מדריך מזורז על שדה התעופה בבנגקוק.
-
מונית מקומה 4 בבנקוקקודם כל כל הכבוד על ההשקעה - באמת מרשים.
דבר שני, אנחנו חזרנו לא ממזמן מתאילנד ובפעמים שנחתנו בשדה התעופה בבנגקוק לקחנו מונית מהקומה הרביעית וממש לא היה עם זה בעיה. יכול להיות שבחוק היבש זה אסור אבל ממש לא נתקלנו באכיפה של חוק מעין זה. -
AG, כל הכבוד.בהחלט ראוי וצריך להעביר לקוביות משמאל -
מדריך מזורז על שדה התעופה בבנגקוק.איזה יופי כל הכבוד על ההשקעה.אדם משקיע זמן .ולמען חברים בפורום ירבו כמוך.אומנם יש פה עוד הרבה כאלה .ישר כוח לכולם.
-
וואי, איך רציתי כזה מדריך....כנראה ישב לו בשקט בקוביות אבל פיספסתי, אז תודה ל- ARIEAV שהקפיץ אותו -
AG אתה המלך!!תודה רבה!!! -
עדכוןהמוניות Public Taxi נמצאות עכשיו קומה אחת מתחת לקומה של ה arrivals -
ועדכון נוסףגם היום לא אוכפים את החוק לגבי לקיחת מוניות מקומה 4 אם יש כזה, רק הזיזו אותן טיפה למול שער 9 נכון ל 4 בדיקות שנערכו בשלושת החודשים האחרונים. -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?שלום חברים,
אנחנו נוחתים עם איר אוזבקיסטן בערך בשש בבוקר בנמל החדש. כמה זמן נסיעה צריך לחשבן לנמל הישן ??
לקחנו טיסת המשך של נוק0אייר בשעה 9.00 . האם יש סיכוי שלא נצליח להגיע ?
תודה לכול מענה
אבי -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?שעה יציאה מהשדה, שעה נסיעה ו45 דקות במינימום לצ'ק אין לטיסה הבאה. כל זה בשעת עומס התנועה היותר רצינית.
מצטער, יש סיכוי שתגיעו אבל זה לא בטוח. -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?שלום רב וכל הכבוד על ההשקעה.
רציתי לדעת מהי העלות נסיעה מהשדה החדש לשדה הישן?
תודה מראש
-
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?להערכתי כ 400 באט מקסימום. שעה נסיעה בדרך כלל עם כל הפקקים. -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?תודה.
ראיתי למעלה שרשום שעלות הנסיעה באוטובוס לשדה הישן 554 היא 50 באט.
השאלה היא כמה עולה המונית לאוטובוס הזה? -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?קו 554 יוצא מהשדה עצמו. יש בשדה טרמינל של אוטובוסים,אפשר להגיע ברגל.
-
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?storm122 שלום!
ראיתי למעלה שרשום שעלות הנסיעה באוטובוס לשדה הישן 554 היא 50 באט.
השאלה היא כמה עולה המונית לאוטובוס הזה?
***אין צורך לקחת מונית או ללכת ברגל לאוטובוס קו 554. רשום בהסבר למעלה כך:
"או לקחת שאטל (תמונה 11) כל 10 דק' למרכז ההסעות )תמונה 12), ומשם או מונית (תמונה 13) או אוטובוס מס' 554 (תמונה 14) במחיר של 50 באט לשדה הישן."
יום טוב.
-
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?תודה רבה לשנייכם. -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?מדריך מעולה, בהחלט מתכוון להשתמש בו עוד 5 שבועות -
מה הדרך הכי מהירה בין שדות התעופה וכמה זמן לוקחת ?גם אני שולחת להדפסה -
נוחת עם אוזבקיסטן וממריא לצפון עם בנגקוק אייראני נוחת עם אוזבקיסטן וממריא לצפון עם בנגקוק אייר.
אני מבין שהם באותו שדה תעופה. נכון?
איך אני מגיע לעמדת בנגקוק אייר וכמה זמן זה לוקח?
בנוסף כתבת שניתן לקנות סים בשדה התעופה. האם יש מקומות יותר זולים או שזה הכי כדאי?
תודה
שי
-
שי. בבקשה הסבר.שי שלום!
אני נוחת עם אוזבקיסטן וממריא לצפון עם בנגקוק אייר.
אני מבין שהם באותו שדה תעופה. נכון?
***נכון.
איך אני מגיע לעמדת בנגקוק אייר וכמה זמן זה לוקח?
***במידה ושלחת את המזוודות ישירות לקוסומוי במעמד הצ'ק אין בנתב"ג.
אזי בנחיתה בבנגקוק אין צורך לבצע ביקורת דרכונים ואיסוף מזוודות, אלא עולים ישירות לקומה רביעית, יש שלטים המורים על טיסות המשך לקוסומוי , במידה ולא קיבלת בנתב"ג כרטיס עליה למטוס גשו לדלפקי Bangkok air בקומה 2 Transfer Service Counter ותקבל כרטיס עלייה למטוס. ואז תעלה לקומה רביעית, ובשדה בקוסומוי עוברים ביקורת דרכונים.
במידה ולא שלחת את המזוודות ישירות לקוסומוי, יש לעבור ביקורת דרכונים, ואיסוף מזוודות, עלייה לקומה 4 במדרגות הנעות לביצוע צ'יק אין ושליחת מזוודות לטיסה המיועדת באשנבי Bangkok Air
בנוסף כתבת שניתן לקנות סים בשדה התעופה. האם יש מקומות יותר זולים או שזה הכי כדאי?
***בכל המקומות בתאילנד זה כמעט אותו מחיר מ-50 באט (כ-8 ₪), ועד 100 באט (כ-25 ₪) לסים עם 50 באט שיחות.
שבת שלום
-
שי. בבקשה הסבר.תודה על תשובתך
מה הקשר לקוסמוי?