טיול לארה"ב
-
שלום רב לכולם
אני מתכנן טיול משפחתי לארה”ב בתקופת הקיץ, הורים+ בן 22 חייל משוחרר + בת 18 לפני גיוס, +בן 12. הטיול אמור להיות כ-14-18 ימים.
האם אפשר לקבל מכם רעיונות למסלולים?
האם יש למישהו מכם תכנית טיול ? שעשה/יעשה?
אני לא נעול על כלום כרגע מלבד 3-4 ימים בניו יורק, אשמח לכל עצה או רעיון או תכנית שתכניס אותי לעיניינים.
תודה מראש לכל האנשים הטובים כאן
אבי
-
ארה”ב דומה בגודל שלה לכל אירופה.
כלומר השאלה שלך זה כמו – אנחנו רוצים שבועיים באירופה, כולל 4 ימים לונדון

הכל תלוי מה בא לכם, מה ראיתם / עשיתם בעבר.
הייתם בעבר בארה”ב? כולכם/חלקכם? מה ראיתם, מה אהבתם ומה לא?
חוץ מניו יורק יש עוד איזו פנטזיה?
מעדיפים ערים? נופים? אטרקציות? פארקי שעשועים? שופינג? ואל תגידו גם וגם, אלא תנסו לחלק את הזמן שלכם ל 5 ימים ערים, 3 ימים טבע…
רוצים/מוכנים לשכור אוטו ונסיעות ארוכות?
רוצים/מוכנים לשלב טיסות פנים
-
הי
ניסיתי להתחיל לבד וראיתי שאני מתברבר,לכן ביקשתי את עזרתכם….
אישתי היתה בניו יורק לפני 7 שנים
אני והבן הקטן היינו במשלחת ליוסטון לפני שנה.
ככה שאפשר להגיד שרובנו בתולים מבחינת ארה”ב.
רוצים נופים, פארקים,אטרקציות שופינג הכל והכל.
מוכנים לטיסות פנים, מוכנים לשכור מכוניות, פתוחים לכל.
אני יודע שמה שביקשתי כללי מדי, אבל אשמח לעזרה.
-
-
נניח שיש לכם סדר גודל של 10-12 ימים בקופה (בניכוי הימים של ניו יורק והימים של הטיסה הבינלאומית)
כמה אפשרויות “קלאסיות” יחסית:
טיול אוטו בצפון מזרח. טיול כזה יכול לכלול את הערים וושינגטון או בוסטון (סביר שלא שתיהן כי הן בשני כיוונים שונים). כנראה שמפלי הניאגרה. כמה אתרי טבע בצפון מדינת ניו יורק.
אם הולכים על הכיוון של וושינגטוון אז אפשר לשלב את פילדלפיה ואולי אתרים בפנסילבניה והאיזור
אם הולכים על בוסטון אז אתרים בקו החוף, קונטיקט, מיין, ניו נמפשיר ועוד.
אלו בעצם מסלולים E1 ו E2 ברשימה של עמיחי
ב 10-12 ימים אפשר לעשות טיול יפה, קוי או מעגלי. לנסות לשלב גם וגם וגם זה עשוי להיות צפוף.
שאר האפשרויות דורשות טיסה. כלומר מתחילים בכמה ימים בניו יורק ומשם טסים ליעד אחר, ומשם טסים לארץ (אפשר קונקשין בניו יורק). כמובן שאפשר גם כיוון הפוך (לסיים בניו יורק). ב 10-12 ימים לא הייתי מנסה לשלב שתי טיסות פנים (כלומר 3 איזורים רחוקים). אבל שני איזורים בהחלט אפשרי.
פלורידה – פארקי שעשועים באורלדנו, מיאמי, ביצות, האיים (קיז). במקרה שתבחרו בחלופה זו תתחילו בלחשוב כמה ימים הייתם רוצים להשקיע בפארקים של אורלדנו. אם הילדים היו בני נוער הייתי אומר ששבוע ויותר זה סביר לאורלדנו. אבל היות והילדים כבר לא נוער, אפשר אולי פחות ימים. אחרי שתחליטו כמה ימי אורלדנו אפשר לחשוב מה לשלב. זה בגדול מסלול E3 של עמיחי
החוף המערבי
הסיבוב הקלאסי בחוף המערבי לוקח שלושה שבועות. אפשר יותר ואפשר פחות. אבל אפשר לקצר אותו מהותית ל-12 יום. אם תעשו טיול מוטה ערים אפשר לאס וגאס (3 ימים), לוס אנג’לס (3-4 ימים, כולל יום אחד בדיסני או ביוניברסל) וסן פרנסיסקו (3 ימים). + יום וחצי שיבוזבזו על נסיעות בציר המהיר.
אפשר לנסות לצמצם מעט ולנסות לדחוף טיפה טבע.
ואפשר גם מסלולים הרבה הרבה פחות קלאסיים. ילוסטון, או ניו אורלינס, או רוקיס, או טקסטס, או הרבה דברים אחרים. אבל אלו יעדים שפחות קלאסיים לטיול ראשון.
האמת – אני חושב שסיבוב צפון מזרח כזה או אחר יוכל להתאים הכי הרבה למשפחה בגילאים האלה ולטיול ראשון. כי זה יאפשר שילוב טוב של ערים (מה לעשות, בטיול ראשון רוצים לראות קודם כל את הערים המפורסמות) ושופינג, עם קצת נסיעות (חלק מהחוויה) וקצת טבע. אם רוצים אפשר לנסות לשלב גם פארק שעשועים מקבוצת סיקס פלגס (יש כמה באיזור)
-
המיטב של אמריקה לדעתי זה קליפורניה ולאס וגאס והקניונים סביבה
תבדוק את המסלול בקישור של אביחי