שבועיים טולום + גואטמלה
-
שלום לכולם
תיכנון חופשה קצרה של שבועיים, הכוון הוא טולום שבוע אולי קצת פחות משם לאטיטלן לשבוע אולי קצת יותר, סה”כ מקסימום שבועיים.
נחיתה בקנקון.
הדרך הטובה ביותר להגיע לטולום?
מטולום איך הכי טוב וקצר להגיע לאטיטלן? ראיתי שיש טיסות קנקון לגואטמלה סיטי.
תודה על העזרה.
-
משדה”ת בקנקון לטולום תוכל להגיע או בתחב”צ, או בשאטלים ( רוב הסיכויים שזה יגיע לפלאיה ותצטרך להחליף לשאטל אחר שם), או בהסעה פרטית ( ואן שאירגנת מקום מראש ושסביר שאוסף עוד תיירים- בסה”כ כמו שאטל רק הזמנת מקום מראש) או לשכור רכב.
מטולים לאטיטלן- תהיה חייב לטוס- אחרת רוב הזמן יתבזבז לך בדרכים. לחזור לקנקון – לטוס לגווטמאלה סיטי ומשם שאטל לפנחצ’ל ( שסביר שיעצור קודם באנטיגואה ברוב המקרים).
תבדוק את השעות של הטיסות וכמה זמן ישאר לך בכל מקום כדי לראות אם יוצא לך כדאי ולא יותר מדי בדרכים….אבל זה כבר שיקול שלך מה זה כדאי...
-
תודה רבה על התשובה.
יש לך קישור או המלצות להזמנת שאטל מראש?
אני פשוט בלחץ של זמן וחייב שהכל יהיה מתוקתק, כי ממה שאני קורא פה, אני יכול להתברבר הרבה בדרכים.
בטולום אני רוצה לצלול כמה צלילות, יש לך המלצות על עוד מקומות לראות שם?
מקנקון לגואטמלה סיטי אני אטוס.
לגבי פנחצ’ל / סן פדרו , אגם אטיטלן, איך אתה מציע לחלק שם את השבוע?
שוב תודה
-
הקישור הראשון שעלה בדוד גוגל:
תכתוב משהו כמו shuttle from cancun airport to tulum ותראה מה עולה ואחרי שתבחר אחד תחפש ביקורות עליהם מטריפאדוויזר רק לוודא שאתה מזמין בחברה הגונה.
לגבי דברים באזור טולום- ביקור קטן בעתיקות, אפשר להגיע ללגונה בקלר או לאחד מפארקי המים מצפון , לקחת סיור לסנוטות ( מערות עם בריכות) או עוד סיורים לעתיקות מאיה.
לגבי גווטמאלה: פנחצ’ל וסן פדרו הם ישובים על האגם שאפשר לנוע בין כל הישובים ע”י סירות.. תלוי מה אתה מחפש לעשות שם- אם זה בעיקר להיזרק ולנוח, עם סיור לאף האינדיאני אולי או לשוט לכמה מכפרי האיזור- אתה יכול להישאר גם רק בסן פדרו. אם אתה רוצה לבקר בשמורה ליד פנחצ’ל- אפשר גם כסיור יום מסן פדרו, או לעבור לפנחצ’ל לחצי מהזמן ואז גם לבקר בכפרים יותר מרוחקים בהרים כמו למשל בשוק של צ’י’ציקסטננגו
-
-
היי
HAPPY SHUTTLE עושה רק וואן פרטי לטולום
יש למישהו מידע על חברה שעושה קולקטיב שאטל בין שד”ת קאנקון לטולום?