קרוז באירופה
-
ב-17/06/18 נצא לקרוז באירופה להלן שעות ומקומות העגינה:
18/06/18 משעה 08:00 עד שעה 16:00 palma de mallorca spain
19/06/18 משעה 09:00 עד שעה 18:00 provcnce marseille france
20/06/18 משעה 08:30 עד שעה 20:30 florence/pizza (laspezia) italy
21/06/18 משעה 07:00 עד שעה 20:00 rome (civitavecchia) italy
2206/18 משעה 07:00 עד שעה 20:00 naples italy
ברצוני לקחת לסיורי חוף מוניות מהנמלים אשמח אם תאמרו לי לאיזה אתרים לומר לנהג שייקח אותנו בכל עיר ונספיק לחזור לאוניה בזמן. ברצוני לציין שברומא כבר טיילנו לפני שנה אז אני צריך משהו בסביבות רומא
תודה על כל עזרה
מרדכי
-
לא היתי בקרוז הזה אבל יש לי שתי הערות:
- 1. נמל לה ספציה מרחק של שעתיים נסיעה מפירנצה ושעה נסיעה מפיזה.
- 2. מנמל ציוויטווקיה אפשר להגיע ברכבת תוך שעה לרומא.
-
ב-2017 יצאנו לקרוז דומה מרומא.
בכל ירידה לחוף ,תמצאו מגוון רחב של הצעות לסיורים מאורגנים/או פרטיים.
הסיורים של האנייה יקרים מאד ! מיותר.
בנפולי היזהרו מחפרים..
-
תודה !
מה הכוונה שבכל ירידה לחוף תמצאו מגוון רחב של הצעות לסיורים מאורגנים/או פרטיים. האם הכוונה הינה שאנשים מראש הזמינו סיורים אלה . או שעמדו שם נהגים אשר פנו לאנשים עם הצעות לסיורים. והיית צריך להשוות בינהם במחירים.
בנפולי היזהרו מחפרים מה הכוונה וכיצד מזהים אותם האם היו כאלה שהבטיחו סיורים ולא עמדו בהבטחות. האם בגלל החפרים בנפולי לא כדאי לקחת סיור מהאונייה.
-
היי
הכוונה ,משרד המוציא טיולים עם מדריך אוטובוס/מיניבוס ,עם לוח זמנים ומבחר מסלולים.
ההרשמה והתשלום נעשים במשרד.המבחר מגוון. מדייקים בחזרה,ואין צורך להזמין מראש.
הכוונה בנפולי לחפרים שנהגים פונים ומציעים סיור מחוץ לנפולי שכל התהליך נעשה ברחוב בשליפה,כמו בשוק.
בנפולי הסיור מהאנייה מאד יקר ,לכן יצאנו עם אוטובוס תיירים הנמצא ביציאה מהנמל והיוצא לשני מסלולים אדום/כחול במחיר אחד המכסה את העיר.
הם גם מציעים סיורים מחוץ לנפולי.
מאחל לכם שייט נעים,ומזג אוויר נעים,בתקופה זו של השנה חם ולח.
-
מר קליינר תודה !
העצה שלך מאד יעילה. אודה אם תוכל להרחיב קצת יותר שם המשרד באיזה נמלים היכן הוא נמצא מחוץ לנמל או בתוך הנמל על מנת שאוכל לאתר אותם. האם ההדרכה הינה באנגלית או בעברית אם הינך זוכר את מחיר הסיור לאדם. מכיוון שביקשתי הצעות גם ממספר חברות כגון רומא בסט, אייל וכו’ וכמה כבר ענו לי שאין להם סיורים מלבד רומא.
לגבי אוטובוס התיירים בנפולי האם כוונתך לאוטובוס בעל שתי קומות שמסתובב ועוצר בנקודות שונות כאשר הנך יורד מסייר ועולה על האוטובוס הבא או הכוונה הינה אוטובוס הכולל הדרכה היכן הזמנתם אותו.
כל הרחבה בנושא יעזור ללמוד את הנושא לעומק.
שבת שלום ושוב תודה
מרדכי
-
מרדכי שלום !
לגבי נפולי.
כן הכוונה לאוטובוס הנפוץ בכל עיר באירופה,עם הדרכה טובה באוזניות במספר שפות ,אין בעברית. עלות 11 יורו לאדם לשני הסיורים,אחת בעיר העתיקה והשניה ברחבי נפולי המודרנית.
האוטובוס נמצא ממש ביציאה מהנמל ויוצא אחת לשעה.
מאחר ויצאנו לשייט מ (civitavecchia) נמל הנמצא כ-70 ק”מ מרומא נעזרנו בשאטל של אייל, מומלץ ֱֱֱ! אייל עושה סיורים רק ברומא.
מאחר והשייט דומה,במרסיי,וספצייה היא לא עגנה,אך לפירנצה ופיזה יצאנו לסיור מליברנו,לכן מנסיון של מספר רב של טיולי שייט שעשינו, בכל עצירה יש אינפורמציה,והדרכה למגוון טיולים,ולא לדאוג-הם מתוזמנים לחזור בזמן…
(האופציה האחרונה היא סיור הנקנה באנייה).
תוכל להעזר בבלוג האחרון שכתבתי על השייט בנורווגין/אפיק. תודה