ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון בקופיפי

פורום תאילנד
    4
    4
    1778
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sivanbarz
      sivanbarz נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג שנוסע לקופיפי, ומחפשים מלון אבל לא בסגנון של חדרים ובריכה, יותר בכיוון בונגלו על החוף וכמה שפחות המוני (לא אכפת לנו להיות רחוקים מהמרכז).
      יש למישהו המלצה?
      תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sigalshm
        sigalshm נערך לאחרונה על ידי

מלון בקופיפי
        חזרנו לפני שבועיים מתאילנד, בין היתר היינו בקופיפי, אנחנו היינו ב Andaman Beach Resort מלון מאוד פשוט שבנוי כולו בקתות, המיקום שלו מצויין על החוף, אבל רמת החדרים מאוד בסיסית כך גם ארוחת הבוקר וכל השירות.
        משיטוט שעשיתי באיזור מצאתי שני מלונות ליד המלון הזה שגם הם בנויים כמו צימרים/בקתות המרוכזים סביב בריכה, אבל נמצאים על החוף, במיקום פשוט חלומי ומעולה והחדרים עצמם נראים יותר יפים ונעימים.

המלונות הם:

PHI PHI VILLA RESORT - אני מצרפת קישור לאתר שלהם
        ANDAMAN LEGACY RESORT

ראיתי באתרים של המלונות באינטרט שהמחירים ממש אטרקטיביים עכשיו, בכל מקרה אני ממליצה לפנות במייל למלון ולבקש הצעת מחיר, כך אני עשיתי ובכל המקרים קיבלתי הצעות מחיר נמוכות מאלה שבאתר + פינוקים.
        בהצלחה !!!
        • מלון PHI PHI VILLA RESORT
        • רויטל 1
          רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

מלון בקופיפי
          אמנם לא הייתי עדיין (אנו חושבים להתארח שם בעוד מספר חודשים), אולם ממה שקראתי ומהתמונות באתר שלהם נראה לי שהולידיי אין יכול להתאים למה שאתם מחפשים. הוא בנוי כבונגלוס על חוף מבודד ויפה. מצרפת דברים שנכתבו עליו ע"י אנשים שכן היו:

* הולידי אין ריזורט - 5 כוכבים ברמה עולמית, עם חוף לבן פרטי ופאר מן הסרטים.
          * Holiday Inn Hotel – שמצוי על חוף מקסים ומבודד יחסית. יקר אבל מומלץ והשירות בו פשוט מדהים.

* מלון ברמת ארבעה כוכבים, ממוקם בצד המזרחי בקצה הצפוני וניתן להגיע אליו מהכפר של קופיפי רק בסירה מה שהופך אותו למלון שקט יותר. המלון מציע מסז, סאונה, מכון כושר, ג'קוזי, מגרשי טניס, בית קפה, בר ומסעדה. בחדרים מיזוג אויר, מים חמים, חלוקי רחצה, פן לשיער, כספת, מיני בר, קומקום חשמלי ואינטרנט אלחוטי בתשלום. פרט חשוב - אין טלוויזיה בחדרים. . המלון מתאים למי שמחפש מלון שקט ומבודד ברמה גבוהה
          • karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

מלון בקופיפי
            הולידיי אין עלול להיות מבודד מדי ושקט מדי. היציאה/הגעה אליו בסירה נשמעת קסומה אבל תכל'ס זה מסרבל את כל ההתנהלות היומיומית (מסעדות, נקודת התצפית המרהיבה שנמצאת בקופיפי וכו').
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון