ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    היער השחור בקיץ-טיסות

    פורום אירופה
    8
    11
    2800
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Niveen Younis
      Niveen Younis נערך לאחרונה על ידי

      מתכננים טיול משפחתי בקיץ ליער השחור..

      הפעם מצאתי כרטיסי טיסה זולים דרך אתר חברת לופטהנזה למינכן..אשמח לשמוע ממישהו שקנה דרך האתר ולא חברת ספק משנית כמו easygo או איסתא? האם ניתן לחלק את הסכום לתשלומים או שזה חייב בתשלום כי זו חברה בחו”ל???ומה בקשר לטיסות ישירות לבאדן באדן? האם מישהו נסע דרך שדה התעופה שם האם קיימת חברה להשכרת רכב בשדה התעופה?

      שאלה קטנה ואחרונה לגבי טיסות אירופלוט וקונקשן 8 שעות במוסקבה עם ילדים .. האם ניתן לטייל במוסקבה ב8 שעות ההמתנה?

       

      תודה 

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

        לא יצא לי לטוס בלופטהאנזה בשנים האחרונות

        בעשור האחרון כמעט תמיד הזמנתי טיסות רק ישירות בחברת התעופה ולא דרך סוכן. היה בסדר. פעם אחת הזמני דרך סוכן (אקספדיה) ולא הייתה בעיה.

         

        בגלל שמדובר על קנייה ישירה בחו”ל בגדול מדובר על תשלום אחד מיידי לפי נהלי תשלום מט”ח של כרטיס האשראי שלך. ניתן לבקש מחברת האשראי כל מיני הסדרים כמו קרדיט חו”ל וכדומה (חייב בריבית)

         

        שימו לב שמינכן לא כזו קרובה ליער השחור ונדרשת נסיעה ארוכה שבפועל תיקח סדר גודל של יום לכל כיוון. אם תעשו טיול מעניין בדרך – סבבה. אבל אז זה לא טיול רק ליער השחור (ואז כמה זמן נשאר ליער?) אם תסעו ישר – יום נסיעה גם שווה לא מעט כסף (עלות אוטו, דלק, מלון ואוכל ליום וכו’)

        לגבי קונקשין במוסקבה – הכוונה לטיול ליער השחור? בלי קשר למה אפשר לעשות בקונקשין זה כבר עולה לכם יום שלם (ומתיש) רק של טיסה. יש בזה טעם?

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

          כמה הערות:

          - היער השחור זה רק עוד איזור אחד בגרמניה מתוך הרבה אזורים שבהם אפשר לבלות חופשה משפחתית מושלמת. הנטיה השיבטית היא שכולם הולכים לאותו מקום. אם אתם מגיעים למינכן – אתם יכולים למשל לטייל ביער הבווארי. גם שם יש המון אטרקציות וגם שם יש כרטיס איזורי.

           

          - בשנים האחרונות אני קונה את כל הכרטיסים שלנו ישירות מחברת התעופה. היתרון הגדול הוא שאח”כ אם נדרש שירות – עובדים ישירות מול החברה ואין שום תיווך, שלפעמים יוצר טלפון שבור (למשל אם נדרש שינוי בכרטיס).

           

          - אם יש לכם צורך בתשלומים – פנו לחברת האשראי. הם ישמחו לתת לכם הלוואה עם החזר בתשלומים.

           

          - לפי האתר יש בבאדן באדן 3 חברות השכרה:

          https://www.baden-airpark.de/en/directions-and-parking/renta l-car-services/

          על יורופקאר אני ממליץ במיוחד

           

          - נראה לי פחות כדאי לטוס אל גרמניה בקונקשן דרך מוסקווה, גם אם זה חוסך קצת $$.

           

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Niveen Younis
            Niveen Younis נערך לאחרונה על ידי

            תודה רבה על המידע..

            עוד שאלה בנוגע לטיסות..

            מצאנו טיסות ישירות  לשטוטגרט אך קיימת הערה שאוספים את המזוודות מתחת הרכבת ולא מנמל התעופה!!

            אשמח להסבר 

            תודה

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

              אני מעריך שמדובר בהסדר של חברת לופטהאנזה עם חברת הרכבות הגרמנית. כלומר הטיסה היא לא לשטוטגארט אלא כנראה לשדה בפרנקפורט אבל יש “קונקשן” מהטיסה לנסיעה ברכבת אל פרנקפורט.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • hanitln
                hanitln נערך לאחרונה על ידי

                כמה דברים:

                1. 1. אפשר לבדוק טיסה לפרנקפורט. אנחנו הגענו משם, נסיעה אמנם של 3 שעות אבל לא נורא
                2. 2. אם נוחתים במינכן, אפשר לעשות עצירה בלגולנד ליום אחד ומשם להמשיך ליער השחור. זה מה שאני הייתי עושה בדיעבד
                3. 3. יש גם שדה תעופה בבאזל, טיסות של איזיג’ט. מציעה לבדוק גם את האופציה הזו
                4.  
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • משה 22
                  משה 22 נערך לאחרונה על ידי

                  גם אנחנו נוסעים השנה בקיץ ליער השחור ונוחתים במינכן .

                  הזמנתי דרך לופטהאנזה באתר והתשלום מתחלק לתשלומים כפי שסגרתי מול חברת האשראי במקרה שלי זה שישה בריבית לא משמעותית , דרך אגב העסקה עם חברת האשראי היא על כל תשלום המתבצע בחו”ל או בהזמנות באתרים לחו”ל כמו בוקינג לדוגמא.

