מדריד בלילה
-
שלום פורום אירופה. שבוע הבא אני טס לדרום אמריקה עם עצירה של כ-12 שעות במדריד. אני מגיע למדריד בשעה 7 בערב לערך(שעון ספרד) והטיסה למחרת יוצאת ב-7 בבוקר. שאלה המתבקשת היא: מה אפשר לעשות במדריד בערב או בלילה עד שעה 1-2 ואז לחזור לתפוס תנומה על ספסלי שדה -
מדריד בלילה:Reמדריד תוססת,מוארת ויפייפיה פי-כמה בלילה,עם תאורת הבתים והמזרקות המרהיבות. אפשר בקלות לקפוץ ברכבת התחתית למרכז(כיכר סול/גראנד וויה),לטייל מסביב ולהתפוצץ מקנאה(לעומת ערי ישראל הכעורות/מוזנחות). רק ברר במשרדי התחתי בנמל התעופה עד מתי התחתית עובדת,שלא תיתקע
מתחילים בקו 8 וורוד -
מדריד בלילה:Reהיי אני לא יודעת להגיד לך על מועדונים וכאלה אבל בשהותנו במדריד הלכנו לפלאסה מאיור ישבנו באחד מבתי הקפה הרבים המפוזרים בכיכר נהננו ממופעים שהיו בכיכר (בחינם)וספגנו קצת מהאויר ומהאוירה במקום והיה די נעים אני חייבת לומר . אפשר אולי לברר על -
מדריד בלילה:Reשלום לך יש לי טיפ קטן ומאוד שימושי שאלה אם יש באזור שדה תעופה(טרמינל) שמירת תיקים כך תוכל להסתובב מי בלי דאגה כמו למשל מול טרמינל 1 יש בניין בו שומרים על הכבודה שלך . המחיר בערך 3יורו ליום.. -
מדריד בלילה:Reהמלצתם על שני כיכרות, פלאזה מאיור וכיכר סול. יש הבדל? איפה ישנם יותר בתי קפה או פאבים? איזו כיכר יותר יפה בלילה? תודה מראש. -
מדריד בלילה:Reהן סמוכות אחת לשנייה,ואפשר לקפץ ביניהן. מכיכר סול יוצאים 2 מדרחובים לרחוב גראן-וויה ומשם למזרקות המרהיבות. הכי סביר שתגיע ברכבת התחתית לכיכר סול ותשוב משם לנמל.זה לב-העיר.
הכיכרות -
-
מדריד בלילה:Reככר סול היא מאד מרכזית, תוססת, מופעי רחוב, תנועה וכו` אבל היא לא במיוחד יפה. פלסה מאיור - שני מטר ממנה - היא הככר ההיסטורית של מדריד, יפה ממש, בתי קפה וחנויות, ללא מכוניות, אחלה מקום לכוס קפה ותצפית על אלפי האנשים שעוברים שם. מופע פלמנקו אמיתי, לא תיירו