ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בר מצווה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    1575
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dega136
      Dega136 נערך לאחרונה על ידי

לפני 5 שנים עשינו טיול של חודש בתאילנד  עם שני הילדים,כשהבת שלנו  בת ה17 חגגה בת מצווה .ועכשיו כשהבן הצעיר הגיע לגיל הבר מצווה ,היינו רוצים לנסוע שוב למזרח,והיינו מעוניינים  לעזרה בתכנון מסלול ל 3 שבועות לקמבודיה וויאטנם,עם אופציה להגיע בסוף גם לבנקוק לכמה ימים.

בטיול הקודם לא הספקנו לראות את איזור אמפאווה והשוק הצף,

תודה מראש למגיבים.דגנית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שהשהות בתאילנד היא חלק מ-3 השבועות.. כמה אתם מעריכים ישאר לכם אחרי זה. אם בקמבודיה אתם עושים רק את סיאם ריפ ופנום פן.. יחד עם המעברים אתם מדברים על כשבוע.. אלא אם אתם רוצים לראות בכל מקום דבר אחד ולהיות רוב הזמן בתנועה?.. כל זה יקבע כמה צפונה תוכלו להתקדם בויאטנם.. או שאתם מתחילים לשלב טיסות פנים...

• avi
          avi נערך לאחרונה על ידי

בשלושה שבועות

זה ויטנאם או קמבודיה!

שילוב של בנגקוק – כמה ימים יגרע מהטיול בקמבודיה או ויטנאם.

אני הייתי מתכנן טיסה עם אירופלוט שנוחתים בהנוי ובסייגון.

נוחת באחד וממריא מהשני.

כך יהיה לכם כמעט מספיק זמן לטיול ממשי בויטנאם

• almog.sj
            almog.sj נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב, 

אתם רוצים לארגן עצמאית את הטיול או להיעזר בסוכן? לפני כשנה הייתי בטיול משפחתי בויטנאם וקמבודיה (רק סיאם ריפ ואנגקור ואט), גם שלושה שבועות. היה לנו מאוד מוצלח, למרות שאין ספק שהיה קצת צפוף. אבל בכל מקום היה לנו נהג ונעזרנו בטיסות פנים, כך שהכל תקתק. 

תאילנד הייתי משאירה כברירת מחדל, נראה לי עדיף להשקיע את הזמן בעוד מקום בויטנאם. על קמבודיה לא הייתי מוותרת כי לפחות בהרכב שבו היינו היה אחוז ניכר שלא בהכרח היה חוזר שוב לאיזור, וזה באמת מרשים. 

בויטנאם הייתי מתמקדת בצפון ומרכז לדוגמא, ולא מנסה לראות הכל, על מנת לחוות יותר בכל מקום. אבל זה תלוי גם בכם ומה מעניין אתכם ואת המשפחה. אם יש אפשרות נעזרת בטיסות פנים. יש המון מידע באתר, כך שבקלות תוכלו ליצור רשימה של דברים לראות בויטנאם ולהרכיב מסלול. לדוגמא האנוי, צפון וייטנאם, האלונג ביי, הוי אן. 

• klava
              klava נערך לאחרונה על ידי

אני לגמרה מסכימה עם AVI. היינו 18 ימים נטו בוייטנאם ולפחות 4 ימים לא יספיק לנו כדי לראות את כל משרצינו. 

ממש לקחנו טיסת איירופלוט להאנוי וחזור מסייגון – ואפילו לסייגון היה לנו רק חצי יום.

תעשו רק וייטנאם – יש לה הרבה מה להציע. 

עם ילדים תעצרו בNhaTrang  – יש שם ים מדהים ופארק אטרקציות לא גדול אבל ממש חמוד. תעשו צלילה עם ילדים – זאת חוויה שיזכרו להרבה זמן (אני לא ממש צעירה ולא ממש רזה  🙂 צללתי בפעם הראשונה ונורא נהנתי).

תעצרו לשתי לילות ב Dalat – אני ממליצה לישון ב-CrazyHouse

שאר מקומות תעשו בפעם אחרת – טיול בר מצווה אמור להיות בלתי נשכח קודם כל לחוגג הבר מצווה.

קומבודיה לדעתי, היא יותר בשבילינו ולא בשבילם.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון