טיול סגווי
-
שלום לכולם,
האם למישהו יצא לעשות סיור על סגווי?
מישהו יודע באיזה ערים יש את הסיורים הללו?
האם מישהו עשה בבוסטון?
תודה מראש!
רותם -
עשיתי שני טיולי סגוויי, ואני ממליצה בפה מלאפעם אחת טיילתי באלסקה (אפשר לקרוא על כך בלינק שמצורף בחתימה שלי שבסוף הודעה זו), ובפעם השניה בתחילת החודש במינכן שבגרמניה.
היתרון בטיול שכזה הוא שבזמן קצר אפשר לעשות סקירה של איזור נרחב יותר של העיר. הוא לא מתאים למי שמעוניין להתעמק בכל מקום ואתר, אלא למי שרוצה לשמוע ולהתרשם בכלליות. כדי להתעמק צריך אח"כ להגיע בנפרד לאותן נקודות שמעניינות באופן מיוחד.
לנו הקונספט הזה התאים מאד גם באנקורג' וגם במינכן, מאחר שהזמן שהקצינו לכל אחת מן הערים הללו היה קצר, ומלכתחילה לא תכננו להתעמק בהן יותר מדי.
כיום אני חושבת שכל עיר תיירותית (כולל תל אביב וירושלים, אגב) מציעה סיור סגוויי כזה או אחר. חשוב לשים לב לנושא הבטיחות (האם מספקים קסדות לרוכבים), לנושא הביטוח (אם חו"ח קורה משהו) וכמובן למספר המשתתפים המקסימאלי בקבוצה. -
טיול סגווימעולם לא, אבל בזמן אחרון קראתי על שני נפילות, מאוד לא נעימות, אציין שהיו ילדים, גם קסדה לא מנעה שבירת עצמות, בטוחה כי ילדים לא מרוכזים כמו מבוגר, ובכל זאת על הכביש, לא מבינה איך משכירים לילדים גם .
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2987072/srch-#ms g_2987072 -
טיול סגוויאנחנו חושבים על טיול סגווי בורמונט.
קיבלנו המלצה חמה.
מצרפת את האתר
רונית -
טיול סגוויהאזהרה בכל האתרים של החברות הרציניות אוסרת מפורשות על נסיעת ילדים מתחת לגיל 16 ומשקל של 50 קילו על הסגווי. יש חברות שכנראה לא מקפידות על כללי הזהירות ואז ילדים נפגעים. כדאי ונכון שגם ההורים יהיה ערים לכך כדי לחסוך פגיעות כואבות הגורמות למפח נפש ופציעות משמעותיות. -
טיול סגוויכשהיינו בוושינגטון ראינו קבוצות של סיורי סגווי.
כמובן שאם אתם משפחה עם ילדים אז זה לא יכול להתאים...
-
טיול סגוויהסתכלתי באתר שצורף בהודעה למטה. מסתבר שהתענוג לא זול בכלל.