערכו הם בדנמרק. ותחילה מידע "ממקורותינו" אנו!
wikipedia.org מידע לגבי דנמרק מויקיפדיה.
lametayel.co.il אתרי טיול מומלצים בדנמרק מתוך אתר "למטייל".
א- visitdenmark.com מידע מרוכז על אפשרויות לקבל מידע מפורט בנושאי נגישות.
ב- accessibility-of-public-transportation-in-copenhagen בלוג פרטי של מטייל ברחבי העולם המתאר חסמים בגישה לתחבורה ציבורית.
ג- hotels.com אתר המאפשר לחפש בתי מלון מונגשים בקופנהגן לבעלי מוגבלויות.
ד- curbfreewithcorylee.com wheelchair-accessible-copenhagen רשמיו של מטייל מוגבל בניידות והמלצותיו לטיול בקופנהגן (בלוג פרטי).
ה- visitcopenhagen.com 48-hours-wheelchair-accessible-copenhagen 48 שעות מונגשות בקופנהגן. באתר הרבה הפניות נוספות למידע על אטרקציות מונגשות, הדרכות פרטיות ועוד מידע חיוני רב ומועיל.
ו- visitcopenhagen.com disabled copenhagen אתר נוסף שבחלקו חוזר על מידע שקבלנו קודם ובחלקו מידע נוסף חדש לגבי קופנהגן לבעלי מוגבלויות בניידות.
ז- spintheglobe.net wheelchair-accessible-things-to-do-copenhagen 10 "אטרקציות חובה" שכדאי לראות בקופנהגן. גם אתר זה המבוסס על ניסיונה האישי של הכותבת חוזר פה ושם על מידע קודם שכבר בידינו.
ח- visitcopenhagen.com copenhagen-tourist קופנהגן מדריך מרוכז לתייר שיאפשר לנו לקבל מושג מה על העיר להבין אותה טוב יותר בטרם נצא לסיורים בעיר עצמה.
ט - intl.m.dk מפת שני קווי המטרו שבקופנהגן.
בברכת טיול נעים ומהנה!!
גבי – הנהלת האתר.
-