                  בנוסף כדאי לשקול טיסת ערב למינכן ללון בקרבת השדה במלון ולצאת בבוקר לדרך ליער השחור ואז לא הפסדת יום אלה להיפך ישנת לילה נורמלי ויש לך יום מלא לניצול , אגב -המחיר של הטיסה בערב יותר זול משמעותית.

                  נוסף נסיעה ליער שחור ממינכן לוקחת בערך 4 שעות עם עצירות ואם מתעקשים על נסיעה באוטוואן הגרמני אזי הנסיעה מתקצרת משמעותית עקב היכולת לנוע במהירות לא מוגבלת הדרך המהירה שזה חוקי.

                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

                    תרשה לי לחלוק עליך

                     

                    קודם כל הנסיעה מהשדה במינכן למרכז היער (לקחתי את טיטיזי כדוגמא) לוקחת על פי גוגל בערך 4 שעות. זה לא 4 שעות עם עצירות אלא 4 שעות בנהיגה מהירה ורצופה עם נהג מקומי שרגיך לרכב ולאוטו, ללא שום עצירה גם לא לשירותים ובהנחה שאין שום פקק / עבודות בכביש / טעויות ניווט וכו’.

                    במישור המעשי, יש כל מיני כללי אצבע. אני מניח ש-4 שעות על פי גוגל יהפכו לארבע וחצי עד חמש לתיירים שאינם “חולי הגה”.

                    בנסיעה הראשונה עם הרכב השכור, במדינה שלא רגילים, ברכב שלא רגילים ועם רכב עמוס לעייפה במזוודות (כלומר ראות מוגבלת אם בכלל בחלון האמצעי), רבים מאיתנו נוסעים לאט יותר, אז זה כנראה בוודאות 5 ואולי אפילו טיפה יותר.

                     

                    ברור שאפשר לטייל בדרך, ולעשות דברים (ואגב זה רק יוסיף זמן נסיעה בהנחה שלא מטיילים בשולי האוטוסטרדה), אבל איך שלא תסתכלו על זה 5 שעות זה שליש עד חצי יום. ואם גם שכרנו את הרכב רק בבוקר (זה לוקח את הזמן שלו) אז זה כבר קרוב יותר לחצי יום “מבוזבז”.

                     

                    אני לא טוען שזה פתרון רע. רק טוען שצריך להיות מודעים לעלויות (בזמן, וגם בכסף) של הפתרון הזה

                     

                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • דורון1
                      דורון1 נערך לאחרונה על ידי

                      כפי שכבר כתבו כאן, מינכן רחוקה מאוד מהיער השחור.

                      עדיף בהרבה לטוס לבאזל. איזיג’ט טסה לשם, לא יודע אם עוד חברות טסות לשם.

                       

                      טיפ חשוב לגבי הלינה – אם אתם משפחה ואתם מתכוונים רק לבשל בדירה, אז אפשר ללון בתוך היער באזור טיטיזי.

                      אם אתם לא מתכוונים לבשל ואוהבים גם קצת מסעדות, עדיף ללון בעיר פרייבורג, שבה יש יותר מבחר של מסעדות בערב. אנחנו די התאכזבנו ממבחר המסעדות באזור טיטיזי.

                       

                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • צחצח המטייל
                        צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

                        ממינכן יותר קרוב לטייל בטירול באוסטריה.

                        אזור הרבה יותר שווה מהיער השחור

                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • סיון רביבו
                          סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

                          רק על עצמי (ועל משפחתי) לספר ידעתי  wink

                          היינו בקיץ ביער השחור. מצאתי כרטיסים במחיר טוב (255$) לטיסה סדירה, כולל מזוודות, הושבה, ארוחה. פעם ראשונה שטסנו עם קונקשיין.
                          הנחיתה הייתה בפרנקפורט, עם קונקשיין קצר בבריסל (כשעתיים), והחזרה הייתה ממינכן, עם קונקשיין קצר בציריך (כשעתיים).

                          החברות היו – ברסלס איירליינס, סוויס, לופטנזה – בכולן היה מעולה !

                          יחד עם זאת, יש משפחות רבות שמעדיפות לנחות בשדות תעופה קרובים יותר ליער השחור.

                           

                          אז מה זה אומר?
                          שיש כל מיני שיקולים, ומה שמתאים למשפחה אחת לא בהכרח מתאים לאחרת. לנו זה התאים --- משיקולי מחיר, השכרת רכב, טיסות בשעות נוחות והרצון לשלב בטיול את האטרקציות במינכן (איצטדיון הכדורגל, מוזיאון במוו, הפארק האולימפי, הגנים האנגליים וכו’)

                          מציעה שאם כבר אתה בוחר בקונקשיין, לבחור משהו קצר לבין שעתיים לשלוש… מעבר לזה - זה יכול להיות מתיש, פחות מזה – סיכון לפספס את טיסת ההמשך.

                           

                          ולגבי מינכן – מכיוון שכאמור רצינו לשהות שם כמה לילות, בחרתי לפצל את הלינה ביער השחור –

                          8 לילות בדרום היער (במלון מצויין),

                          2 לילות בקונסטנץ, מה שאיפשר לנו לעשות עוד אטרקציות קרובות יותר לקונסטנץ וגם לקצר את הדרך למינכן (בדרך מקונסטנץ למינכן עברנו במיציגן, והמתבגרים נהנו מאוד מאפשרויות השופינג שם...)

                          3 לילות במינכן.

                           

                          אז לא ציינת מה גילאי הילדים, ולכמה ימים אתם נוסעים, אבל אולי החלוקה שלי תסייע לכם. פירוט הטיול המלא מופיע פה.

                           

                          בהצלחה, ותהנו ביער השחור !

                           

                           

                          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון
                          ×