כרטיס טריפל A
-
היי,
בממסי עשו לי חבר מועדון.
קיבלתי שם כרטיס טרפל A להנחה בארה”ב.
רוצה לשמוע דעתכם,
יעיל? שימושי?
-
מה זה משנה עכשיו אחרי שכבר נעשה?
-
היי
אני השתמשתי באופצית הטריפל A לצורך הזמנת מלונות, לפעמים היה כדאי ולפעמים לא.
לעולם לא ביקשו ממני להציג את הכרטיס במלון.
בהצלחה.
-
הכרטיס נותן מעט הנחות באתרי תיירות. לא בכולם, אבל בחלקם הצגת הכרטיס תתן סדר גודל של 10% הנחהץ לעיתים פחות.
הכרטיס מאפשר גם הזמנת תעריפי AAA במלונות. שוב לרוב יש בערך הנחה של 10% ל AAA, ולא בכל המלונות.
בשני המקרים – הרבה פעמים אפשר לקבל את אותה הנחה בדרכים אחרות (כמו קופונים וכו’). אבל אם יש את הכרטיס אז למה לא להשתמש.
בכל מקרה למרות הכרטיס כדאי לחפש גם הנחות אחרות כי אולי הן יותר טובות.
הכרטיס גם מאפשר לקבל שירותים כאלה או אחרים בסניפי AAA. רוב השירותים הללו לא שימושיים כלכך, אבל אולי מתאימים לך.
-
בסך הכול הכרטיס טוב,יעיל,מעניק הנחות במקומות רבים.
למשל בתי מלון.
כניסה לאתרים.
מרכזי קניות.
פשוט בכל מקום שתגיעו תראו אותו ותעבדו בשיטת “מצליח” ,או שיצליח או שלא.
-
בנסיעה לפני 5 שנים הכרטיס עלה 200 ש”ח וההנחות שקיבלנו הסתכמו ב- 400 ש”ח כלומר נטו רווח 200 ש”ח או קצת יותר מ- 50$. סה”כ לא משהו גרנדיוזי
ולכן אישית הייתי עושה כרטיס רק אם יש לי הזמנות מראש במלונות שנותנים הנחה
לחברי AAA. לך יש כבר כרטיס אז פשוט תנצלי אותו כמה שיותר.
-
כמו שכתבתי בבלוג שלי.. מיותר לחלוטין..
למרות שבבתי המלון תמחור הלינה היה לפי AAA, אף אחד לא ביקש להציגו.
לגבי הנחות לפארקים כדוגמת six flags, הייתה הנחה משמעותית יותר דרך אתר הבית של הפארק.
-
היי!
רוצה להציג שימוש נוסף לכרטיס – קבלת מפות (נהדרות) בסניפים המקומיים.
לפני הטיול קניתי שתי מפות כלליות שעזרו לי בתכנון הטיול (דרך נטע דגני, שאני ממליצה מאוד על ספריה גם), ובתחילת הטיול עצמו (טיול ארוך שהתפרס על חלקים נרחבים של ארה״ב וקנדה) עצרתי בסניף AAA מקומי ואספתי מפות מפורטות יותר (וגם של איזורים שלא היו במפות מהארץ).
הבנתי שלא בכל הסניפים עדיין נותנים מפות בחינם, אבל בכל הסניפים שאנחנו היינו בהם (שניים בטיול האחרון ואחד בטיול קודם) נתנו לנו ממש בשמחה.
אנחנו נהננו מאוד מהמפות תוך כדי הטיול וכמובן גם כמזכרת.
תהנו!
-
אם מזמינים הנחת טריפל איי צריך שיהיה כרטיס.
ממני ביקשו לראות כרטיס.
-
אם מזמינים הנחת טריפל איי צריך שיהיה כרטיס.
ממני ביקשו לראות כרטיס.
-
את משלמת עליו? עכשיו? בעוד שנה?זהו לא באמת כרטיס AAA כך שלא נותן את כל יתרונות המועדון.
אם לא עולה כסף אז אולי תקבלי משהו בזכותו. לא משהו גרנדיוזי אבל נחמד.
אם עולה כסף אז שממס”י יסבירו לך למה כדאי, הם צריכים להצדיק את המכירה.
-
לדעתי מדובר בכרטיס שכדאי להוציא למי שמתכוון לעשות טיול מתגלגל בארה”ב. הכרטיס מקנה תעריף AAA ברשתות שונות של מלונות בארה”ב (גם מעבר לרשתות המוזכרות באתר שלהם). ההנחה יכולה להגיע ל- 10% על המחיר הרגיל.
מעבר לכך, יש הנחות באתרים שונים. פעם אפילו קיבלתי הנחה על מנת גלידה שקניתי בהליפקס (נובה סקוטיה).
מעבר לכך, אפשר להעזר ב- AAA לשירותי דרך מסוימים ללא תשלום. בעבר השתמשתי בשירות מנעולן דרכם. שירות הגרירה מוגבל למספר קילומטרים מצומצם. יש גם שירותים בסניפי AAA. חלק לא קטן מהם עדין יתנו לכם מפות וספרי תיור ללא תשלום. קראתי שיש כבר סניפים שהתחילו לגבות תשלום על המפות והספרים. אני מניח שאם מגיעים למקומות פחות מוצפי תיירים, ניתן עדין לקבל ללא תשלום ובערים המרכזיות, אולי כבר לא.
