גואטמלה
-
המלצות לטיול 10 ימים בגואטמלה – ערים -תרבות – לא טיולי שטח או טרקים
כן לצאת מהערים טיולי כוכב
תודה
-
10 ימים (ברוטו?) זה לא הרבה זמן.
בגוואטמלה טיולי כוכב זה לא אידיאלי, אלא יותר בסגנון מעברים (הכי נוח בשאטלים) מיעד ליעד .
אנטיגואה
אגם אטיטלאן
טיקאל
כמובן שיש עוד הרבה מקומות ואיזורים יפים אבל אי אפשר “להתפזר” ב10 ימים
-
אם אתם קובעים את פנחצל הנקודה מרכזית, יש שווקים בימים שונים בכפרים בסביבה ( יכול להיות אבל כמה שעות נסיעה לכיוון). כם אנטיגואה אפשר למצוא 3 ימים מה לעשות מסביב…
זה לא ככ אזורים של אתרי מאיה גדולים. אפשר אולי להגיע לקופן הונדורס. אבל מאנטיגואה זו נסיעה של כ-7 שעות..
-
גואטמלה אפשרית ב-10 ימים .אישתי ואני חזרנו לפני יומיים מגואטמלה בטיול נטו ( ללא טיסות לשם וחזרה) ב-11 יום.
אם אתם לא מעוניינים בטרקים, כמונו, אין ספק שלא תסתדרו עם התחבורה הציבורית. אל תנסו אפילו לנסות את התחבורה הציבורית או המשותפת עם עוד מטיילים.
בגואטמלה אין תחבורת רכבות ואוטובוסים כמו באירופה.רוב האתרים הנם באיזורי הגונגלים , צריך תחבורת סירות ועוד.
ממליץ על הסוכנות של ADRENALINA המנוהלת על ידי PATRICK VERCOUTERE.
אני הסברתי לו מה אני מצפה מהטיול ומה הדרישות שלי. PATRICK תפר לנו טיול עם מלונות הסמוכים לאתרים, ברמה שביקשנו.
הטיול נעשה באופן אישי, כאשר צמוד אלינו בין מדריך / נהג אחד ועד 3. ( ישנם מקומות שדרוש הסבר באתרי המיה על ידי ארכיאולוגים , יש צורך לעבור הדרך בסירות, יש צורך לפעמים ברכב 4X4.
אני יכול להעיד שבסופו של דבר הטיול היה מאורגן באופן יוצא מהכלל,התוכנית היתה מלאה ומתוכננת היטב כולל שעות הפעילות, קבלנו יותר ממה שהובטח לנו, ומבחינה כספית לא עלה לנו יותר מאשר הינו מארגנים בעצמנו. התשלום כולל הכל , כולל כניסות לאתרים, מעברים, שייט ….
המלווים, נהגים, מדריכים של חברה זו היו יוצא מהכלל טובים ויעילים.
בשיטה זו ניתן לשנות או להוסיף דברים במקום.
אנחנו נוסעים בכל שנה למדינה מרוחקת בשיטה זו, אבל הפעם זה היה משהו מיוחד.
האימיל של PATRICK הנה [email protected]
אפשר להתקשר אלי [email protected] בפרטים נוספים