קוסטה ריקה במרץ עם שני ילדים
-
שלום,
משפחה עם שני ילדים בני 6 ו 11 לטיול של שבועיים לקוסטה ריקה.
אני משכיר רכב לכל התקופה.
חשבתי על המסלול הבא:
סן חוזה, טורטוגרו, לה פאז, פואס, ארנל, גשרים תלויים, מונטה ורדה, מנואל אנטוניו ואולי לשלב את פורטו וייחו.
אשמח לקבל המלצות על יעדים, מה לעשות שם וכמה זמן לשהות בכל מקום.
בנוסף, אשמח לקבל הסבר על לינה מומלצת והגעה לטורטוגרו. להיכן מגיעים עם הרכב, היכן ישנים ומהיכן לוקחים סיורים כולל סיור של הטלת בייצים של צבים.
תודה מראש
-
מציעה לך לקרוא קצת בלוגים פה באתר כדי לקבל יותר מושג.
למיטב ידיעתי הטלת הצבים בטורטגורו זה בחודשים יוני – ספטמבר, כך שלא רלוונטי במרץ.
-
למה להגיב אם אין מה להגיד ?
דווקא קראתי בלוגים וביקשתי עזרה.
אם את היית קוראת בלוגים היית רואה שגם במרץ יש צבים:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3333915אמנם הסיכוי קטן יותר, אבל יש סיכוי.
אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת לענות על שאלותיי
-
לגבי טורטוגרו- בצד שמאל של הפורום יש לך תחת שאלות נפוצות לינק. יש יותר ממקום אחד. מניח שאתה תרצה להשאיר את האוטו בקריארי.
בד"כ סיור לראות צבים או סיורים אחרים אפשר לארגן גם במלונות שישנים בהם.
גם עם רכב, אבל עם ילדים פורטו וייחו היא קצת סטייה מהמסלול שלך ותצריך ממך הרבה שעות נסיעה הלוך ושוב ( כי מניח שאתה טס אח”כ החוצה מסן חוזה)… מאחר שעיקר האטרקציה בה היא חוף- הייתי כבר נשאר בצד הפסיפי ( מנואל אנטוניו או אחרים)
בהרכב הטיול שלכם אני חושב שעיקר הזמן יהיה בפורטונה-מונטה ורדה כבסיס, שמשופעות בפעילויות. לגבי כמה זמן בכל מקום- זו שאלה של מה עושים- אם באים למקום לשהות על החוף- אז ימי חוף אפשר להיות אחד או שבוע… אם באים לעשות הליכות רגליות , ממוקדי אטרקציות וכיוב’- כל סגנון של טיול יכתיב לכם השארות אחרת במקומות...
-
פואס כשבדקתי לפני הנסיעה בדצמבר היה סגור.
גשרים תלויים זה או בארנל או במונטה ורדה, זה לא יעד נפרד.
אנחנו היינו לילה בסאן חוזה עם ההגעה, 3 לילות בחאקו עם גיחה למנואל אנטוניו, 4 לילות בלה פורטונה (ארנל), 3 לילות בפלאיה הרמוסה בחוף הפסיפיק ולילה ליד שדה התעופה בליבריה. אבל מבחינתנו הטיול היה גם לנופש ומנוחה.
טרטוגרו ויתרנו בגלל שזה ממש לא העונה והלוגיסטיקה המסובכת לא היתה שווה את זה. על מונטה ורדה ויתרנו כי קראתי שההגעה בכביש מאד משובש ולא בא לי על זה, ותכלס את כל האטרקציות (גשרים תלויים, קנופי, שוקולד, הייקינג) יש גם בארנל.
מצרפת קישור לפירוט המסלול. עדיין כותבת את הבלוג.
http://zeppeltour.blogspot.com/2017/12/blog-post_18.html?m=0
-
המלצה למקומות לינה
לא ביקרנו בטורטוגרו, אבל כשבדקנו, יש לא מעט חבילות שכוללות הסעה מהמלון בסן חוזה, היות והשכרת רכב יחסית יקרה בקוסטה ריקה נראה לי מיותר לשלם על רכב שחונה 3 ימים ללא כל שימוש
סן חוזה - מלון ליד שדה התעופה נוח ליציאה בבוקר לכיוון לה פאס, לא טיילנו בעיר עצמה
The Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport – price per night includes breakfast
את הלינה באזור ארנל פיצלנו לשתי מקומות, היות ורצינו לשהות במלון יחסית יקר שכולל בריכות ומגלשות של מים חמים בלה פורטונה וידענו שבכל מקרה היומיים הראשונים יוקדשו בעיקר לטיולים אז העדפנו לינה קצת מחוץ ללה פורטונה במחיר יותר זול
Heliconias Nature Lodge, San Isidro de Peñas Blancas (15 km del volcán Arenal, Fortuna)
Hotel Los Lagos Spa & Resort
אם תחליטו לוותר על טורטוגרו, אני ממליץ על ביקור בשמורת
Cano Negro Wildlife Refuge
ניתן לקחת סיור מודרך כולל הסעה מלה פורטונה
מונטה ורדה ישנו ברמה של אכסניית נוער משודרגת אבל אני חושב שרוב המקומות כאלה
Historias Lodge , Cerro Plano De la Escuela Rafael Arguedas 50 metros Noroeste., Monteverde, 60109, Costa Rica
לדלינו Danilo אחד המדריכים הממומלצים באזור יש יחידת דיור AIRBNB אם מעניין אתכם
מנואל אנטוניו - אחד המלונות הטובים בטיול
Hotel Costa Verde, Manuel Antonio Road, Manuel Antonio National Park, Costa Rica
אנחנו שילבנו גם כמה ימים של מנוחה בטיול בריזורט, אם מעניין, אשמח לפרט
-
מצרפת את הסיכום טיול שלנו
הנסיעה עצמה לטורטוגרו יפה ומיוחדת גם אם אין צבים, אנחנו נסענו לשם למרות שידעתי שזו לא העונה היינו בפברואר. הכל תלוי בזמן שיש לכם ומה אתם מעדיפים לעשות בו
אל תסעו לשם בשביל החוף/הים
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3800955/srch-#ms g_3800955