הולנד יולי 2018
-
הי צריכה את העזרה שלכם טיסות
ועכשיו מתלבטים לגבי כפר נופש
דה מנאוף יוצא יקר 1600 למשפחה של 4 נפשות ..
מישהו היה בלנדל קולדנהוב ? מחיר שפוי יותר השאלה האם הכפר לא מיושן ?.
ואיך בוחרים שם חדרים לא ברור מה ההבדל ביןם 4 C ? למשהו אחר
-
אם לא חשובים לכם השירותים שיש בכפר נופש – קחו צימר או חווה. מחיר כ 100 אירו ללילה.
-
אנחנו היינו בלנדל רביט היל והיה מצוין
יש באתר שלהם מפה, תבדקי בדיוק את מיקום הפארק, יכול להיות שהוא בכלל לא מתאים לכם.
לגבי היחידות, יש בתיאור הפארק אינפו לאיך בדיוק בנויות היחידות+ תשריט שלהן כדי שיהיה לך מושג ברור יותר
-
הי, אנחנו היינו בקולדנהוב לפני ארבע שנים, כך שאני לא לגמרי זוכרת את סוגי הבקתות. בכל אופן היינו בבקתה ל8 נפשות, והכל בפנים היה חדש ויפה, ממש לא מיושן. יכול להיות שיש להם בקתות ישנות במחירים יותר נמוכים למי שמעוניין.
זה לא דה אמהוף, אין שם פארק מים עם מליון מגלשות, אבל לנו לגמרי הספיק הבריכה המגניבה, שיש בה כמה דברים נחמדים שאין בבריכה סטנדרטית. וגם המשחקיה מצוינת וגדולה ומהנה, ואין בה שום דבר מיושן.
לא מצאנו שום סיבה לשלם כל כך הרבה יותר על דה אמהוף.
-
מסכימה עם קודמי, דה אמהוף אחלה כפר נופש, אבל היתרון היחסי שלו על פני כפרי נופש אחרים מתבטא רק בפארק המים המשודרג, שמידת הרלוונטיות שלו משתנה ממשפחה למשפחה ומטיול לטיול.
כשאנחנו היינו בו קיבלנו עליו מחיר כמעט זהה, ואפילו בכמה שקלים יותר זול – ממה שהוצע לנו לרביט היל ולעוד כפר של לנדל ששכחתי את שמו, אבל זה כנראה היה עקב נסיבות חד-פעמיות. אם צריך היה להוסיף עבורו עוד סכום משמעותי, אני ממש לא הייתי בטוחה שהיינו בוחרים דווקא בו, למרות שניצלנו היטב את פארק המים המעולה.
-
צריך לבדוק כל מקרה לגופו, לענין הפרשי מחירים. כשאנחנו בדקנו בזמנו, אז ליחידות לשש נפשות המחיר היה כמעט זהה, וביחידות לשמונה היה פער משמעותי לטובת לנדל.
-
היינו בלנדל קולדנהוב לפני שנה וחצי. היינו בבקתה 4c והיא הייתה מחודשת ונקיה. אצרף לך תמונות.
הכפר עצמו ממוקם בסביבה ציורית, בתוך היער. ניתן להגיע עם רכב עד הבקתה.
אין פארק מים, יש בריכה מקורה. לילדים שלנו שהיו אז בני 5 ו10 זה הספיק.
-
אם אתם נוסעים להולנד כדי (בעיקר) לנפוש בכפר נופש – אז כדאי כפר נופש ברמה גבוהה
אם אתם נוסעים להולנד (בעיקר) כדי לטייל – אז כדאי מקום לינה שנגיש לאתרים שמעניינים אתכם.
לא מכיר אתכם, או את האתרים שבחרתם/תבחרו. אבל באופן כללי נראה לי שהכפר Landal Coldenhove ממוקם לא אידאלי. יותר מדי במזרח הולנד. למעשה מעט האיזור של ארנהם (מוזיאון פתוח, גן חיות ופארק Hoge Veluwe) כל שאר האטרקציות הקלאסיות במרחק שעה נסיעה ויותר, ולפעמים גם הרבה יותר.
בגדול בטיול כוכב עדיף להתמקם במרכז הכוכב
כך שגם אם לפעמים יש יום נסיעה קשה, זה לא כל יום ו”מתקזז” עם ימים קלים.אני מציע שתשימו את האתרים שמעניינים אתכם על מפה ותמדדו זמני נסיעה מכל אחד ממקומות הלינה הפוטנציאליים
זה לא אומר שאי אפשר לבחור במקום לא מרכזי כי הוא יותר טוב או יותר זול. מה שאני מתכוון שאחד השיקולים המרכזיים הוא זמני נסיעה בוקר וערב.
-
היינו הקיץ ב LANDAL WATERPARC VELUWEMEER
זהו כפר נופש חדש ובקתות ל 4 גדולות, כ 90 מטר.
שילמנו בשבוע הראשון של יולי פחות מ 600 יורו, כולל כל המיסים ומקום מועדף.
אין לו פארק מים, אבל יש בריכה מקורה גדולה ומגלשה אחת לא גדולה. תתאים לילדים עד גיל 10. יש כמובן בריכה חיצונית ועוד הרבה אטרקציות סטנדרטיות לפרקי נופש של לנדל.
-
היי,
אנחנו היינו בכפר הנופש רביט היל של לנדל ביולי האחרון (2017).
אחרי כמה ימים שהתארחנו באחד מבתי המלון המהודרים של פארק אפטלינג זו הייתה תחושת נפילה, כמו להגיע לקיבוץ עם מיטות סוכנות וחדר לא נקי.
אבל, היות והחדר כלל לא היה חשוב לנו, פרט לכמה ארוחות ערב שבישלנו בחדר, ולינה, לא הרגשנו אכזבה וניתבנו את ההנאה לטיול עצמו.
כשבחרנו בלנדל, העניין העיקרי שהנחה אותנו היה, שניתן להגיע עם הרכב ממש עד הבקתה (דבר שבכפרי נופש אחרים לא קיים), והמחיר הזול ששילמנו.
למעשה, לא היה חסר לנו דבר, המטבח היה מאובזר לחלוטין, והבריכה, בעה”ח והמרחבים ברביט היל ענו על כל הציפיות של הילדים. (בני 9 ו-11)
הוספנו תשלום עבור בקתה שהייתה במרחק הליכה קטן מאוד מהבריכה.
יש לציין כי נסענו מרחקים מאוד גדולים לטיול כוכב.