-
היי ,
חוץ מבתי המלון ,יש הרבה הנחות בכניסות לאתרים ופרקים.
ברשת הקניונים פרימיום אאוטלטס מקבלים פנקס הנחות שמקנה הנחות אמיתיות בקניות בסכומים משמעותיים.
כנ”ל בקניוני רשת טנג’ר.
-
לגבי ההנחות בבתי המלון – לאנשים מבוגרים יש אפשרות לקבל הנחות ברשתות בתי מלון מסוימות שדומות או אפילו זהות להנחות AAA. הגיל בו מתחילה ההנחה שונה מרשת לרשת. בבסט ווסטרן כמדומני שמדובר בבני 55 ומעלה. ברשתות אחרות זה יכול להיות 62 או 65.
למרות שאני מזמין באופן קבוע בתי מלון בתעריף AAA, לא נדרשתי להציג את הכרטיס בבתי המלון. יתכן ויש יוצאי דופן. אני כמובן מצויד בכרטיס שממס”י מנפיקה. אז נכון שגם אם אין את הכרטיס ניתן לרמות ולהזמין חדר בתעריף AAA, אבל האם זה באמת שווה את המבוכה ואולי אף יותר שיקרו אם אותו אדם יתפס? וכל זה בשביל עלות החברות בממס”י (חינם בלאומי קארד בשנה הראשונה וכ- 125 ש”ח לאחר מכן)?
לגבי קופונים, לפעמים הם יכולים להיות זולים מתעריף AAA, אבל לא תמיד, וגם בתי המלון לא מחויבים לקבל אותם, ואני מדבר מנסיוני ביותר מפעם אחת שלא כובדו הקופונים.
יש תעריפים זולים יותר מתעריף AAA, אבל אז תנאי ההזמנה והביטול גרועים יותר. תעריף AAA מאפשר את מדיניות הביטול הגמישה ביותר שמציע המלון וגם אין כל דרישה להזמנה תקופה מסוימת מראש.
-
לגבי הקופונים המחיר דרכם זול משמעותית מ AAA
אבל כמובן זה תקף רק לאותו יום ולא להזמנות מראש ולא בכול מקום. לי קרה רק פעמיים שסרבו לקהל אותם.
-
קופונים מתאימים למי שלא מזמין מלונות מראש. כרטיס AAA נותן הנחות עם אפשרות ביטול גם להזמנה מראש ובזה יתרונו. לגבי הצורך להציג או אי הצורך להציג במלון...אני אישית לא אשקר ואזמין הנחה מסוג זה ללא כרטיס אבל זה כמובן קשור להתנהלות אישית כללית.
-
בנוסף ליתרונותיו של הכרטיס, שצויינו כבר, מתקבל איתו רשיון בינלאומי, שלפי משרד התחבורה הוא צורך, וגם כאן נחסכים כ 20 ש”ח.
כך שלמשפחה, שמקבלת 10% בכניסה לאתרים, ניתן לחסוך 15-20$ בכניסה, מה שמהר מאוד מכסה עלויות הכרטיס, בנוסף להנחות בהזמנת מלון.
- * בעשרות שימושים, נתבקשנו להציג את הכרטיס רק פעם אחת, במוזיאון הזכוכית בקורנינג, וגם אז, שכחנו אותו במלון, האמינו לנו, וקיבלנו את ההנחה.
-
ראשית חשוב להבין שמה שקיבלת בממסי הוא כרטיס SYC&S (או בשמו המלא: Show Your Card & Save) של ה-AAA ולא כרטיס חברות ב-AAA.
זהו כרטיס המקנה הנחות במקומות שיש להם הסכם עם ה-AAA, אך ישנן זכויות השמורות רק למי שממש חבר ב-AAA.
לגבי שרותי תיירות, מכיון שכל סניף של ה-AAA הוא אוטונומי, ישנם סניפים שיקפידו יותר וישנם כאלה שכלל לא ויעניקו לך בחינם מפות וספרי דרך, זכות השמורה רשמית לחברים של ממש.
ולאחר שכל זה נאמר, כן, הכרטיס משתלם. כמעט בכל רשתות בתי המלון הוא יקנה לכם הנחה שהיא לרוב 10%, ללא תשלום מראש ותוך האפשרות של אפשרות לביטול ללא קנס כמעט עד לרגע האחרון. אין שום בעיה לצבור הנחות בסכום העולה על עלות החברות השנתית בממסי.
נכון שניתן לקבל הנחה דומה, אך בתנאי הזמנה קשיחים יותר (תשלום מראש, אי אפשרות ביטול, או רק תמורת קנס וכד’).
הנחות ניתן לקבל גם ברכישת כרטיסים לחלק מהאטרקציות.
הוזכרה כאן האפשרות של הנחת Senior (אזרח ותיק). מי שיכול להשתמש בהנחה כזו (הגדרת הגיל המזכה בהנחה תלויה בבית העסק), יוכל לקבל לרוב הנחה זהה להנחת AAA ולעיתים אף בתנאים טובים יותר. האמריקאים נותנים כבוד לאזרחים ותיקים.
וכמובן תוכלו לקרוא עוד מה שכתבתי על הנושא זה כבר מספר פעמים כמו למשל כאן וגם כאן.