התחברות מחדש?
-
מדוע בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר עלי להתחבר מחדש גם מהמחשב וגם מהנייד? נכון הוא זוכר את הפרטים אבל זה קורה רק לאחרונה. בנוסף שאלה שנשאלה או בקשה מסוימת ומתקבלות תגובות הן “נמרחות” כמו מסטיק על כל העמוד. לא קורה בפורום משפחות לדוגמא.
נראה לי שמשהו לא טוב קורה באתר והלוואי ואתבדה.
-
הסיפור עם ההתחברות לא חדש, אצלי לפחות כבר חודש ימים.
-
בעיית ההתחברות נמשכת כבר חודשים. לפעמים היה איזה שבוע של מנוחה ממנה, אבל היא כל הזמן חוזרת ומתעלמים מזה לגמרי למרות שלא מעט גולשים התלוננו שוב ושוב.
-
צהריים טובים.
חמורה יותר היא בעיית המסטיק,בחוסר
תגובה מיידית,לכניסה לפורום,הופך לפתע המסך לשחור,ומגלגל זמן תגובה,
ללא הגבלה.
כתוצאה מכך,סוגר את העמוד,ופותח את הכתבה מחדש,ולאחר זמן די ארוך,
מתברר בדיעבד,שיש כתבה כפולה,כך
שגם הראשונה,נקלטה בפורום.
לא ברורה התופעה,ומה מסתתר מאחוריה.
בתקווה לפתרון יעיל והולם.
שבוע טוב ומבורך חיים.
-
הבעיות ידועות
מטופלות
ו….אני לא רואה שיפור בנתיים, באופן מהותי.
אנא הסבירי לגבי ה”מריחה” גלישה דרך איזה מכשיר? באיזה פורמט?
-
הכוונה היא שלא כמו בעבר הודעות מאותו שרשור לא משתרשרות אחת לשניה במייל וכול הודעה מופיעה בפני עצמה וכך ההודעות מורחות את כול תיבת
ה- inbox של המייל ודוחפת הודעות מסוג אחר למטה.
-
הכוונה ל"מסטיק": נשאלה שאלה למה אני צריכה לגלגל חצי עמוד כדי לראות את התשובות לשאלה שאני לא מתייחסת אליה במקום לכתוב כמו שהיה בעבר או בפורום משפחות כך וכך תגובות. מי שמתאים לו שיכנס ויראה.
מקוה שהסברתי את עצמי. אני מוצאת את עצמי פחות ופחות נכנסת לפורום וממעטת לפגוש שמות מוכרים מהעבר. צר לי על כך.
-
בגלישה ממחשב נייח גם?
(אני שואלת כדי להבהיר, כי אני ,אישית, לא נתקלתי בתופעה-ולכן מנסה לאפיין אותה)
זה לא אותה בעיה שמיכל בן אריה מעלה?
תודה
-
מכול מחשב. הרי זה לא כניסה לאתר אלא למייל.
-
עודד תודה- מנסה לדייק
מיכל מדברת על תגובות בפורום
אתה מדבר על הודעות במייל הפנימי?
-
לא. אני מדבר על ההתראות על תגובות למייל החיצוני.
-
נכון יונית מדברת על הודעות בכל הפורומים גם בנייח וגם בנייד (חוץ מפורום משפחות שם נשאר כפי שהיה בעבר) כוונתי שבעמוד אחד, אם היו הרבה תגובות, כעבור מעט מאד שאלות/בקשות נגמר הדף כלומר אם לשאלה מסוימת היו 20 תגובות, שאותי לא מעניינות אני צריכה לדפדף לסוף הדף או לדף שאחרי. שאלות ללא תגובה נראה לי ש”הולכות לאיבוד” מרוב תגובות אחרות.
מקווה שכוונתי הובנה.
-
ועוד תופעה מוזרה. כותבת כעת בלוג על טיול בסן דייגו. הגדרתי אותו כפרטי כל עוד לא סיימתי לכותבו. איך יתכן שיש לי כבר 8 כניסות?
-
מה שאני לא מבינה-איך בפורום משפחות נותר כמו בעבר
ושאר הפורומים אותה תקלה
זו אותה מערכת טכנולוגית.
אבל אעביר הלאה כמובן.
בתקווה למענה יעיל.
-
תודה
-
גם אני באמצע בלוג פרטי ויש כמה צפיות.
מעניין למה?
-
הייתה בעיה בפורום אירופה, שכאשר נכנסים רואים אוטומטית תצוגה מדורגת. רק אם לחצתי על כפתור התצוגה השטוחה, ההודעות הקודמות הוסתרו והתצוגה הייתה נוחה.
זה הסתדר לפני יום יומיים, וכעת כשנכנסים לפורום התצוגה שטוחה. בפורום משפחות לא הייתה בעיה כזו.
לעומת זאת, בעיית ההתחברות מחדש עדיין קיימת.
כל כניסה מסלולרי או מחשב (ולא משנה הדפדפן) מחייבת התחברות מחדש.
-
התחברות מחדשבכל בוקר, עם הדלקת מחשב (נייח).
אמנם קצר, כי הפרטים האישיים נשמרים, ומחייב רק שתי הקלקות, אבל מעצבן...
-
שמתי לב שלא לכולם יש בעיות זהות.
מוזר.
לא חל שום שיפור.
לי יש במחשב, סימנית קישור לפורום אירופה ואני נכנסת דרכה לפורום.
בעבר רק אם נכנסתי לפורום בנייד(זה לא קורה הרבה) וחזרתי למחשב הייתי צריכה להתחבר. התחברות אחת הספיקה בכל מצב שבו הייתי.
כיום,עדיין, אם אני לא מבצעת התחברות מיד עם כניסתי לפורום, כאשר אני נכנסת לשרשור ורוצה להגיב אני צריכה לבצע פעמיים התחברות או לצאת חזרה לדף הראשון של הפורום ולחזור להודעה. וזה קורה פעמים שלוש ביום עם כל כניסה חדשה לאתר.
לאחרונה ברוב הפעמים, לא כולם, כשקיבלתי מייל על תגובה להודעה שנרשמתי אליה , לחצתי על הקישור והגעתי מיד לתגובה וזה טוב (לא היה כך בעבר) אבל כמו שעודד כתב כל מייל הגיע בנפרד ולא התקשר להודעה קודמת באותו נושא, כמו שהיה בעבר.
מקוה שהחוליים ירופאו בהקדם.