שלום, שאלת טיסות
-
בהמשך להודעה קודמת על טיול זוגי ניו יורק וושינגטון ניאגרה ועוד.
הכיוון שאני חושב עליו מבחינת הטיול להתחיל מניאגרה לנסוע לכיוון לוושינגטון ולסיים בניו יורק לכן אני מחפש טיסות לבואפלו ולחזור מניו יורק. (האם כדאי דווקא הפוך?)
איך הדרך הקלה/נכונה לחפש טיסות שכאילו האם בחיפוש אחד דרך האתר kayak לדוגמא או עדיך לחפש טיסות טרנס אטלנטיות ועליהם לשבץ את טיסת הפנים הנוספת?
תודה
רונן
-
אני חושב שלבאפלו תהיה חייב בנחיתה בארה"ב, אולי כדאי לך לבדוק נחיתה בטורונטו וחזרה מניו יורק. נראה לי שזה יהיה יותר זול
-
תודה,
הבעיה עם נחיתה בטורנטו היא הרכב לא ניתן לשכור רכב בקנדה ולהחזירו בארה”ב
-
לי הנוח ביותר היה נחיתה בניו יורק עם טיסת המשך לבאפלו אבלאחד הפרמטרים שלי בבחירה הזו היה טיסה ישירה חזרה מניו יורק לתל אביב שאותה מבצעות רק 3 חברות כך שהמבחר מראש קטן.
אם אין לכם בעיה עם חניית ביניים גם בחזרה יכול להיות שיהיו לכם עוד המון אפשרויות, כולל חניית בינים באירופה.
לי מנועי החיפוש האוטומטיים לא נותנים תשובות טובות מספיק, במקומך הייתי נכנס לאתר האינטרנט של שדה התעופה בבאפלו, בודק אילו חברות נוחתות שם וממשיך בבדיקה של שילובים עם החברות האלו.
אם הנסיעה לוושינגטון היא חלק ממסלול הטיול כנראה שאתה צריך להגיע לבאפלו.
אם הנסיעה הזו לא ממש חשובה אתם יכולים לטוס מישראל לטורונטו נניח עם אייר קנדה, לטייל את טורונטו הניאגרה והסביבה ומטורונטו לטוס לוושינגטון.
-
Google.com/flights
השתמש בחיפוש טיסה עם מספר יעדים.
עדיף לך שכל הטיסות תהיינה על כרטיס אחד.
-
אמנם אלו דברים שמשתנים, אבל לי כבר יצא בעבר לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בארה"ב, שווה לבדוק בכל החברות. לגבי הטיסות- בדרך כלל משתלם להוסיף את טיסת הפנים לכרטיס הבינלאומי. יש המון אתרי חיפוש לא רק kayak, שווה לבדוק כמה מהם ואפשר גם לבדוק סוכן, לעתים קרובות הם משוים מחיר לאינטרנט.
-
תודה לכולם,
אבדוק את כל האופציות
-
תבדוק גם על הזמנת הטיסות בנפרד מהכרטיס הטראנס אטככל שהיעד קטן יותר יש אליו פחות חברות שמגיעות ואז מחיר הכרטיס עולה.
אני בדקתצי לגבי פורטלנד אוראגון.
המחיר היה מאוד יקר.
יצא הרבה יותר זול לרכוש כרטיס ללוס אנגלס.
ובנפרד לרכוש כרטיס פנימי של סאותווסט. הלוך וחזור
הם לדוגמא לא מוצגים בקיאק ולא משתתפים בכרטיסים של חברות אחרות.
מאוד יכול להיות שיש טיסות מוזלות דומות, מטורונטו או בעיקר מניו יורק,, שאליה יש תחרות עזה במחירים מישראל.
אם הנוחות מעל הכל, והתקציב פתוח,
אכן יכול להיות נוח יותר לרכוש הכל יחד,
ולבדוק אם זה כרטיס אחד, ולא צירוף כרטיסים , קיאק התחיל להציג גם אפשרות של רכישת שני כרטיסים HACKER PRICE ואז אין לך את ההגנה במקרה של ביטול אחת הטיסות, או שליחת מזוודות ללא תוספת מחיר בטיסה הפנימית, אם זה עוד קייים…
אגב מנסיוני בטיסות גוגל פלייט עושים עבודה מצויינת ויותר נוח לי לבדוק אצלם באתר
-
תודה, נוחות חשובה אמנם אבל תקציב לא לא פתוח לצערי.
אני אכן אבדוק טיסות טרנס בנפרד מטיסת הפנים,
האם יש עוד חברות מלבד סאותווסט שלא מופעים במנועי החיפוש הגדולים?
תודה
רונן
-
skyscaner.com
עוזר למצוא טיסות LOW COST
אני נסעתי ברכב מניו יורק לבאפאלו אז לא ממש יכול לעזור
אגב זה לקח בערך 9 שעות, הפסקה אחת בדרך, היינו 4 נהגים…