קוסמוי או קופנגן?
-
שלום, אני ובן זוגי טסים ביום שישי הזה לחופשה של חודש, ומתכננים שבועיים באיים.
החלטנו כבר להיות שבוע בצד המזרחי ושבוע בצד המערבי.
אשמח לקבל המלצות:
1. בצד המזרחי - אנחנו רוצים להיות שבוע באי אחד כנראה, על איזה הייתם ממליצים? קוסמוי או קופנגן?
כדאי לציין שאנחנו מחפשים בעיקר לנוח על החוף, לאכול טוב, אולי קצת הליכות של נוף. לא כל כך מחפשים חיי לילה (אלא אם מסעדות נחשב חיי לילה..). אולי קצת אטרקציות (אם יש משהו של דולפינים וחיות ים..?)
חשוב לנו בעיקר למצוא מקום נחמד להתאחסן בו, ממש על החוף. ככה שלא נצטרך לעבוד קשה מדי. וכל זה בתקציב של סטודנטים.. באיזה מהאיים יהיה יותר קל להשיג את זה?
2. מתכננים שבוע באיזור קופיפי וריילי ביץ', האם יש לכם המלצות מסוימות שם?
כמו כן נשמח להמלצה על מקום לינה נחמד ולא יקר במקומות אלה.
תודה רבה על התשובות.
ולמי שאין הרבה זמן לענות - השאלה הכי חשובה לנו היא האם כדאי להיות שבוע בקופנגן או שבוע בקוסמוי. כרגע נראה לנו שאנחנו מעדיפים להיות באי אחד מאשר בשניהם. אולי אתם חושבים אחרת?
שוב, תודה מראש.
שבוע נפלא לכולם,
שירלי
-
קוסמוי או קופנגן?הייתי לפני שנה וחצי בתאילנד עם בן זוג, וחילקנו שבוע בין קוסמוי לקופנגן. בדיעבד זו היתה טעות, כי היינו צריכים לבחור באחד מהם, לפרק זמן כ"כ קצר.
לטעמנו, קופנגן יפה יותר, פחות עירונית יותר אינטימית, החופים יפים יותר, יש טיולים יום נחמדים בסירה שניתן לקחת משם.
אנחנו לנו בצד השקט של האי, במלון SARIKANTANG RESORT - שהיה מקסים ויש בו מס' רמות של חדרים, מפשוט ביותר למפנק ביותר - בהתאם לתקציבכם.
תבלו! -
קוסמוי או קופנגן?לפי השאלה שלכם כבר הייתם בתאילנד או שאני סתם טועה?
אני שואל מכיוון שלדעתי פוקט הכי אטרקטיבי, ובצד השני קוסמוי.
קחו בחשבון שב 4/9 יש מסיבת פול מון בקופנגן כך שאם אתם רוצים מלון כדאי שתזמינו מהר מהר כי אם תתמהמהו תישנו באוהל... -
קוסמוי או קופנגן?הבנתי שאתם לא משתגעים על חיי לילה שמאפיינים את קופנגאן והמסיבות
לכן אני ממליצה על קוסמוי-חוף צ'וואנג. -
קוסמוי או קופנגן?אהבתי איך ש-einav72 תיארה את קופנגן,זה בדיוק ככה,רק שצריך לדעת
איפה לישון(המקום שהיא המליצה עליו מצוין),לעומת זה אבל חשוב שתדעו
שבקוסמוי יש לכם יותר אטרקציות,מסעדות,חנויות וכו,זה אי יותר מפותח,לכן אם זה חשוב לכם,אז מהבחינה הזו עדיף קוסמוי,לגבי מקום נחמד ממש על החוף,לא יהיה לכם בעיה למצוא גם בקוסמוי וגם בקופנגן, זה יהיה יותר בעיתי למצוא בצד השני של האיים,אם אין לכם תקציב גבוה,כי המקומות המעטים בריילי שנימצאים על החוף יקרים,וגם קופיפי זה אי יקר.
אם כבר מדברים על ריילי,אז לא לשכוח ללכת לחוף פרה ננג,שנימצא רבע
שעה הליכה משם,רק שזה חוף הרבה יותר יפה מהחוף של ריילי,וזה ניחשב
אחד החופים הכי יפים בתיאלנד,אפשר גם לקחת קייק ולהגיע לשם תוך
דקה,לגבי קופיפי,לדעתי החוף הראשי לא משהו מבחינת יופי,ובשביל להגיע לחופים היפים,צריך לקחת סירה אלהם,לדוגמא חוף מיה בי.
לגבי מקומות לינה בריילי,צירפתי לך שתי קישורים של מקום טובים,בצד המערבי שזה הצד היותר נחמד של ריילי,אבל הם די יקרים -
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/railaybay/
http://www.railayvillagekrabi.com/
אם תרצו יותר זולים אז תצטרכו להיתפשר ולא להיות על החוף,על כל
מיקרה את כל החצי אי הזה הולכים בכמה דקות הליכה,כך שזה לא קריטי,ועל כל מיקרה לחוף היפה באמת(פרה ננג),גם ככה צריך ללכת.
תעשו חיים