ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארק לאומי ילוסטון

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    1791
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ddan42
      ddan42 נערך לאחרונה על ידי

היי בקיץ האחרון עשינו טיול מקיף  איסלנד 

האם נכון לעשות את הילסטון?

לא נרגיש שזה חוזר על עצמו

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

לא הייתי באיסלנד אומנם, אבל אוכל לומר שיש הרבה הבדלים בינה לבין ילוסטון. בילוסטון אומנם יש המון פעילות גיאותרמית וגייזרים כמו באיסלנד, אך יש עוד דברים רבים לראות חוץ מזה אם תופעות גיאותרמיות כבר יצאו לכם מהאוזניים. אם לא, בילוסטון יש פי כמה גייזרים מאיסלנד בריכוז ענק (כמחצית ממספרם בעולם כולו), ויש אתרים מיוחדים כמו הבריכה הלוהטת המרהיבה Morning Glory Pool. 

וכמו שאמרתי, בילוסטון יש הרבה יותר מזה, כולל יתרון אחד גדול על איסלנד – המון חיות בר גדולות: דובים, איילים מסוגים שונים, בפאלו ועוד. 

הריצו חיפוש על yellowstone בגוגל תמונות ותתרשמו. 

בכל מקרה, אם אתם עדיין חוששים, זה לא שאין שפע עצום של פארקים אחרים ושונים לגמרי בארה”ב, שמציגים נופים שלא דומים לאיסלנד בשום צורה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ari0252
          ari0252 נערך לאחרונה על ידי

יילוסטון פארק מדהים ואדיר בלי קשר לאיסלנד.

מומלץ בכל מקרה.

• ranchy
            ranchy נערך לאחרונה על ידי

הילוסטון כמו כל דבר בארה”ב זה  גדול יותר בומבסטי יותר וכן הלאה.

אם אתם אוהבים לראות טבע במלוא פעילותו לא תתאכזבו בילוסטון, גם אם חרשתם את איסלנד, כי הממדים הם אחרים. 

רנצי

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

אני לא הייתי באיסלנד ועד כה הסתפקתי בלראות תמונות.  אין ספק שנני המקומות מפורסמים בתופעות הוולקניות/גיאותרמיות שלהם.  אבל השאלה הזו משולה לשאלה הבאה: ביקרתי בשוויץ ובצפון איטליה וטיילתי באלפים.  האם יש טעם לנסוע לטיול בהרי הרוקיס?  מדובר בשני המקרים בסביבה הררית עם הרים שחלקם מושלגים, נהרות, אגמים וכו’.

אז לדעתי יש טעם בביקור בילוסטון, שאם אינני טועה הוא הפארק עם מספר המבקרים הגדול ביותר בארה”ב, וגם לא לשכוח את פארק גרנד טטון הצמוד לו מדרום.  האם לטייל שם בקיץ הקרוב או להמתין עוד מספר שנים כי אז זכרון הטיול באיסלנד ירד קצת, זה תלוי בכם.  אני ביקרתי בילוסטון 3 פעמים עד כה, בהפרש של מספר שנים בין הביקורים, כך שבאמת הזיכרון מעט דעך ויכולתי לגלות את הפארק מחדש וגם להגיע למקומות שלא ביקרתי בהם קודם.  הפארק הוא עצום מימדים וקשה להכיר את כולו בצורה טובה בביקור אחד.

מצטרף גם למגיבים הקודמים באיזכור שבמרחק של יום – יומיים נסיעה מילוסטון יש נופים שונים לחלוטין בהרי הרוקיס האמריקאניים או במדבר של יוטה או אפילו בהרים ובחופים של צפון מערב ארה”ב.

• עודד
                עודד נערך לאחרונה על ידי

מה הקשר??? גם אני לא הייתי באיסלנד אבל יש שם בפאלוס אמריקאים???

יש גרנד קניון של הילוסטון??? ואני לא מדבר על הפאן האנושי. מובן שלאיסלנד

יש גם הרבה דברים שאין בילוסטון או במקומות אחרים אבל בכול מקום יש את

היחודיות שלו. אז פה וגם פה יש גייזרים אבל זה המשותף היחיד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון