מקאו- אמצע או סוף שבוע?
-
שלום רב
מגיעים להונג קונג ומקאו בסוף יולי
מתלבטת בין שני לילות ( בעצם יום טיול וחצי...) בתחילת השהות , כאשר באופציה זו נגיע ברחפת ישר מהשדה ( מגיעים מתאילנד) ימים – שני בערב – רביעי או להגיע קודם להונג קונג לחמישה לילות ואת שני הלילות במקאו להשאיר לסוף הטיול שבת- שני.
בשני אחהצ חוזרים בטיסה ישירה מהונג קונג לישראל.
אנחנו זוג עם נערה בת 17 וחשבתי שמקאו בסוף הטיול עם לינה במלון ונציה יהיו סוג של וואו!! מסיבת סיום לטיול בן שלושה שבועות.
כמובן שבסוף השבוע יקר הרבה יותר.
נניח שנסכים לשלם יותר בעבור סופש. האם השהות נעימה בסופש או מאד צפוף עד כדי כך שמפריע להנאה ???
מילא לשלם יותר אבל לא נרצה לסבול
.מה דעתכם מה עדיף קודם הונג קונג ואחכ מקאו או הפוך???
תודה רבה לעונים
איריס
-
הייתי חוסך את העלות של הסופ”ש במלון במקאו. סופ”ש לא יותר מהנה שם, פשוט יש יותר ביקוש ויותר אנשים.
-
תודה רבה
אם יש עוד דעות או תובנות , אשמח
-
שלום איריס
נהנית לקרוא את החויות ממסעותיכם בעולם
היינו בהונג קונג בסוף אוגוסט גם כסיום לטיול אחר במזרח
התלבטתי אם להגיע למקאו וקצת חיפשתי ברשת – בסוף בחרתי שלא ליסוע .
אבל מאחר ואיני מהמרת … רציתי להגיע למקאו בשביל חויית ההופעות של “וגאס” בה לא ביקרנו . יש הופעה שנקראת HOUSE OF DANCING WATER
לפי האתר בחלק FAQ בימים שלישי – רביעי הם לא מופיעים. כך שאם זה מעניין אתכם גם זה שיקול . כרגע אני רואה חבילות הכוללות מלונות והופעה לחודשים מוקדמים יותר . כמו כן לוח ההופעות עד יוני . בזמנו התענינתי על אוגוסט ולא היו חבילות הכרטיסים להופעה יקרים...( יש ביקורות בטריפאדויזר)
חייבת לציין שמה שהיטה את הכף לכיוון ויתור זו העובדה שבחודשי יולי אוגוסט זו עונת טייפונים וחששתי שאפול על מזג אויר “ סוער בים” מה שיעשה את המעבר לא נעים. בסופו של דבר בסופ”ש שעליו תיכננתי מזג האויר היה רגוע יחד עם זה בהמשך השבוע היה טייפון בדרגה 10 שאכן פגע במקאו . כך שכל בחירה שלא תעשו הייתי עושה עם אפשרות ביטול – במיוחד לאור המעבר הנדרש – הייתי מתחילה עם הונג קונג ואם לא מיציתם או מזג האויר סוער נשארת .
מזג האויר בהונג קונג היה חם ולח מאוד מאוד כך שקצב ההתנהלות באתרים ובינהם איטי וכדי להנות צריך את הזמן ( דרך אגב מלבד יום הטייפון שבו נאלצנו להסתגר במלון ) לא ירד לנו כלל גשם – אבל זה עניין של מזל
בילוי נעים וטיול מוצלח
-
תודה רבה יפית על המענה המפורט
אכן המופע שציינת בתכנון ואתמול שמתי לב שבימי אמצע השבוע אין הצגות ולכן נשאר עם התכנון המקורי של סופש.
כמובן שכל התוכניות ברות שינוי ואוי לטייפון שיקלקל אותן

שוב תודה