3וחצי ימים בבנגקוק
-
הי אנחנו שלושה בגיל 40 ,בשבילי פעם שניה בבנגקוק בשביל שני החברים האחרים פעם ראשונה, כולם מספרים להם כמה שלא כיף בבנגקוק ואני יודע שבבנגקוק מדהים, לאן לקחת אותם פחות קניות יותר טיולים שאם יעשו חיים בבנגקוק, נוחתים יום ראשון וממריאים לארץ יום רביעי בלילה תודה לכולם מראש
-
???
-
מה אתם אוהבים?
יש אפשרוניות אינסופיות לכל גיל ובכל תקציב המתאימים לכל טעם ולכל גיל.
אני 10 שנים בעיר ורחוק מלמצות אותה.
מבוגר מכם, לא אוהב מועדונים, עם בת זוג קבועה כך שמקומות חיפוש נשים גם לא מעניינים אותי ועדיין רחוק מלמצות או אפילו להכיר את כל העיר.
יש גם חסרונות לעיר כמובן, זיהום אוויר, צפיפות, עומס תנועה, נוכלות אם כי פחות מאשר בברצלונה או ברומא, אבל היתרונות עולים בהרבה על החסרונות.
שורה תחתונה-שהחברים שלך יחליפו מייעצים.
בלי תחומי עניין לא ניתן לייעץ וגם אם תכתבו לא נראה לי שאני אהיה האדם הנכון לייעץ, לכן אני לא מדריך טיולים

-
קודם כל תודה על היעוץ שנית לא נוסעים בשביל נשים יש לנו נשים יפות בבית נוסעים בשביל חוויות לראות לטעום ואולי בגלל שאתה גר שם דווקא תיתן לנו את הטיפים הכי טובים
-
אם הייתם שואלים על נשים ממילא לא הייתי יודע על מה לייעץ. לא הייתי ממליץ לאף מכרה לפגוש מישהו שאני לא יודע כלום לגביו גם אם הוא ישראלי.
מאוד בכללי, אזור ארמון המלך ומקדשים סביבו.
לעשות את זה ביום אחד יהיה מעיק, עדיף לחלק על פני 3 ימים למרות שהחשובים קרובים.
הדברים הבאים הם לא בענייני קניות אלא כתחומי עניין.
שווקים, צ’יינה טאון והשוק ההודי הצמוד-חובה.
קניונים, שוב לא לקניות אלא לשם החוויה והאוכל, כדי לצמצם נסיעות-סיאם פראגון, סנטראל ווארלד. בשניהם ניתן לחסל יום לכל אחד, שוב לפצל. יש עוד המון שווקים וקניונים אבל לא תספיקו.
שייט על הנהר, עוד כמה שעות, זה לערב כולל ארוחת ערב שאולי תהיה נחמדה לכם. כאילו תאילנדי שתיירים אוהבים.
ללכת במקום לנסוע. לאורך הנהר, הרחובות סילום וסוקומוויט שהם יתאימו אבל לסטות לסמטאות לצידיהן זה מרתק.
בסוקומוויט סוי 3, 4, ו 11 בעיקר אבל 8 לא פחות, בסילום אני יכול גם לנקוב במספרי סוי, נניח מ 4, אבל שוב, זה סיפור לחודש, לא לשעה. והזונות או השוק שם הם לא העיקר.
נראה לי שכאשר הן יכנסו לאווירה ובמקרה שישאר זמן פנוי הם כבר יבינו עד כמה העיר הזו מרתקת.
בכוונה לא הרחקתי אתכם מהמרכז, טיפה, רק מטרים ממנו, יש עולם נוסף אבל לזה תאלצו לחכות
-
תודה רבה עזרת לי מאוד
-
שמח לקרוא.
אם תשתף תוך כדי בגלל חוסר התאמה גם עם בקשה להמלצות יש כאן עוד אחרים בנוסף אלי שישמחו לעזור.
טיול מהנה.אלי אוחנה מזכיר לי ימים רחוקים. הייתי ירושלמי פעם.
-
לא הייתה , ירושלמי נשאר ירושלמי כל החיים לא יעזור כלום זה בדם שלכם

-
את זה נשאיר לפורום ירושלים אם יש כזה

-
שלמה..אתה מוזמן..הנה..

-
תודה על ההזמנה.
אני ירושלמי במקור ושמח על זה.
מותר לי?
-
כמובן.