טיול בת מצווה לתאילנד
-
מתכננת טיול בת מצווה בחודש ינואר או פברואר.
אני ושתי בנותי 12, 9.
יש לי כמה שאלות:
1. לכמה זמן רצוי לנסוע (אני חשבתי על שבועיים).
2. מהי העלות המשוערת של הטיול?
3. האם עדיף טיול מאורגן או לבד או חלק ככה וחלק ככה?
4. מהו מסלול הטיול המומלץ?
תודה
-
טיול בת מצווה לתאילנדשלום.
1. שבועיים זה זמן טוב לטיול שכזה. אפשר אפילו 3 שבועות אם תרצו. זה תלוי בכן.
2. תלוי ברמת הטיול. 2000 דולר לאדם (לשבועיים) לא כולל טיסות. זאת בהנחה שטיול בת המצווה יכלול מלונות ואטרקציות. יצאתי מנקודת הנחה שלא תקחי את הבנות לטיול בת מצווה של גסטהאוס זול ופשרת באטרקציות ובפינוקים.
אולי ישאר עודף, אבל קשה לי להאמין שבטיול כזה ישאר עודף מ - 2000 דולר לאדם בשבועיים טיול.
3. אפשר לצאת לטיול מאורגן, ויש לו יתרונות וחסרונות. אחד החסרונות הוא התאמת הלו"ז לילדים, קרי עמידה בקצב הקבוצה על כל המשתמע מכך (קמים, אוכלים, מטיילים, נעים וכו', והכל בקצב הקבוצה).
4.
10 ימים של איים (אפשר פוקט וקו פי פי וריילי)
יומיים בקנצ'נבורי ויומיים בבנגקוק לשם טיולי עיר וקניות לבנות.
אגב, מסלול הטיול מושפע רבות מאופייכן. האם אתן אוהבות טבע? האם אתן רוצות טיול בת מצווה של ים, ארטיקים ומלונות? האם אתן אוהבות בעלי חיים?
למשל, אם אתן אוהבות מאוד טבע, אז אפשר לשלב מספר ימים בצפון המקסים שלא הכנסתי אותו להמלצת המסלול שלי, משום שיצאתי מנקודות הנחה שטיול בת מצווה יהיה חופש בעיקרו.
אתן יודעות מה -
4 ימים צפון.
5 ימים פוקט, 2 ימים בקו פי פי.
יומיים בקנצ'נבורי ויומיים בבנגקוק.
הארכתי לכן את הטיול ביום.
ואם תרצו יותר דברים, אז אפשר להאריך את הטיול במספר ימים.
ומזל טוב!!! טיול מהנה! -
טיול בת מצווה לתאילנדainevo שלום
מתכננת טיול בת מצווה בחודש ינואר או פברואר.
אני ושתי בנותי 12, 9.
יש לי כמה שאלות:
1. לכמה זמן רצוי לנסוע (אני חשבתי על שבועיים).
*** שבועיים זה גבולי לדעתי שריך לפחות 18 יום.
2. מהי העלות המשוערת של הטיול?
***עלות למשפחה בת 4 נפשות כוללת לינה ברמה טובה,אוכל, אטרקציות נסיעות כ- 250$ ליום. לא כולל טיסות וקניות כמובן.
3. האם עדיף טיול מאורגן או לבד או חלק ככה וחלק ככה?
***עדיף טיול עצמאי מאורגן. כלומר לקבוע טיסות פנמיות ובתי מלון לבד. לקחת בצפון טיול מאורגן או טיולי יום עם מדריך . אפשר גם באיים ובבנקוק לקחת טיולי יום עם מדריך.היתרון הוא שאתם קובעים איפה להיות וכמה זמן ויש גמישות גדולה מאד ביחס לטיול מאורגן רגיל.
4. מהו מסלול הטיול המומלץ?
***המסלול המומלץ הוא 6 ימים בצפון. 7 ימים בפוקט ועוד 5 ימים בבנקוק . לשריין יטמיים לקניות והשאר לטיולים. כמובן שאם אתם חובבי טבע מובהקים אפשר להוסיף עוד יום לצפון על חשבון פוקט או להוסיף עוד יום בנקוק ולקחת טיול מאורגן של יומיים לקאנצ'נבורי.
טיול מהנה
נתי
-
טיול בת מצווה לתאילנדרציתי להאיר על נושא התקציב שנתי ענה לך
250 דולר זה המינימום שבמינימום למשפחה בת 4 נפשות
במיוחד אם לוקחים 2 חדרים
כל יום אטרקציה
וטיסות פנים
בקלות תגיעו ל-350 דולר ליום בממוצע -
טיול בת מצווה לתאילנד
ראשית לגבי טיול מאורגן יש לו , במקרה שלך , יתרון בכך שלבנות תהיה חברה של בני בנות גילן ( לא יודע כמה זה יתפוס לגבי בת 9 , מאידך תלוי מאוד באופיין אם הן ישמחו לבילוי משפחתי ( ואל תשכחי שבועיים - 24 שעות ביום !!! ) עדיף כמובן טיול עצמאי .
תאילנד נוחה מאוד למטייל העצמאי ואין לך מה לחשוש מכך צריך לזכור שלהרבה אטרקציות פשוט לוקחים יום טיול מאורגן ( לא יקר במיוחד ) ואז כל היום מאורגן ( למעט העובדה שאין בטיול כזה הרבה ישראלים ) .
מבחינה כספית צריך להבין שטיול עצמאי לא יחסוך הרבה מאוד כסף הבחירה בו היא בעיקר בגלל אופי הטיול .
1. לכמה זמן רצוי לנסוע (-אישית אני בעד הצפון , הטיול מתחלק בין הצפון(שהוא גם זול יותר ), האיים ובנגקוק אם תרצי את שלושתם תצטרכי 3 שבועות , אם תרצי שבועיים אין ספק שתצטרכי לוותר על הצפון או האיים( לפחות הרחוקים ) .
לגבי לינות - לא מסכים (רק הפעם ) עם נדב אם כן רוצים לחסוך אפשר למצוא גסטהאוסים טובים לא מתכלבלבים דוג' המלון שהמלצתי בצאנג מאי ב 700 באט ,ו הגסטהאוס בקנצנבורי ( זה שאני המלצתי ושכנו עליו המליץ נדב ב 500 600 באט (חדרים גדולים לא הפשוטים ) ,שם התארחה עמי משפחה ישראלית עם 3 ילדים ונהנו מאוד , זה עניין של טעם , העדפות אישיות ובכ'ז ,מה לעשות , גם שיקולי תקציב .
4. מהו מסלול הטיול המומלץ? ממליץ לחפש חוברות של טיולים מאורגנים ולהתרשם מהאטרקציות המוצעות ובהתאם לגבש תק' ומסלול.
-
טיול בת מצווה לתאילנדאנחנו נהיה שלוש,
אני והבנות.
ועכשיו לגבי עלויות? -
טיול בת מצווה לתאילנדאז לא תתצרכו 2 חדרים
והתקציב שנתי נתן לך הוא יפה -
טיול בת מצווה לתאילנדאם לא תשתוללו גם 200 $ יספיקו כמובן לא כולל טיסות. אבל כמו שאמר גידי 250$ תוכלו קצת "להתפרע" .
תהנו
נתי