עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..
-
אנחנו נוסעים לתאילנד 5 חברים. אשמח לשמוע הצעות לשיפור המסלול.
וטיפים למקומות שאפשר להכניס לטיול.
הלוז נמצא בלינק בהודעה למטה
(לפי מה שקראתי כאן בתקופת הטיול מזג האויר בפוקט וקופיפי הוא לא נוח ככה שחשבנו לוותר על האזור)
תודה מראש.. -
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..אתה מדלג על פוקט....
לא הכי חכם..
-
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..אוקיי אז בכללי המסלול מסודר טוב? או שעדיך ללכת אללה בא באללה לאן שנגיע נגיע? -
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..הייתי מנסה לעזור אבל לא נכנס לאתרים שמובילים לקישורים וכו'
עדיין צריך את המחשב שלי.
תעלה את המסלול לכאן. -
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..אבל בעיקרון ובלי לראות ומתוך ניחוש, כל האללה בא באללה יהיה לאן שכל הישראלים הולכים וזה לא ממש משנה, אתם תהנו בכל מקרה. -
בכלליאי אפשר לפתוח את המסלול שלך.
שלח בצורה נורמלית,שניזכר מה כתבת. -
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..שלום!Ohad007
לדעתי יש מספר דברים שאני הייתי משנה.
1. מוסיף זמן לצפון.
2. ביום 14 לחודש לא תספיק לעשות גם אומגות וגם לטוס . האיסוף הראשון של האומגות מתחיל ב-06:30 וחוזר עד 15:30, ואם הטיסה שלך ב-16:00 אז תעשה את החשבון....
3. בהנחה שאתם דתיים ישנם הרבה ימים/חצאי ימים "מתים" מעבר לחגים, בגלל העברות ותכנון לא נכון.
4. ראה תאריכים 14,15,18,19,27, וזה ללא החגים. גם בערבי חג עם תכנון נכון ניתן למצות את כל היום עד לפני כניסת החג.
5. בשביל מה אתה נוסע לפאטייה ליום אחד? לפאטייה מגיע יותר או להשאיר לטיול הבא. לפי התכנון שלך אתה הולך להחתים כרטיס ולחזור. יש לפאטייה הרבה יותר מה להציע מאשר ערב אחד...עוד בזבוז של זמן יקר.
בכל אופן תעשה חיים
-
יפה ענית AG.ולכל התמהים. AG שלח לי את המסלול. -
איתן ש. לא השארת לי ברירה "לא הייתי פנוי"
-
איתן ש. תיקון. לא הייתי =לא היית -
אמיתי.זה מה שנקרא : "עזרה ראשונה"...........חחחחחחחחחח......... -
עזרה בתכנון מסלול לתאילנד..תודה על התשובה
לגבי התכנון ימים זה לוז ראשוני ואני מאמין שעוד נשב ונסדר אותו שיתאים גם לטיסות פנים שנקנה. פאטייה נרשם שם בשביל חבר אחד שיראה שיש בלוז את העיר (99 אחוז שלא נהיה שם)